Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Angelina Jolie a suferit o dublă mastectomie: “Când am aflat care este situaţia, am decis să iau măsuri pentru a minimaliza riscurile”

Publicat:

a dezvaluit, astazi, ca a suferit o dubla mastectomie pentru a preveni un risc de cancer. Intr-un articol intitulat “Optiunea mea medicala”, publicat in , actrita americana a scris ca a suferit aceasta operatie deoarece este purtatoare a unei gene “defectuoase” care ii creste riscul de cancer ovarian si de san, [...]Categorie: Stiri Știri internationale Taguri: angelina jolie cancer mastectomie operatie ( Citeste in continuare )

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Previziuni sumbre: Cazurile de cancer de prostata se vor dubla pana in 2040

06:26, 14.04.2024 - Un nou studiu publicat in revista The Lancet prezice o crestere alarmanta a cazurilor de cancer de prostata. Conform previziunilor, numarul de cazuri ar putea ajunge la 2,9 milioane anual pana in 2040, dublu fata de 1,4 milioane in 2020.

Star Matinal. O actrița cunoscuta, diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are: „Eu nu voi mai fi...”

14:50, 04.04.2024 - O actrița cunoscuta a fost diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are, iar in aceste momente se pregatește de ce este mai rau. Iata ce declarații a facut in cadrul podcast-ului pe care il modereaza!

Actrița celebra, diagnosticata cu cancer la san! A suferit operație de dubla mastectomie: ”Cele mai grele momente”

15:40, 14.03.2024 - O actrița cunocuta la nivel internațional a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. A aflat ca are cancer in urma evaluarii scorului pentru riscul de cancer la san, efectuat de medicul sau. Dupace rezultatul a fost pozitiv, a trecut prin mai multe operații timp de un an.

Actrița Olivia Munn a dezvaluit ca a suferit o dubla mastectomie, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer

08:05, 14.03.2024 - Olivia Munn a anunțat pe Instagram ca a fost diagnosticata cu cancer la san. Actrița in varsta de 43 de ani a scris intr-un mesaj adresat fanilor: "Sper ca impartașirea acestui lucru sa ii ajute pe alții sa gaseasca alinare, inspirație și sprijin in propria lor calatorie".

Surse: Noi masuri agreate de liderii PSD-PNL pentru perioada urmatoare – O noua schema de ajutor de stat

21:30, 08.03.2024 - De exemplu, Guvernul urmeaza ca deblocheze programul de fertilizare in vitro prin asigurarea unor fonduri de 150 de milioane de lei. Acesta fusese blocat de Ministerul Finanțelor din lipsa de bani.De asemenea, indemnizația primita de cei peste 20.000 de veterani de razboi din Romania urmeaza sa fie…

Sofer prins cu 275 km pe ora in jud. Brașov! Poliția i-a transmis un mesaj pe Facebook: Am decis sa-ți oferim un "permis de odihna"

20:56, 03.03.2024 - ”Stimate conducator auto, avem onoarea de a te informa ca vehiculul tau a fost surprins de aparatul radar intr-o cursa de viteza mai captivanta decat un film de actiune! Suntem impresionati de performanta ta, insa suntem aici pentru a te ajuta sa ramai cu picioarele pe pamant (sau pe asfalt, in cazul…

CSAT a decis „masuri de intarire a Forțelor Armate” din cauza atacurilor ruse la granița

15:15, 21.02.2024 - CSAT a decis, miercuri, „masuri de intarire a Forțelor Armate Romane” in contextul atacurilor ruse la granița Romaniei. „Sprijinul NATO trebuie insa insoțit de eforturi proprii sporite de consolidare a apararii naționale”, se arata intr-un comunicat transmis de Administrația Prezidențiala. Ședința CSAT…

Coaliția a decis! Dubla comasare a alegerilor!

10:00, 07.02.2024 - Surse politice apreciate ca extrem de credibile dau ca sigur ca in interiorul coaliției PSD-PNL s-ar fi ajuns la o ințelegere privind comasarea unor etape ale alegerilor din acest an. Astfel, turul doi al alegerilor prezidentiale ar putea avea loc odata cu alegerile parlamentare, spun in exclusivitate…


Ce parere ai despre aceasta stire?