Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă ANM! A fost actualizată prognoza pentru noaptea de Revelion. Vremea se schimbă astăzi, 31 decembrie. Unde ninge și unde vor fi temperaturi mari

Publicat:

Anunț de ultim moment pentru romani! Vremea se schimba de Revelion. Prognoza meteo a fost actualizata astazi, 31 decembrie 2023. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea in noaptea dintre ani. Iata unde va ninge și unde temperaturile cresc radical in decursul zilei de astazi.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultima ora! Prognoza a fost actualizata. Cum va fi vremea pana la inceputul lunii mai

16:25, 07.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis prognoza meteo actualizata. Iata cum va fi vremea in Romania la inceputul lunii mai.

Anunț ANM! Prognoza a fost actualizata. Cum va fi vremea pana pe 25 martie

09:35, 23.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important! Specialiștii au actualizat prognoza meteo. Iata cum va fi vremea pana pe data de 25 martie. La ce condiții trebuie sa se aștepte romanii.

Vremea se schimba total in acest weekend: revin ninsorile și va fi un ger naprasnic

08:36, 17.02.2024 - Prognoza meteorologica se modifica, iar iarna iși pastreaza prezența. Meteorologii prevad temperaturi scazute și burnița in Romania, in weekendul 17-18 februarie 2024. Gerul și burnița sunt anticipate in diverse zone ale țarii. Se așteapta cer noros, ploi și ninsori in aceste regiuni. Deși am avut…

Vremea se schimba radical: un anticiclon ajunge in Romania. Ce fenomene anunța meteorologii, unde ninge

08:30, 17.02.2024 - Vreme mohorata și racoroasa in estul țarii, la sfarșitul acestei saptamani, dar și temperaturi de pana la 16 grade Celsius in vest și sud-vest, anunța meteorologii. De duminica, vremea se schimba radical, cand un anticiclon care a creat probleme in Europa ajunge și in Romania.

Ger si burnita in Romania, iarna nu se da plecata! Vremea schimba foaia din nou, unde va ninge

23:10, 16.02.2024 - Prognoza meteo se schimba. Iarna nu vrea sa renunțe la drepturi. Meteorologii anunța ger și burnița in Romania, in weekendul 17-18 februarie 2024. Temperaturile vor scadea. Ger și burnița se vor semnala in mai multe teritorii din țara. Vor fi nori denși, ploi și ninsori in aceste regiuni. Ger și burnița…

Anunț ANM de ultima ora! Prognoza meteo a fost actualizata. Cum va fi vremea pana pe in data de 11 martie

09:10, 13.02.2024 - Administrația Naționala de Meterologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis prognoza meteo actualizata. Iata cum va fi vremea la noi in țara pana in data de 11 martie.

Cand ajunge noul ciclon polar in Romania. ANM a dat alerta de ultim moment, vremea se schimba brusc in toata țara

17:00, 11.02.2024 - Dupa zilele insorite, cu maxime specifice lunilor de primavara, vremea se va schimba radical in Romania. Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au facut un anunț de ultim moment. Cand ajunge noul ciclon polar in Romania. Vremea se schimba brusc in Romania Specialiștii de la Administrația…

Alerta meteo! Este Cod galben in numeroase județe ale țarii și vremea se va schimba radical! Ce anunța meteorologii

15:50, 11.02.2024 - Duminica, 11 februarie 2024, meteorologii au emis doua avertizari de Cod galben pentru numeroase județe din Romania. Descopera cum se schimba vremea in orele urmatoare și la ce ar trebui sa ne așteptam.


Ce parere ai despre aceasta stire?