Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ. A fost cerută DEMISIA LUI PETRE TOBĂ. Cine vrea ca ministrul Afacerilor Interne SĂ PLĂTEASCĂ SCUMP pentru o SITUAŢIE INCREDIBILĂ?

Publicat:

1450803027 FADERE cere demisia ministrului Federatia asociatiilor de romani d (FADERE) a cerut marti demisia ministrului din cauza cozilor recente de la frontierele Romaniei.

FADERE cere demisia ministrului Afacerilor Interne pentru modul în care a fost gestionata situatia de la frontiere, unde s-au format cozi uriase din cauza carora mii de români care muncesc în strainatate au pierdut multe ore pâna au intrat în tara.

&"Pentru proasta organizare din ultimele zilei a activitatii frontierelor si dezinteresul demonstrat…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parlamentul ucrainean a acceptat demisia ministrului agriculturii, acuzat de coruptie

18:35, 10.05.2024 - Parlamentul ucrainean a acceptat vineri demisia ministrului agriculturii, Mikola Solski, acuzat de coruptie pentru ca si-ar fi insusit terenuri apartinand statului inainte de a face parte din guvern, a anuntat vineri ministerul sau.

Situație incredibila: Muzeul National de Arta al Romaniei nu va participa la Noaptea Muzeelor

17:25, 09.05.2024 - Muzeul National de Arta al Romaniei nu va participa la Noaptea Muzeelor, dupa anuntul membrilor Sindicatului Muzeului National de Arta al Romaniei de a nu efectua ore suplimentare in afara programului obisnuit de lucru, scrie News.ro.

Situație incredibila in dosarul „bombardierilor” care s-au filmat in timp ce au comis un atac armat in plina strada / Ba iertat, ba arestat!

22:45, 18.04.2024 - Unul dintre cei trei „șmecheri” arestați, miercuri, pentru un atac cu arme albe comis in Sectorul 3, purta brațara de monitorizare, fiindca a terorizat o eleva, dupa ce a fost iertat de procurori.

Situație incredibila la Chindia: 150.000 euro din datorii sunt catre Consiliul Judetean Dambovița, unul dintre asociații care asigura finanțarea clubului

21:30, 28.03.2024 - Chindia Targoviște a ratat obiectivul principal al acestui sezon, revenirea in Liga 1, dupa ce a retrogradat la finalul stagiunii precedente. Echipa a terminat abia pe locul 9 sezonul regulat și n-a prins play-off-ul, urmand sa joace acum pentru a ramane in cel de-al doilea eșalon. 800.000 euro restanțe,…

Cum explica furtunosul Donald Trump amenințarile impotriva NATO: 'Este un mod de a negocia / Ei au inceput sa plateasca multumita acestor comentarii'

16:50, 20.03.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump, care candideaza in alegerile prezidentiale din noiembrie, da asigurari ca recentele sale amenintari la adresa NATO sunt ”un mod de a negocia” cu statele membre ale Aliantei Nord-Atlantice, relateaza AFP, conform news.ro. Miliardarul republican a semanat panica…

Situație incredibila in Capitala. De ce nu poate intra o femeie in propria casa: „Mi-au decupat ușa“

15:45, 20.03.2024 - O femeie din București s-a trezit ca locuința proprietate personala din Sectorul 5 al Capitalei a fost ocupata abuziv de o familie cu șase copii. Femeia a chemat Poliția, dar legea spune nu ii poate scoate pe oameni din casa fara ordin judecatoresc. „Mi-au schimbat yala, tot, mi-au decupat ușa și spun…

Suhaib a-nviat! Situație incredibila in dosarul disparutului despre care parinții susțineau ca ar fi fost ucis

22:45, 19.03.2024 - In timp ce parinții lui susțin ca el ar fi fost ucis de mafioți, urmaritul general Suhaib Meshah s-a ridicat și a umblat, mai ceva ca Lazar, iar ca minunea sa fie completa, a atacat sentința primita in dosarul traficului de droguri.

Un lider PNL ii cere demisia ministrului Agriculturii, Florin Barbu, dupa ce acesta l-a citat pe Ceaușescu

13:10, 14.03.2024 - Vicepreședintele PNL Gigel Știrbu ii cere demisia ministrului Agriculturii, Florin Barbu, dupa ce acesta l-a citat pe fostul dictator Nicolae Ceaușescu pentru a-și justifica decizia de a transforma stuful din Delta Dunarii in pajiște.


Ce parere ai despre aceasta stire?