Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ambasadorul SUA la Belgrad a cerut Serbiei să explice semnarea acordului cu Rusia

Publicat:

Ambasadorul SUA la Belgrad, , a cerut, luni, o explicație Serbiei in legatura cu planul de consultari intre Ministerele de Externe din Serbia si Rusia, semnat in marja a ONU, scrie TASS, potrivit Rador.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Serbia isi reafirma atasamentul fata de integritatea teritoriala a Ucrainei

17:50, 13.05.2024 - Noul premier sarb, a carui tara este aliat apropiat al Moscovei, a reafirmat luni atasamentul Serbiei fata de ''integritatea teritoriala'' a Ucrainei, in timpul unei intalniri cu seful diplomatiei ucrainene Dmitro Kuleba, aflat in vizita la Belgrad, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Olena Zelenska și Dmitro Kuleba, vizita oficiala in Serbia la invitația Tamarei Vucic

23:25, 12.05.2024 - Prima doamna a Ucrainei, Olena Zelenska, a sosit duminica intr-o vizita in capitala Serbiei, Belgrad, impreuna cu ministrul ucrainean de externe Dmitro Kuleba, aceasta fiind prima data cand o delegatie ucraineana la nivel inalt viziteaza Serbia de cand Rusia a lansat campania militara impotriva Ucrainei.

Prima doamna a Ucrainei și ministrul de externe ucrainean in vizita in Serbia

22:30, 12.05.2024 - Prima doamna a Ucrainei, Olena Zelenska, a sosit duminica intr-o vizita in capitala Serbiei, Belgrad, impreuna cu ministrul ucrainean de externe Dmitro Kuleba, aceasta fiind prima data cand o delegatie ucraineana la nivel inalt viziteaza Serbia de cand Rusia a lansat campania militara impotriva Ucrainei,…

Kremlinul o acuza pe Maia Sandu de nazism, pe același narativ folosit de Rusia la invadarea Ucrainei

15:15, 09.05.2024 - Politica presedintei Republicii Moldova, Maia Sandu, este comparabila cu experimentele celui de-al Treilea Reich in ceea ce priveste nationalitatea si limba oamenilor, a declarat purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, intr-un interviu acordat agentiei de stat TASS, in care…

Tensiune rara pe axa Tadjikistan - Rusia: ambasadorul rus a fost chemat sa explice unele acțiuni ale Moscovei

18:45, 29.04.2024 - Ministerul de Externe al Tadjikistanului l-a convocat luni pe ambasadorul Rusiei pentru a protesta fata de ceea ce a descris ca fiind un tratament nedrept pe care Moscova il aplica cetatenilor tadjici, o disputa rara intre cei doi aliati post-sovietici, relateaza Reuters, informeaza News.ro.

Cum explica ambasadorul rus la Chișinau deschiderea secțiilor de votare din Transnistria pentru scrutinul prezidențial din Rusia

12:31, 12.03.2024 - Convocat la Ministerul de Externe pentru a-i fi comunicata poziția Chișinaului cu privire la deschiderea secțiilor de votare in regiunea separatista, ambasadorul rus Oleg Vasnețov a declarat ca decizia a fost luata pentru a asigura dreptul la vot al cetațenilor ruși.

MAE german il convoaca pe ambasadorul Rusiei la Berlin, dupa moartea lui Aleksei Navalnii

14:40, 19.02.2024 - Ministerul de Externe german l-a convocat luni pe ambasadorul rus la Berlin in urma mortii liderului opozitiei ruse, Aleksei Navalnii, intr-o inchisoare din Rusia, a declarat luni o purtatoare de cuvant a guvernului german.

Dupa un periplu de opt zile in Rusia, Tucker Carlson se indreapta spre o alta parte a continentului european: Serbia

00:10, 15.02.2024 - Dupa un periplu de opt zile la Moscova - pe care fostul prezentator al postului Fox News Tucker Carlson l-a descris ca fiind un oras "mult mai frumos decat orice oras" din SUA - el se va indrepta catre o alta parte a continentului european: Serbia, scrie POLITICO. Fostul prezentator de la Fox News…


Ce parere ai despre aceasta stire?