Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANM: Judeţele Arad, Mehedinţi şi Dolj, sub avertizare Cod galben de vreme instabilă

Publicat:

Localitati din , Mehedinti si Dolj sunt vizate de noi avertizari nowcasting Cod galben de instabilitate atmosferica, potrivit de Meteorologie (ANM).  Conform...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cod galben de vreme rea in 14 județe! Care sunt zonele vizate de avertizare

16:30, 12.05.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata si ploi insemnate cantitativ, valabila pe parcursul zilei de duminica, in zone din 14 judete. Potrivit meteorologilor, intre orele 12:00 – 23:00, vor fi perioade cu instabilitate…

Anunț ANM de ultima ora! Cod galben de vreme rea in Romania. Care sunt zonele afectate

07:45, 30.04.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Pentru mai multe zone din țara a fost emis un cod galben de vreme rea. Pana cand este valabila atenționarea și ce județe sunt vizate.

ANM a emis avertizare Cod Galben de ploi și vreme rea, chiar inaintea minivacanței: pe litoral este cel mai rau

07:45, 30.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) avertizeaza ca marți dimineața in Dobrogea vor fi vant puternic și averse. Intensificari ale vantului vor fi și in sud-vestul țarii, in județul Caraș-Severin. Specialiștii au emis avertizari cod galben.

Vreme schimbatoare la primele ore - ANM a emis avertizare cod galben

09:15, 07.04.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa in zone si localitati din 12 judete, valabile in urmatoarele ore.

Județul Cluj sub avertizare Cod galben de vreme rea, urmat de un Cod portocaliu

11:25, 01.04.2024 - Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis doua avertizari meteo Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea. Prima avertizare meteo ANM Cod galben este valabila in intervalul 1 aprilie, ora 20:00 – 2 aprilie, ora 08:00. In intervalul menționat vantul se va intensifica treptat…

Avertizare ANM de ultima ora! Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania

10:30, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultim moment! Specialiștii au emis Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania. Iata zonele vizate de anunțul meteorologilor!

Alerta ANM! Cod galben de ninsori și vreme rea in mai multe zone ale țarii. Ce au anunțat meteorologii

12:00, 25.03.2024 - Administrația de Meteorologie a emis o avertizare meteorologica de cod galben pentru jumatate din țara, anunțand revenirea precipitațiilor sub forma de ploi și ninsori, precum și vant puternic.

HARTA Avertizare meteo de ninsori și viscol in Romania. Cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara

10:30, 11.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis un cod galben de vant valabil luni și marți. Ninsorile abundente și viscolul completeaza lista de fenomene meteo care vor fi prezente in zilele de 11 și 12 martie.


Ce parere ai despre aceasta stire?