Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Am coborât din salonul în care a murit Alexandra – Patul nu avea buton de panică, pe holuri nu existau camere – VIDEO

Publicat:

Daca primele trei etaje ale Maternitații Botoșani ofera toate condițiile reglementate de lege pentru paciente, in schimb, ultimele doua unde a fost internata și Alexandra sunt abia pregatite pentru reabilitare.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

A aparut in Eminescu o toaleta inteligenta, cu buton de panica! Doua toalete au costat jumatate de milion de lei

15:25, 30.04.2024 - In Parcul Eminescu, pe cateva foste locuri de parcare, a fost amplasata o toaleta inteligenta, care se igienizeaza singura. Pe doua astfel de toalete, Primaria Bistrița a platit jumatate de milion de lei. Promise inca din toamna anului 2021 cand s-a și organizat o licitație publica pentru achiziționarea…

Dan Barna: „PNL-ul a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gura si aruncat sub patul PSD”

20:15, 22.04.2024 - Vicepresedintele USR Dan Barna a afirmat, luni, la Ploiesti, ca PNL-ul pe care il stiau cei care credeau in democratie si in drumul european al Romaniei „a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gura, fiind aruncat sub patul PSD”. Dan Barna a spus, in discursul sustinut in cadrul evenimentului de lansare…

Dan Barna spune ca PNL a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gura si aruncat sub patul PSD

19:46, 22.04.2024 - Vicepresedintele USR Dan Barna a afirmat, luni, la Ploiesti, ca PNL-ul pe care il stiau cei care credeau in democratie si in drumul european al Romaniei „a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gura”, fiind „aruncat sub patul PSD”.

Tanarul din Timișoara, care a murit in salonul de tatuaje, a baut șapte energizante inainte de tragedie. Baiatul s-a stins sub privirea terifiata a prietenului: ”Si-a dat pur si simplu ochii peste cap”

14:50, 13.04.2024 - In urma cu o zi, un tanar de 23 de ani a murit subit intr-un salon de tatuaje. O posibila cauza decesului a fost stabilita, in urma cu puțin timp. Baiatul a baut șapte energizante inainte de tragedie. Totul s-a intamplat sub privirile prietenului sau tatuator.

Tragedie la greva Poștei Romane! Un angajat, care protesta, a murit subit. Colegii sai au intrat in panica

09:55, 03.04.2024 - Un angajat de la Poșta Romana a murit, dupa ce a protestat alaturi de colegii sai. Barbatul s-a stins din viața subit. Moartea lui a starnit panica dintre colegii angajatului, speriați de ce i s-a intamplat. Barbatul era din Tulcea și și-a susținut colegii in lupta pentru dreptate.

Pacientul din Braila, car ea fost legat de patul de spital, a murit. Ce pedeapsa risca asistenta și paznicul

12:16, 04.03.2024 - Informații de ultim moment despre cazul controversat din Braila! Pacientul care a fost legat de patul de spital a murit. In urma cu o saptamana, imaginile cu el, asistenta și paznicul care il leaga, au starnit reacții de revolta! La cateva zile distanța, acesta s-a stins din viața!

Șocant: Kelvin Kiptum, detinatorul recordului mondial la maraton și singurul care a coborat sub 2h și un minut, a murit intr-un accident rutier!

10:30, 12.02.2024 - Kenyanul Kelvin Kiptum, detinatorul recordului mondial la maraton, si antrenorul sau au murit, duminica, intr-un accident rutier in Rift Valley, Kenya. Astfel, s-a curmat cariera promitatoare a singurului barbat care a alergat maratonul in mai putin de doua ore si un minut, relateaza Reuters. ...

Detalii șocante ies la iveala in cazul fetiței ucise de mama, la Galați. Ce s-a intamplat cu surorile sale

16:36, 03.02.2024 - Cazul tulburator al fetiței din Galați, ucisa in bataie de propria mama, scoate la suprafața mai multe orori care aveau loc in aceasta familie. Alexandra, in varsta de doar 9 ani, a murit dupa ce a fost batuta sistematic de cea care i-a dat viața. Nici surorile ei mai mici nu au fost scutite de abuzul…


Ce parere ai despre aceasta stire?