Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anotimpul în care s-a născut bebeluşul tău îi influenţează dezvoltarea

Publicat:

Potrivit unui studiu recent publicat in „ al Reproducerii si Bebelusilor”, copiii nascuti iarna, intre lunile decembrie si mai, incep sa mearga de-a busilea mai devreme decat copiii nascuti intre lunile iunie si noiembrie, pentru ca in perioada in care acestia ajung la varsta de sapte luni, ziua este mai lunga si au mai mult timp la dispozitie pentru activitati.   Anotimpurile si vremea de afara joaca un rol important in dezvoltarea creierului copilului. Studiul, efectuat de o echipa de profesori de la Universitatea din Viena, a scos la iveala faptul ca baietii nascuti

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sarea poate crește riscul de cancer cu 40%. Descoperire șocanta

08:31, 10.05.2024 -   Nutriționiștii de la Centrul pentru Sanatate Publica de la Universitatea din Viena au descoperit ca persoanele din Marea Britanie care adaugau sare la majoritatea meselor lor aveau cu 41% mai multe șanse de a dezvolta cancer la stomac decat cele care foloseau acest produs cu moderație, scrie dailymail.co.uk.Studii…

Traditii pentru spor si sanatate in prima zi de Paste. Copiii se spala pe fata in apa in care parintii au pus un ou rosu si bani

08:40, 05.05.2024 - Pastele reprezinta una dintre cele mai importante sarbatori anuale crestine, care comemoreaza evenimentul fundamental al crestinismului, Invierea lui Iisus Hristos, in a treia zi dupa rastignirea Sa din Vinerea Mare. Data de inceput a Pastelui marcheaza startul anului ecleziastic crestin. Exista unele…

Vacanța de Paște pentru elevi: Cit va dura și ce recomanda autoritațile

15:26, 29.04.2024 - Incepind cu 4 mai, elevii claselor primare, gimnaziale și liceale atit din municipiul Chișinau, cit și din intreaga țara vor intra in vacanța de Paște. In context, primarul Ion Ceban a indemnat parinții sa aiba grija de siguranța celor mici, noteaza Noi.md. "Copiii ies in vacanța. Rugam parinții sa…

Calendarul 2024 privind inscrierea la creșa și gradinița, ministrul Educației

14:06, 24.04.2024 - Ministerul Educației publica un calendar cu toate informațiile necesare parinților legate de inscrierile la creșa și gradinița, precum și despre toate serviciile de educație timpurie complementare, anunța ministrul Educației, Ligia Deca. Parinții iși pot inscrie copiii la gradinița sau creșa in perioada…

Adevarul despre indulcitori. Au efecte nebanuite asupra organismului, potrivit nutriționiștilor

12:40, 10.04.2024 - Controversa de durata provocata de utilizarea indulcitorilor in locul zaharului provine din opinii contradictorii despre potențialul indulcitorilor de a stimula apetitul. Studii anterioare au incercat sa clarifice dilema, insa nu au reușit sa aduca probe indubitabile intr-o direcție sau alta.Un studiu…

Corpul uman ramane un mare mister: oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

05:30, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

Creștem cea mai deprimata generație de copii? Concluziile alarmante ale unei experte in parenting: unde greșesc parinții

10:35, 13.03.2024 - Abigail Shrier a scris o carte și s-a documentat temeinic pentru ea. Volumul ei conține buna parte din experiența personala, dar și o analiza veridica a generației actuale de copii. Ea susține ca mai toți parinții din ziua de azi iși doresc sa-și creasca copiii diferit de felul cum au fost crescuți…

Creștem cea mai deprimata generație de copii? Concluziile alarmante ale unei experte in parenting: unde greșesc parinții

23:10, 11.03.2024 - Abigail Shrier a scris o carte și s-a documentat temeinic pentru ea. Volumul ei conține buna parte din experiența personala, dar și o analiza veridica a generației actuale de copii. Ea susține ca mai toți parinții din ziua de azi iși doresc sa-și creasca copiii diferit de felul cum au fost crescuți…


Ce parere ai despre aceasta stire?