Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andrei Pleşu este fan al serialului "Las Fierbinţi". "Da, mă uit!"

Publicat:

sustine ca se uita la serialul "", difuzat de Pro TV.

"De cite ori pot, ma uit la Las Fierbinți și regret cind agenda cite unei seri ma impiedica s-o fac. Dezamagit n-am fost niciodata, deși, inevitabil, nu toate episoadele sint la aceeași inalțime. "Cum?" – sare cite un snob, care ma socotește "om serios", abonat pe viața numai la Noica sau Kant. "Te uiți la așa ceva?!" Am vazut, de alt­fel, și forumiști "dezgustați" de brutalitatea neaoșa a replicilor, de peisajul sordid al ruralitații autohtone: oameni ­"fini", cu gusturi estetice greu de satisfacut, nascuți…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Banc: „Bula da examen la filosofie” Continuarea glumei te va amuza pe cinste

08:35, 25.04.2024 - Mai avem puțin și ne apropiem de weekend, iar dispoziția generala este necesara sa se schimbe. Bancurile de mai jos te vor face sa razi in hohote și iți vor face ziua mai bua de indata ce le vei citi.

Lansare Humanitas: Mimi Branescu, scenaristul serialului „Las Fierbinți“, despre cel mai recent volum

20:20, 06.04.2024 - Marți, 9 aprilie, de la ora 19.00, la Libraria Humanitas de la Cișmigiu (bd. Regina Elisabeta nr. 38), are loc o intalnire cu Mimi Branescu, Marina Constantinescu și Radu Paraschivescu despre volumul Șase piese, un autor, aparut recent la Editura Humanitas.

Nefiresc: Duminica Floriilor, fara predica Papei Francisc!

17:20, 24.03.2024 - Papa Francisc a omis predica din timpul slujbei de Duminica Floriilor, in fața zecilor de mii de credincioși adunați in Piața Sfantul Petru. Deși a condus slujba, textul pregatit nu a mai fost citit. Acest lucru este considerat neobișnuit pentru un moment atat de important in calendarul religios. Starea…

Banc: „Porți ochelari?”. Continuarea te va face sa razi in hohote

08:46, 06.03.2024 - Este miercuri si ne aflam la mijlocul saptamanii, astfel ca noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestui inceput de saptamana! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Sergiu Hanca, dezamagit dupa ce Petrolul a pierdut cu FCSB: „Am riscat mult, dar imi pare rau ca nu am stat mai mult pe teren”

10:30, 04.03.2024 - Sergiu Hanca (31 de ani), fundaș dreapta la Petrolul Ploiești, și-a exprimat dezamagirea dupa ce „lupii galbeni” au pierdut cu 1-0 in fața celor de la FCSB, pe Arena Naționala, și au ratat calificarea in play-off-ul Ligii 1. ...

Adormi in fiecare seara cu televizorul deschis? Iata ce spun experții despre acest obicei: „E similar cu foamea”

11:36, 27.02.2024 - Fie ca este vorba de știrile de seara sau de un episod vechi din „Friends” pe care l-au vazut de 40 de ori, mulți oameni spun ca adorm la televizor. De fapt, unii nu-și pot imagina cum ar fi sa adoarma fara el.

localnicii sunt rasplatiți cu bani doar pentru ca traverseaza strada

09:55, 26.02.2024 - La o distanța mica de București, se gasește un sat unde locuitorii nu trebuie sa depuna efort pentru a primi anumite sume de bani. Tot ce trebuie sa faca este sa traverseze strada, in sensul cel mai literal, și veniturile incep sa curga spre ei. Aflați cine beneficiaza de aceasta oportunitate unica!…

Banc: ”O femeie vrea sa divorteze de sotul ei”. Continuarea glumei iți va aduce zambetul pe buze

09:05, 05.02.2024 - Ne aflam in prima zi din saptamana și e nevoie sa o incepem așa cum se cuvine. Cateva bancuri haioase ne vor face ziua de luni mult mai buna și vor starni hohote de ras. Situațiile hilare in care ajung personajele te mai vor, te vor amuza pe cinste.


Ce parere ai despre aceasta stire?