Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alex Bodi a fost eliberat din arestul preventiv! Avocatul afaceristului, declarații exclusive la Antena Stars / VIDEO

Publicat:

Vești bune pentru ! Afaceristul a fost eliberat din arestul preventiv. Avocatul afaceristului, , a oferit o serie de declarații exclusive la despre situația lui .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Exclusiv! Laurențiu Reghecampf a facut plangere penala in urma cu cateva ore! Nu știe unde sunt mașinile și barca familiei! Ce spune Anamaria Prodan despre asta! Declarații exclusive din partea ambelor parți implicate!

22:40, 09.05.2024 - In urma cu cateva ore, Laurențiu Reghecampf și avocatul lui au mers impreuna la Poliția Snagov pentru a depune o plangere penala. Reporterii Spynews.ro au vorbit in exclusivitate cu avocatul antrenorului și au obținut cateva declarații. De asemenea, prezentam in exclusivitate și punctul de vedere al…

Star Matinal. Cați bani a investit Selly in noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO

12:45, 23.04.2024 - Cel mai așteptat film al lui Selly s-a lansat in cinematografele din Romania. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, vloggerul a dezvaluit suma pe care a trebuit sa o scoata din buzunar pentru ca pelicula "Buzz House" sa fie una de succes.

Criminalul studentei de la Medicina cere sa fie eliberat din arestul preventiv

14:26, 17.04.2024 - Tanarul in varsta de 23 de ani, din Caraș-Severin, care și-a ucis iubita, o studenta de 21 de ani, din comuna Padeș, din județul Gorj, a depus o solicitare la instanța de judecata prin care solicita sa fie cercetat in stare de libertate.

Aparatorul lui Dumitru Buzatu, avocatul Cristian Winzer, confirma oficial faptul ca fostul șef al CJ Vaslui s-a apucat de denunțuri, ca sa scape de arestul preventiv

16:06, 10.04.2024 - CONFIRMARE… Avocatul fostului președinte al CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a confirmat astazi ceea ce Vremea Noua a anunțat deja și anume faptul ca Buzatu, in arestul preventiv, a trecut la facut denunțuri, sperand ca, daca ii va turna pe alții, șansele sale de a petrece Paștele acasa, in familie, vor crește.…

La ce condamnare se așteapta Dana Badea, in procesul in care este judecata! Fosta ispita marturisește ca a avut ghinion. Declarații exclusive!

22:50, 04.04.2024 - Dana Badea face declarații exclusive despre procesul in care este cercetata impreuna cu partenerul sau, Alin Borcan. Fosta ispita vorbește despre condamnarea pe care o așteapta, dar și despre lecțiile pe care le-au invațat din aceasta intamplare nefericita.

Din ce face bani, in prezent, Oana Zavoranu! A pierdut 50.000 de euro, dar a și caștigat. Declarații exclusive / VIDEO

22:50, 26.03.2024 - Din ce face bani, in prezent, Oana Zavoranu. Bruneta face declarații exclusive despre ocupația care ii aduce venituri, in momentul de fața. Care este cea mai mare suma pe care vedeta a caștigat-o din noua afacere.

Motivul pentru care fiica lui Adrian Minune iși cumpara haine la mana a doua! Karmen Simionescu face declarații exclusive / VIDEO

23:00, 12.03.2024 - Motivul pentru care fiica lui Adrian Minune iși cumpara haine la mana a doua. Ce spune Karmen Simionescu despre banii pe care ii cheltuie pe obiectele vestimentare și pe ce nu ar da niciodata artista banii.

Cum a reacționat Miruna Pascu, dupa ce Vlad Pascu a incercat, din nou, sa fie eliberat din arestul preventiv. Mama șoferului drogat: ”A fost un copil...”

18:45, 27.02.2024 - Vlad Pascu a incercat, din nou, sa ii convinga pe magistrați sa il elibereze. Mama șoferului drogat iși dorește cu orice preț acest lucru, astfel ca a facut declarații despre noua contestație a fiului ei. Iata ce a spus Miruna Pascu!


Ce parere ai despre aceasta stire?