Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Analiză: Salariile în România sunt mult mai scăzute decât productivitatea. ”Nu se pune problema ca majorările salariale să ameninţe activitatea economică”

Publicat:

Analiza: Salariile in Romania sunt mult mai scazute decat productivitatea. &"Nu se pune problema ca majorarile salariale sa ameninte activitatea economica&" Salariile in Romania sunt mult mai scazute decat productivitatea si, contrar a ceea ce se spune in spatiul public, cresterile salariale din ultimul deceniu au fost insotite de cresteri echivalente ale productivitatii muncii, arata un studiu elaborat de Friedrich-Ebert-Stiftung Romania si Syndex. În acest context, autorii analizei spun că dezbaterea publică trebuie să se reorienteze spre creşterea productivităţii,…

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA ECONOMICA In aprilie, volatilitatea cursului euro a fost mai mica de un ban

08:26, 02.05.2024 - Moneda naționala a avut o luna aprilie stabila, in care volatilitatea cursului euro a fost mai mica de un ban, cu un minim de 4,9678 lei și un varf de 4,9764 lei. The post ANALIZA ECONOMICA In aprilie, volatilitatea cursului euro a fost mai mica de un ban first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Leul a pierdut jumatate de ban in trei zile

08:45, 26.04.2024 - Monedele de la marginea zonei euro au avut o evoluție stabila joi, 25 aprilie, inainte de publicarea unor date economice fundamentale din Statele Unite. The post ANALIZA ECONOMICA Leul a pierdut jumatate de ban in trei zile first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Cursul euro a urcat la maximul ultimelor patru saptamani

12:35, 16.04.2024 - Afirmația facuta de oficialii de la Teheran ca nu ar mai urma un nou atac asupra Israelului și intarzierea unui raspuns armat din partea Ierusalimului a calmat... The post ANALIZA ECONOMICA Cursul euro a urcat la maximul ultimelor patru saptamani first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Leul a scazut, aurul a crescut

11:10, 10.04.2024 - Leul nu a profitat marți, 9 aprilie, de nivelul ridicat al apetitului pentru risc care se manifesta... The post ANALIZA ECONOMICA Leul a scazut, aurul a crescut first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Ziua și recordul pentru gramul de aur

09:35, 03.04.2024 - La inceputul saptamanii, prețul gramului de aur atingea un record de 333,3834 lei. Acesta a rezistat doar o zi... The post ANALIZA ECONOMICA Ziua și recordul pentru gramul de aur first appeared on Informatia Zilei .

Problema fara rezolvare care duce la prabușirea economiei UE: Romania e lider la independența!

03:35, 14.03.2024 - Europa ramane puternic dependenta de importurile de energie chiar si dupa criza energetica, dependenta de Rusia fiind inlocuita cu dependenta de alte tari, arata o analiza realizata de Asociatia Energia Inteligenta (AEI), pe baza datelor Eurostat. Potrivit sursei citate, Romania este tara cea mai…

Tinerii iau cu asalt piața muncii dupa introducerea primelor de angajare. Cat sunt salariile

12:45, 27.02.2024 - O platforma de recrutare afirma ca numarul de aplicari al tinerilor cu varste intre 18-24 de ani a crescut cu 30% in ultima luna, cel mai probabil și in contextul introducerii primelor de angajare.

ANALIZA ECONOMICA Cursul dolarului a scazut ușor

20:55, 22.02.2024 - Evoluția monedei naționale de joi, 22 februarie, a ramas plata, identic cu parcursul pe care il cunoaște din septembrie trecut. The post ANALIZA ECONOMICA Cursul dolarului a scazut ușor first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?