Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alexandra Tănăsoiu, piesă nouă, după participarea la "X Factor". Îi este dedicată lui Emilian Nechifor, fostul iubit din competiție? "Nu te-am uitat"

Publicat:

Dupa participarea la X Factor, , a scos o melodie noua. Dupa eliminarea din competitie, in urma etapei Scaunelor, fosta concurenta merge mai departe in cariera sa muzicala. Chiar daca iubirea nu i-a suras si totul s-a incheiat.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Festivalul de Film de la Cannes lanseaza o competitie dedicata creatiilor bazate pe realitatea virtuala

19:25, 10.04.2024 - Festivalul de Film de la Cannes va lansa o competitie noua, dedicata creatiilor bazate pe realitatea virtuala (VR), la editia sa din 2024, au anuntat miercuri organizatorii evenimentului, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Alexandru Dobrescu, surprins cu o femeie superba! Fostul iubit al Cristinei Cioran a uitat de actrița? / PAPARAZZI

22:55, 20.03.2024 - Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui Alexandru Dobrescu și l-au surprins cu o femeie superba. Fostul iubit al Cristinei Cioran a dat-o uitarii pe vedeta și și-a refacut viața? Iata ce imagini avem cu fostul partener de viața al celebrei actrițe!

DARA a lansat piesa "113": Dedicata tuturor inimilor care știu cum e sa doara dragostea

09:50, 06.03.2024 - Dara este e gata sa cucereasca topurile cu piesa "113". „113” spune povestea unei desparțiri dureroase și e dedicata tuturor inimilor care știu cum e sa doara dragostea, a menționat interpreta, intr-o postare pe rețelele de socializare, transmite Noi.md. Piesa "113" este compusa de Dara și Nemax. Melodia…

COSR si Voltaj au lansat piesa Din Toata Inima pentru Team Romania, dedicata sportivilor calificati la JO

15:46, 23.02.2024 - Piesa "Din toata inima pentru Team Romania", dedicata de trupa Voltaj sportivilor calificati la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, a fost lansata la sediul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, in prezenta oficialilor si sportivilor olimpici, potrivit news.ro. “Comitetul Olimpic si Sportiv Roman,…

Cine este Adi Istrate, fostul iubit al Erikai Isac care a devenit virala cu piesa Macarena. Cu ce se ocupa și cum arata barbatul

13:41, 20.02.2024 - Una dintre cele mai recente povești care a captat atenția fanilor de muzica din Romania este povestea lui Adi Istrate, fostul iubit al talentatei cantarețe Eirka Isac. Cine este el si cum arata.


Ce parere ai despre aceasta stire?