Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ana Morodan, plimbare cu tuk tuk-ul pe străzile Capitalei. Vedeta le-a făcut cu mâna șoferilor: ”Împinge-mă de fund”

Publicat:

Vedeta reality show-ului REAla, by i-a surprins din nou pe telespectatori, de data aceasta cu o plimbare atipica. A renunțat la bolidurile de lux, nu a coborat nici la metrou, ci a preferat sa ajunga la destinație cu un tuk tuk, fiind extrem de entuziasmata. Vedeta le-a facut cu mana celorlalți participanți la trafic.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Podul Grant s-a redeschis. Cosmarul soferilor a luat sfarsit

13:26, 31.03.2024 - Cosmarul soferilor din zona Giulesti a Capitalei a luat sfarsit. Dupa 6 luni de trafic infernal din cauza lucrarilor, Podul Grant s-a redeschis astazi. Vorbim despre o investitie a primariei generale de peste 65 de milioane de lei.

Catolicii sarbatoresc duminica Floriile. Procesiunea de pe strazile Capitalei aduce și restricții in trafic

09:45, 24.03.2024 - Traditionala Procesiune de Florii, la care sunt asteptati sa ia parte credinciosi, persoane consacrate si preoti din comunitatile si parohiile romano-catolice din Bucuresti si imprejurimi, va fi organizata, duminica, in Capitala, de Arhiepiscopia Romano-Catolica de Bucuresti.

24 martie: Arhiepiscopia Romano-Catolica de București organizeaza procesiunea de Florii pe strazile Capitalei

21:05, 22.03.2024 - Pentru a celebra sarbatoarea Floriilor in Biserica Catolica de rit latin, duminica, 24 martie 2024, la București va avea loc tradiționala Procesiune de Florii, la care vor lua parte credincioși, persoane consacrate și preoți din comunitațile și parohiile

Milițile cetațeniilor se lupta cu bandele criminale pe strazile capitalei Haiti

15:40, 19.03.2024 - Miliții ale cetațenilor infrunta bandele criminale in capitala Haiti, Port-au-Prince, dupa ce acestea au lansat un atac coordonat fara precedent asupra statului și l-au silit pe premier sa demisioneze, relateaza CNN.

O femeie și un barbat, reținuți de carabinieri pe strazile capitalei: De ce sunt acuzați

10:45, 05.03.2024 - Carabinierii din cadrul Direcției Regionale „Centru” au reușit sa rețina doua persoane banuite de furt. Astfel, pe caz sunt documentați o femeie de 30 de ani și un barbat de 43 de ani. Polițiștii urmeaza sa stabileasca toate circumstanțele.

Cu bautura-n nas, la plimbare pe strazile Buzaului

17:50, 29.01.2024 - In ultimele 72 de ore, politistii buzoieni au efectuat 490 de testari cu aparatele etilotest/drugtest, pentru depistarea conducatorilor auto aflati sub influenta bauturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive. In 8 cazuri a fost indicat consumul de alcool. In cinci dintre situatii a fost vorba…

Cu alcoolul in nas, la plimbare pe strazile Buzaului

17:25, 29.01.2024 - In ultimele 72 de ore, politistii buzoieni au efectuat 490 de testari cu aparatele etilotest/drugtest, pentru depistarea conducatorilor auto aflati sub influenta bauturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive. In 8 cazuri a fost indicat consumul de alcool. In cinci dintre situatii a fost vorba…


Ce parere ai despre aceasta stire?