Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a reacționat Miruna Pascu, după ce Vlad Pascu a încercat, din nou, să fie eliberat din arestul preventiv. Mama șoferului drogat: ”A fost un copil...”

Publicat:

a incercat, din nou, sa ii convinga pe magistrați sa il elibereze. Mama șoferului drogat iși dorește cu orice preț acest lucru, astfel ca a facut declarații despre noua contestație a fiului ei. Iata ce a spus !

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dosarul 2 Mai: Judecatoarea care a intrebat daca victimele șoferului drogat sunt in sala ramane in funcție

19:25, 24.04.2024 - Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii a respins, miercuri, propunerea Inspectiei Judiciare de suspendare din functie, pana la finalizarea procedurilor disciplinare, a Ioanei Ancuta Popoviciu, judecatoarea care solutioneaza dosarul lui Vlad Pascu, soferul…

Criminalul studentei de la Medicina cere sa fie eliberat din arestul preventiv

14:26, 17.04.2024 - Tanarul in varsta de 23 de ani, din Caraș-Severin, care și-a ucis iubita, o studenta de 21 de ani, din comuna Padeș, din județul Gorj, a depus o solicitare la instanța de judecata prin care solicita sa fie cercetat in stare de libertate.

Protest in Piața Victoriei, in memoria tinerilor uciși de șoferul drogat. „Sunt mai mulți ca Sebi si Roberta și mai puțini ca Vlad Pascu”

08:55, 14.04.2024 - La protest au participat aproape 1000 de persoane care au venit sa strige faptul ca vor sa se faca dreptate, iar criminalul sa fie pedepsit.La manifestație a participat și Mihai Morar care a ținut un discurs emoționant.„Suntem aici pentru a spune cu voce tare ca sunt mult mai multi tineri in Romania…

Tatal lui Vlad Pascu a ieșit la rampa. „Ce inseamna droguri?”

11:40, 09.04.2024 - Mihai Pascu, tatal lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai, susține ca fiul sau nu s-a drogat in noaptea teribilului accident. „Ce inseamna droguri? Pentru ca toata lumea vorbește ca a fost drogat…iata valorile drogurilor in seara aceea”, a spus tatal lui Pascu, prezentand pe…

Cum arata Vlad Pascu, dupa jumatate de an petrecuta in arest preventiv. Șoferul drogat a trecut printr-o schimbare radicala / FOTO

21:15, 14.03.2024 - Vlad Pascu a ramas in arestul preventiv mai mult decat s-ar fi așteptat, in ciuda eforturilor uriașe de a se elibera. In cele șase luni de cand este in spatele gratiilor, șoferul drogat a trecut printr-o schimbare radicala. Iata cum arata acum!

Cum a incercat Vlad Pascu sa ii convinga pe judecatori sa il elibereze. De ce a produs accidentul tragic din 2 Mai: ”Nu le-am spus pana acum”

09:40, 28.02.2024 - Vlad Pascu a adus argumente neașteptate in fața instanței, in ultima incercare de a se elibera din inchisoare. Șoferul drogat a vrut sa ii convinga pe judecatori sa il elibereze din inchisoare. Iata ce le-a spus șoferul drogat din 2 Mai judecatorilor despre motivul accidentului!

Vlad Pascu, tanarul drogat care a omorat doi studenți, ramane in arest. Parinții victimelor, la instanța: „Judecatoarea mesteca guma. E bataie de joc”

13:00, 22.02.2024 - Procesul in care este judecat Vlad Pascu, tanarul care, drogat fiind, a omorat doi studenți, in accidentul rutier pe care l-a provocat in stațiunea 2 Mai, a inceput, joi, cu o amanare de cateva ore. Timp in care instanța a decis, in paralel, ca Pascu sa ramana in continuare in arest preventiv.  Parintii…

Judecatoarea de la Tribunalul Suceava care lua mita și se droga a scapat de arestul preventiv

13:05, 03.02.2024 - Curtea de Apel Suceava a dispus plasarea in arest la domiciliu a judecatoarei Ana Maria Chirila, trimisa in judecata pentru cinci infractiuni, printre care luare de mita si trafic de droguri.


Ce parere ai despre aceasta stire?