Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț ANM de ultimă oră! Ciclonul Mathis aduce temperaturi scăzute în România. Director ANM: "Vor fi ninsori în multe zone"

Publicat:

Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, , a facut declarații despre care va lovi Romania și va aduce temperaturi scazute și cantitați importante de precipitații. Cum va fi vremea și ce temperaturi vor fi inregistrate zilele urmatoare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zile de foc: Prima parte a verii aduce temperaturi extreme in Romania

10:20, 11.06.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca vara va incepe cu temperaturi mai mari decat cele normale in special in partea sudica și sud-estica a țarii. Nu va ploua decat in unele regiuni in iunie și in prima parte a lunii iulie.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de ninsori in 14 judete din Romania

08:40, 22.04.2024 - Cu puțin timp in urma, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis o atentionare Cod galben de ninsori insemnate cantitativ in mai multe zone ale Romaniei. Pana cand este valabila atenționarea.

Vreme schimbatoare, cu temperaturi scazute și precipitații insemnate. Elena Mateescu: „Am avut o diferenta foarte mare de temperatura”

07:30, 21.04.2024 - Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a dezvaluit prognoza meteo și noile harți meteorologice in urma fenomenelor extreme din ultima perioada. Intr-o conferința de presa susținuta sambata, Mateescu a avertizat ca vremea va f

Anunț ANM de ultima ora! Val de aer tropical peste Romania. Temperaturi caniculare

13:36, 04.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca Romania va fi cuprinsa de un val de aer tropical. Temperaturi caniculare in țara noastra.

Temperaturi neobișnuite la sfarșitul lunii martie. Elena Mateescu: Cu siguranța vom atinge recorduri ale valorilor minime și maxime zilnice

19:50, 29.03.2024 - Romania se confrunta cu un val de caldura neobișnuit de intens pentru finalul lunii martie, marcand cel mai cald sfarșit de martie din ultimele 70 de ani. Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), a anunțat ca peste jumata

Anunț ANM! Iarna revine in Romania! Elena Mateescu: "Avem o racire semnificativa..." 

13:00, 25.03.2024 - Calendaristic e primavara, insa in mai multe zone din Romania iarna și-a intrat in drepturi. Inca de noaptea trecuta ninge abundent in unele regiuni. Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis o avertizare cod galben de ninsori și viscol pentru un sfert din țara.

Revin ninsorile in Romania. ANM a dat alerta pana joi seara, vom avea temperaturi mult mai scazute

11:00, 19.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteorologica in care anunța ca precipitațiile vor lua forma ninsorilor in unele teritorii din Romania. Alerta a intrat in vigoare marți, 19 martie 2024, la ora 10:00 și este valabila pana joi, 21 martie 2024, la ora 20:00. ANM anunța…

Anunț ANM de ultima ora! Avertizare de ninsori și viscol in Romania. Lista zonelor afectate de ciclonul polar

10:50, 19.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori și viscol in Romania. Iata lista zonelor afectate de ciclonul polar!


Ce parere ai despre aceasta stire?