Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anamaria Prodan, călător de lux. Fotografii unice din avionul cu care călătoreşte

Publicat:

a asistat sambata seara la finala , disputata intre , formatie antrenata de sotul sau, , si australienii de la , iar duminica a plecat catre . Dupa ce a rabufnit la adresa centralului intalnirii, pe care l-a acuzat ca i-a furat pe arabi, impresarei i-a revenit bunadispozitie.

Ea a postat pe Facebook doua fotografii din avionul de , una dintre ele insotita de mesajul "Love U".

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Al-Ain, echipa antrenata de Hernan Crespo, s-a calificat in finala Ligii Campionilor Asiei

10:05, 24.04.2024 - Echipa Al-Ain din Emiratele Arabe Unite, antrenata de fostul international argentinian Hernan Crespo, s-a calificat in finala Ligii Campionilor Asiei la fotbal, dupa ce a trecut de formatia saudita Al-Hilal, cu scorul general de 5-4, in penultimul act al acestei competitii, potrivit Agerpres.

Cum iși alinta Anamaria Prodan iubitul. „Lumea o sa ma judece. Este o minune lasata de Dumnezeu pe pamant”

13:20, 21.04.2024 - Anamaria Prodan traiește cea mai frumoasa perioada din viața ei, dupa divortul de Laurentiu Reghecampf. Impresara are de cateva luni o relație cu Ronald Gavril, locuiesc deja impreuna și se inteleg de minune.In ediția de aseara a emisiunii „Prodanca. Punct și de la capat”, a fost difuzat un moment de…

Laurențiu Reghecampf s-a dezlanțuit și o distruge pe Anamaria Prodan! O acuza ca l-a inșelat continuu cu Dan Alexa!

13:45, 07.04.2024 - Antrenorul roman nu a mai suportat sa fie calcat in picioare de cea care i-a fost soție timp de 16 ani și s-a dezlanțuit! Reghecampf o acuza pe Anamaria Prodan ca l-a inșelat tot timpul in timpul casniciei, iubind un alt barbat!CITEȘTE AICI DECLARAȚIILE ULUITOARE!

Xtra Night Show. Cat de scumpa este viața in Las Vegas, pentru Anamaria Prodan. Impresara platește o factura la curent de peste 1.000 dolari: ”Este o zona exclusivista” / VIDEO

23:10, 15.03.2024 - Anamaria Prodan a dezvaluit cat de mulți bani cheltuie lunar pentru a locui in Statele Unite ale Americii. Vedeta deține o vila imensa in Las Vegas, iar eforturile financiare pe care le face nu sunt deloc mici. Iata de ce platește o factura la curent de peste 1.000 de dolari!

Laurențiu Reghecampf, „desființat” de un fost elev al sau: „Un om atat de nepoliticos!”

13:40, 08.03.2024 - Laurențiu Reghecampf (48 de ani), in prezent antrenor la Al-Tai, formație din Saudi Pro League, a fost „atacat” de un fost elev al sau pe care l-a pregatit in urma cu 9 ani, cand se afla pe banca celor de la Al-Hilal. Stoperul brazilian Digao (35 de ani), liber de contract din vara anului 2022, a afirmat…

Anamaria Prodan, plina de nervi pe strada, in Las Vegas. Cum a pus-o la punct Bebeto: „Zici ca te cerți cu umbra ta”

16:46, 05.03.2024 - Anamaria Prodan a rabunit in plina strada, nemulțumita ca trebuie sa stea la coada pentru a face turul orașului Las Vegas. Cum a reacționat Bebeto, fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf, atunci cand impresara a vrut sa-și ceara banii inapoi.

Anamaria Prodan i-a uimit pe telespectatori! Ce produse romanești a luat cu ea in Las Vegas: „Nu e nimic de ras”

17:00, 25.02.2024 - Anamaria Prodan le-a aratat telespectatorilor la ce produse romanești nu poate renunța chiar daca pleaca din țara. Impresara și-a umplut bagajul și a zburat cu ele peste ocean! Iata despre ce produse este vorba.

Anamaria Prodan a facut turul casei sale din Las Vegas. Cum arata vila: „Am vecini celebri”. Imagini inedite din interior | VIDEO

12:40, 18.02.2024 - In emisiunea Prodanca. Punct și de la capat de la Antna Stars, Anamaria Prodan a facut turul vilei sale din Las Vegas. De fiecare data cand merge in America, impresara se bucura de locuința sa care se afla intr-o zona foarte frumoasa și sigura din Las Vegas.


Ce parere ai despre aceasta stire?