Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alimente care reduc riscul bolilor cardiovasculare: cinci din ele sunt esențiale

Publicat:
Alimente care reduc riscul bolilor cardiovasculare: cinci din ele sunt esențiale

Alimente care reduc riscul bolilor cardiovasculare: cinci din ele sunt esențialeCinci alimente consumate la micul dejun reduc riscul de boli cardiovasculare. Ovazul este printre cele mai sanatoase alimente pentru micul dejun, fiind bogat in fibre si nutrienti precum vitaminele B, zincul si magneziul, cu efect pozitiv asupra activitatii inimii, relateaza . Pentru a maximiza beneficiile, nutritionistii recomanda utilizarea ovazului simplu si adaugarea de ingrediente sanatoase precum nuci sau fructe.

O omleta cu legume poate fi o alta modalitate grozava de a incepe ziua si de…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Test pentru cei cu adevarat atenti. Poti sa iti dai seama care este greseala din imaginea cu doua prietene care servesc micul dejun?

19:11, 17.04.2024 - Playtech Știri iți prezinta un test de atenție sub forma unui material prin care iți poți evalua abilitațile cognitive. Sarcina ta este sa identifici greșeala din imaginea cu cele doua prietene care servesc prima masa a zilei. Ce condiții trebuie sa respecți pentru a rezolva problema. Test de atenție…

Actorul Bob Radulescu, despre romanii care mananca precum sparții la hoteluri: ”Ne umplem farfuriile cu 10 kile de hrana”

14:50, 06.04.2024 - Actorul Bogdan Bob Radulescu a facut o ironie fisa vis-a-vis de romanii care mananca precum sparții la micul dejun, daca ajung la hoteluri. ”Noi, oamenii, inca n-am ajuns la nivelul de dezvoltare la care sa putem gestiona micul dejun la hoteluri sau bufetul all inclusive in stațiuni.Pur și simplu suntem…

Actorul Bob Radulescu, despre romanii care mananca precum spații la hoteluri: ”Ne umplem farfuriile cu 10 kile de hrana”

14:45, 06.04.2024 - Actorul Bogdan Bob Radulescu a facut o ironie fisa vis-a-vis de romanii care mananca precum sparții la micul dejun, daca ajung la hoteluri. ”Noi, oamenii, inca n-am ajuns la nivelul de dezvoltare la care sa putem gestiona micul dejun la hoteluri sau bufetul all inclusive in stațiuni.Pur și simplu…

Cand ar trebui sa mananci micul-dejun și cina pentru a scapa de grasimea de pe burta, conform unui medic

17:25, 04.03.2024 - Nu este deloc ușor sa scapi de grasimea de pe burta, insa daca iei in considerare sfatul oferit de un medic din Florida ți-ai putea face calatoria catre un abdomen mai plat mult mai ușoara.

Catalin Maruța și Mihaela Bilic, schimb de replici in direct la TV: „Lasa-ma un pic sa te intreb și eu ceva, ca sa fie dialog, nu monolog”

10:35, 28.02.2024 - Catalin Maruța și Mihaela Bilic au avut un schimb de replici in direct la TV. Prezentatorul de la PRO TV a avut-o invitata pe nutriționista in ediția de marți, 27 februarie, a emisiunii „La Maruța”.Mihaela Bilic a venit la emisiunea lui Catalin Maruța cu multa energie buna și cu multe convingeri legate…

OPȚIUNI SANATOASE Alimente procesate: riscuri la micul dejun

12:25, 26.02.2024 - Alternativa sanatoasa consta in alegeri alimentare mai naturale și echilibrate, cum ar fi fulgii de ovaz, ouale, iaurtul grecesc și batoanele facute in casa. The post OPȚIUNI SANATOASE Alimente procesate: riscuri la micul dejun first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?