Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amber Rose s-a pus goală pe copertă, ca să-şi vândă cartea

Publicat:

Imaginea a fost realizata de fotograful , iar Amber arata ca o zeita-vanator din mitologia greaca, iar langa ea apare un barbat rapus de sagetile ei.

Cantareata spune ca vrea, prin intermediul cartii sale, sa le faca pe femei sa se simta mai puternice si, aparent, acest lucru incepe cu... a-ti da hainele jos.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

INTERVIU | Cartea care probeaza trecutul legionar al lui Mircea Eliade. „Un vartej de ascundere și fals atingand un climax pesemne in asasinarea lui Culianu” 

16:05, 15.05.2024 - O carte scrisa de discipolul lui Mircea Eliade, profesorul Bruce Lincoln, care face afirmații in premiera despre trecutul legionar al marelui istoric al religiilor, a fost publicata recent. Teza principala a lucrarii este aceea ca Eliade și cei din anturajul sau au ascuns constant o parte a trecutului…

Oana Radu i-a cerut mamei sale sa vanda casa pentru a-și taia stomacul: „M-am ingrașat 10 kilograme de cand m-am desparțit”

10:56, 29.04.2024 - Oana Radu, in varsta de 30 de ani, a uimit de-a lungul timpului cu transformarile sale fizice, dupa ce a slabit multe kilograme. Artista a recunoscut ca la un moment dat s-a gandit sa iși taie stomacul și și-a rugat mama sa vanda casa pentru a putea plati operația.Invitata la podcastul lui Teo Trandafir,…

Scriitorul-finanțist Septimiu Moga iși lanseaza joi cartea „Cronici subiective”

14:25, 23.04.2024 - O invitație la lectura, la deslușirea lumii alambicate pe care o traiește, pe care o percepe, clipa de clipa, așa iși prezinta Septimiu Moga noua sa cartea, intitulata „Cronici subiective”. Cartea va fi lansata in aceasta saptamana.

Una dintre cele mai vechi carți din lume ar putea fi vanduta cu peste 2,6 milioane de dolari

14:10, 07.04.2024 - O carte din Egipt, scrisa in la inceputul perioadei crestinismului si considerata una dintre cele mai vechi carti existente, va fi scoasa la licitatie in luna iunie la Londra, potrivit Reuters. Codexul Crosby-Schoyen – scris in limba copta pe papirus in jurul anilor 250-350 d.Hr. si produs intr-una…

Ți-e foame? Citește un capitol memorabil dintr-o carte care arata cum Hitler și Stalin au exterminat milioane de oameni prin infometare!

15:05, 05.03.2024 - Cu doi ani in urma, cand se tot vorbea cu insistența, in spațiul public, de o posibila „criza alimentara la nivel mondial”, am prins la radioul public un interviu cu un analist economic. Probabil ca sub impulsul temerilor pe seama „crizei alimentare”, care era un subiect la moda atunci, intre timp a…

Situație neașteptata pentru Sore! Cantareața a uitat de vacanța din Maldive: ”Eu eram la manichiura”

15:25, 28.02.2024 - Sore iubește vacanțele și a avut numeroase calatorii in afara țarii. Cantareața a avut parte și de momente neplacute, cand a uitat de excursia in Maldive, alaturi de prietenele sale. Motivul? A trecut o alta data in calendat, astfel ca a fost ocupata in ziua zborului.

Star Matinal. Cantareața din Romania, speriata de hoți. Locuința i-a fost sparta de doua ori. A fost nevoita sa vanda casa: „Au stat pe balcon sa ma aștepte”

12:46, 27.02.2024 - O artista din Romania a trecut prin momente grele, dupa ce s-a trezit ca locuința i-a fost sparta de doua ori. I-au fost furate de la bijuterii pana la actele firmei, iar hoții voiau sa plece și cu mașinile.


Ce parere ai despre aceasta stire?