Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alegeri locale parțiale într-o localitate din Timiș rămasă fără primar, la vară

Publicat:

Locuitorii din Voiteg sa pregatesc sa mearga din nou la vot, in aceasta vara. La sfarșitul lunii iunie au fost programate alegerile locale parțiale, dupa decesul primarului reales in toamna anului trecut. Data a fost stabilita in ședința de guvern de joi.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alegeri locale noi și parțiale, pe 19 mai: Cate secții de votare vor fi deschise

21:30, 16.04.2024 - In cele noua localitați, unde pe 19 mai 2024 vor avea loc alegeri locale noi și parțiale, vor fi deschise 13 secții de votare. Cele mai multe secții de votare vor fi deschise in localitatea Cealic, raionul Taraclia, 3 la numar.

Сite secții de votare vor fi deschise pentru alegerile locale și cele parțiale

10:35, 16.04.2024 - In cele 9 localitați, unde pe 19 mai 2024 vor avea loc alegeri locale noi și parțiale, vor fi deschise 13 secții de votare. Cele mai multe secții de votare vor fi deschise in localitatea Cealic, raionul Taraclia, 3 la numar, transmite Noi.md. {{741437}}Totodata, cite doua secții de votare vor fi deschise…

Schimbari importante in componenta consiliilor locale din Timis. Vezi cati alesi va avea fiecare localitate

09:46, 09.04.2024 - Mihai Ritivoiu, Prefectul Județului Timiș, a emis luni Ordinul prin care stabilește numarul de consilieri locali din fiecare UAT și de consilieri județeni din județul Timiș, conform datelor comunicate de Institutul Național de Statistica. In orasul Recas, respectiv in comunele Remetea Mare si Sacalaz,…

Doua noi puncte gastronomice locale, autorizate intr-o comuna din Timiș

21:51, 02.04.2024 - Dupa ce mai mulți ani la rand au derulat activitați de promovare turistica a comunei Margina, de dezvoltare a unor produse turistice locale și implicare a comunitații in mai multe activitați de profil, doi localnici au deschis doua puncte gastronomice.

Alegeri locale in Turcia, rezultate parțiale: Erdogan, pe cale de a fi invins in Istanbul și in marile orașe

21:45, 31.03.2024 - Actualul primar al Istanbulului, Ekrem Imamoglu, care e și principalul candidat al partidului de opoziție CHP, conduce in fața lui Murat Kurum (candidatul partidului AKP al președintelui Recep Erdogan), la alegerile locale din Istanbul, informeaza Reuters.

Peste 100 de oi și miei, uciși de caini vagabonzi, intr-o localitate din Timiș

00:50, 15.03.2024 - Polițiștii au descoperit pe un camp din Chișoda peste o suta de ovine moarte. In noaptea trecuta, acestea au fost atacate de caini vagabonzi. Dupa ce o parte din ele au fost mușcate, celelalte au murit sufocate in incercarea de a scapa.

Strada asfaltata doar pe jumatate. Locuitorii de pe partea ramasa cu piatra de rau sunt revoltați și dau vina pe un vecin influent

09:15, 10.02.2024 - O strada din centrul orașului Galați a fost asfaltata doar pe jumatate. Cealalta jumatate a ramas cu piatra de rau cum era in 1960. Locuitorii de pe partea neasfaltata sunt revoltați ca traiesc ca in Evul Mediu deși platesc taxe și impozite la fel ca vecinii lor care locuiesc in zona modernizata.

Sondaj Inscop: Care este cel mai important scrutin de anul acesta, potrivit romanilor

16:00, 06.02.2024 - Aproape jumatate dintre romani (49,4%) cred ca alegerile din 2024 ar trebui organizate separat, in timp ce 46,6% se pronunta in favoarea comasarii unora dintre scrutine, conform datelor unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro. Comasarea primului tur al prezidentialelor cu parlamentarele are…


Ce parere ai despre aceasta stire?