Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ - Un bărbat a deschis focul asupra pasagerilor dintr-un tramvai în Olanda

Publicat:

Un barbat a deschis focul asupra pasagerilor dintr-un tramvai in orasul olandez Utrecht, mai multe persoane fiind ranit, potrivit unor martori, transmite BBC.

Stire in curs de actualizare.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta la Salvamont: barbat disparut de șase zile, dupa ce a zis ca 'pleaca pe munte'

18:40, 20.04.2024 - Dispeceratul National Salvamont Romania cere sprijinul populatiei in cazul unei persoane care a plecat, in urma cu 6 zile, din Pitesti, spunandu-le prietenilor ca "pleaca pe munte" si nu se stie nimic despre el.

Mai multe persoane au fost luate ostatice intr-o cafenea din Olanda. Un barbat a fost arestat VIDEO | UPDATE

14:20, 30.03.2024 - Mai multe persoane au fost luate ostatice intr-o cafenea din orasul olandez Ede la est de Utrecht, a anuntat sambata un purtator de cuvant al autoritatilor municipale, informeaza dpa si AFP. Poliția a reușit eliberarea ostaticilor dupa aproximativ 9 ore.

Atac armat in Atena. Patru morți, dupa ce un barbat a deschis focul la sediul unei companii maritime

14:20, 12.02.2024 - Un fost angajat al unei companii maritime a deschis focul la sediul acesteia din Glyfada, o suburbie a Atenei. Patru persoane au murit luni, in urma acestui incident, a anuntat o sursa din politia elena, potrivit AFP, preluata de Agerpes.

Trei morți și un ranit dupa ce un barbat a deschis focul la sediul unei companii de transport maritim din sudul Greciei. Atacatorul este un fost angajat

13:21, 12.02.2024 - Conform presei elene, atacatorul, care ar fi un fost angajat egiptean nemulțumit de concedierea sa, s-ar fi baricadat in interiorul cladirii. Ulterior, acesta a fost gasit mort, cu arma langa el, potrivit agenției de presa ANA și mai multor media grecești.Știre in curs de actualizare. 

Un sistem important de curenți din Oceanul Atlantic ar putea disparea. Ce consecințe climatice poate aduce fenomenul

18:10, 10.02.2024 - Un sistem crucial de curenți oceanici ar putea fi pe cale sa dispara, potrivit unui nou raport, cu implicații alarmante asupra creșterii nivelului marii și a vremii la nivel global, ceea ce ar duce la scaderea dramatica a temperaturilor in unele regiuni și la creșterea acestora in altele, scrie CNN.Folosind…

Atac armat intr-o piața din Georgia. Un barbat a deschis focul și a ucis mai multe persoane

12:40, 09.02.2024 - Au fost clipe de groaza intr-o piața locala din Rustavi, Georgia! Un barbat inarmat a deschis focul și a tras in mai multe persoane aflat in piața. Atacul s-a soldat cu patru morți și un ranit. Printre victime se numara unchiul și varul atacatorului, transmite  BNN . Atacatorul a fost prins. Autoritațile…

4 morți și 1 ranit dupa ce un barbat inarmat a deschis focul intr-o piața dintr-un oraș din Georgia VIDEO

11:00, 09.02.2024 - Barbatul inarmat, „nascut in 1988, a tras mai multe focuri de arma intr-o piața din orașul Rustavi”, a precizat ministerul intr-o declarație, relateaza Reuters și AFP.“Patru persoane au fost ucise in urma acestui incident” iar suspectul a fost reținut la fața locului, potrivit sursei citate.Four people…

Atac armat in Georgia. Un barbat a deschis focul intr-o piața și a ucis patru oameni

10:40, 09.02.2024 - Un barbat inarmat a ucis vineri patru persoane si a ranit o alta, dupa ce a deschis focul intr-o piata din orasul georgian Rustavi, la 20 de kilometri de capitala Tbilisi, a anuntat Ministerul de Interne georgian, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?