Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alarme în Kiev. Orașul e încercuit în a cincea noapte de război Rusia-Ucraina. Informații de ultimă oră

Publicat:

Ucraina se pregateste de o noua noapte dificila și lupte grele cu armata rusa. , , fost campion mondial la box, a afirmat ca orașul sau este incercuit de militarii lui , ceea ce face imposibila evacuarea. Agitație este și in țara vecina. O echipa CNN, aflata la sud de Belgorod, Rusia, […] The post Alarme in Kiev. Orașul e incercuit in a cincea noapte de razboi Rusia-Ucraina. Informații de ultima ora appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 829. Premierul Ungariei, Viktor Orban: "Europa se pregateste de razboi cu Rusia"

00:10, 01.06.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 829. Premierul Ungariei, Viktor Orban, care are legaturi stranse cu Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a spus ca exista din ce in ce mai multe semne ca Europa se pregateste pentru actiuni militare.

Razboi in Ucraina, ziua 816. Noapte agitata in Ucraina. Ucrainenii susțin ca au doborat zeci de drone lansate de ruși

10:55, 19.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 816. Președintele rus Vladimir Putin vede in amenințarea cu migrația in masa drept o „arma” pentru a diviza și slabi Europa, avertizeaza premierul Estoniei, Kaja Kallas.

LIVE TEXT – Razboi in Ucraina: Orașul-port Sevastopol din Crimeea a fost atacat pentru a treia noapte la rand

04:05, 18.05.2024 - Orașul-port Sevastopol din Crimeea ocupata a fost atacat pentru a treia noapte la rand, au informat autoritațile de ocupație. Zeci de drone aeriene și navale au vizat Sevastopolul și Balaklava, alt oras din apropiere, a susținut Mihail Razvojaiev, oficial instalat de rusi la Sevastopol. Resturile unei…

Cine este noul ministru rus al Apararii

12:01, 14.05.2024 - In plin razboi impotriva Ucrainei, economistul Andrei Belousov devine noul ministru rus al Apararii. Apropiatul lui Vladimir Putin trebuie sa asigure aprovizionarea armatei și sa stimuleze economia de razboi. Un portret.

Razboi in Ucraina, ziua 810. Vladimir Putin l-a exclus pe ministrul Apararii, Serghei Soigu, din noul guvern

00:25, 13.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 810. Actualul ministru rus al Apararii, Serghei Soigu, nu va mai face parte din noul guvern al premierului Mihail Misustin, care va fi numit dupa ce presedintele Vladimir Putin a fost reinvestit in functie pentru un nou mandat prez

Ce spun serviciile secrete americane despre Putin: „Este cuprins de o frica paranoica”

14:06, 03.05.2024 - „Frica paranoica” a președintelui rus Vladimir Putin fața de presupusa intenție a Occidentului de a „limita puterea Rusiei” l-a determinat sa decida sa cheltuiasca sume record din punct de vedere istoric pentru militarizare. Acest lucru a fost declarat de directoarea Agenției Naționale de Informații…

Kremlinul a intensificat atacurile și operațiunile de informații impotriva Harkovului pentru a forța oamenii sa paraseasca orașul (ISW)

09:56, 23.04.2024 - Rusia a intensificat operațiunile de informare impotriva ucrainenilor in orașul Harkov. Kremlinul distruge Harkovul pentru a-i convinge pe ucraineni sa fuga din oraș și sa stramute milioane de oameni in țara, noteaza Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW), potrivit Ukrainskapravda.

LIVE TEXT - Razboi in Ucraina: Morti intr-un bombardament in orasul minier Siversk / Situație tensionata in Est

03:10, 16.04.2024 - Patru civili au fost ucisi intr-un atac rus cu lansatoare multiple de racheta la Siversk, in regiunea Donetk. ”Orasul (Siversk) a fost bombardat ieri (duminica) seara cu lansatoare de racheta multiple. S-a stabilit ca patru barbati cu varste cuprinse intre 36 si 86 de ani au fost ucisi”, anunta guvernatorul…


Ce parere ai despre aceasta stire?