Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZA ȘI NOILE PROCEDURI Modificările privind taxarea concediilor medicale

Publicat:
ANALIZA ȘI NOILE PROCEDURI Modificările privind taxarea concediilor medicale

Rețineți: Se menține scutirea de la plata contribuției la sanatate pentru indemnizațiile din accidente de munca și boli profesionale. The post ANALIZA ȘI NOILE PROCEDURI Modificarile privind taxarea concediilor medicale first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

CE ARATA NOILE CALCULE Ce pensie va avea un roman care a lucrat 35 de ani pe salariul minim și are studii superioare

17:05, 22.07.2024 - Punctele de stabilitate suplimentare se adauga doar pentru viitorii pensionari cu studii superioare și pentru cei care au facut armata The post CE ARATA NOILE CALCULE Ce pensie va avea un roman care a lucrat 35 de ani pe salariul minim și are studii superioare first appeared on Informatia Zilei .

Masurile PSD de creștere economica și reducere a inflației au rezultate care depașesc așteptarile:  BNT este obligata sa iși schimbe prognoza și vine cudate mai bune

11:55, 22.07.2024 - Consiliul BNR a confirmat faptul ca masurile-cheie inițiate de PSD precum limitarea adaosurilor comerciale la alimentele de baza și plafonarea facturilor la energie, au temperat creșterile de prețuri la aceste produse și servicii și au fost determinante in reducerea inflației intr-un ritm mai alert…

ANALIZA ȘI PERSPECTIVELE SPECIALIȘTILOR Emigrarea din Uniunea Europeana

18:15, 17.06.2024 - Atat emigrarea, cat și imigrarea sunt fenomene dinamice ce reflecta schimbarile și adaptarile continue ale populațiilor in contextul unei Europe in permanenta evoluție The post ANALIZA ȘI PERSPECTIVELE SPECIALIȘTILOR Emigrarea din Uniunea Europeana first appeared on Informatia Zilei .

DREPTURI ȘI PROCEDURI LEGALE Contestarea testamentului in Romania

16:35, 15.06.2024 - Anularea testamentului poate redistribui moștenirea conform legilor succesorale sau unui alt testament valid. The post DREPTURI ȘI PROCEDURI LEGALE Contestarea testamentului in Romania first appeared on Informatia Zilei .

Proceduri medicale anulate la Londra, din cauza unui atac cibernetic care a afectat principalele spitale

22:55, 04.06.2024 - O serie de proceduri medicale au fost anulate sau redirectionate catre alti furnizori ai sistemului public de sanatate (NHS), dupa ce un atac cibernetic a afectat principalele spitale din capitala britanica, Londra, relateaza bbc.com.

ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR au scazut la minimul ultimilor 2 ani

07:40, 28.05.2024 - Depașirea perioadei in care companiile și-au achitat taxele și impozitele la bugetul de stat a majorat lichiditatea din piața monetara, iar indicii ROBOR au cunoscut... The post ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR au scazut la minimul ultimilor 2 ani first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Ședința de apreciere in linie a leului

08:10, 17.05.2024 - Leul a reușit joi, 16 mai, sa se aprecieze in fața principalelor valute, profitand de nivelul redus al aversiunii fața de risc. The post ANALIZA ECONOMICA Ședința de apreciere in linie a leului first appeared on Informatia Zilei .

MODIFICARI PRIVIND LISTA CONCEDIILOR MEDICALE Lista afecțiunilor pentru care se acorda 7 zile direct și procedura de acordare in doua etape

12:16, 14.05.2024 - Pentru afecțiunile care nu se afla pe aceasta lista, medicii de familie pot elibera un certificat de concediu medical pentru maximum 7 zile calendaristice, imparțite in doua etape The post MODIFICARI PRIVIND LISTA CONCEDIILOR MEDICALE Lista afecțiunilor pentru care se acorda 7 zile direct și procedura…


Ce parere ai despre aceasta stire?