Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ai între 40 şi 70 de ani? Calculează riscul de deces

Publicat:

Formula de calcul are la baza o serie de intrebari destul de diverse, de la numarul de automobile detinute de persoana respectiva la ritmul din timpul mersului, si poate fi folosita de persoane cu varste intre 40 si 70 de ani.

Formula a fost dezvoltata de cercetatorii de la din Stockholm, Universitatea din Uppsala si , o organizatie de caritate britanica. Specialistii spun ca informatiile pot fi folosite de medicii de familie pentru a identifica pacientii cu risc crescut de imbolnavire.

Informatii despre aceasta metoda de calcul a riscului…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Viața fraților Mario și Medeea depinde de un tratament genetic care poate fi facut in Australia. Procedurile costa 1.200.000 de euro pentru ambii copii care sufera de paraplegie spastica ereditara

08:11, 21.05.2024 - Acest articol este o acțiune umanitara finanțata și publicata de Fundația Ringier. Toate cazurile sprijinite de aceasta pot fi gasite pe site-ul www.ajutacopiii.ro.Mario și Medeea Voinea, in varsta de 2,9 ani și, respectiv, 1,6 ani -, doi frați din București, sunt chinuiți de aceeași boala cumplita…

Trei schimbari simple ale stilului de viata pot reduce riscul de cancer. Ce spun specialiștii

12:06, 16.05.2024 - Un dietetician specializat in prevenirea cancerului a declarat pentru Business Insider ca schimbarile stilului de viata pot fi puternice atunci cand vine vorba de reducerea riscului de a face cancer.

A fost descoperita o noua proprietate a luminii: cercetatorii spun ca ar putea duce la progrese majore in tehnologii

04:35, 11.05.2024 - Un grup de chimiști de la Universitatea din California, Irvine, au descoperit recent un nou mod in care lumina interacționeaza cu materia. Aceasta descoperire ar putea duce la imbunatațiri semnificative in tehnologii precum sistemele de energie solara, diodele emițatoare de lumina și laserele cu semiconductori.

#StareaEducației: (INTERVIU) Lia Stoica, specialist in pedagogie preșcolara: “De la doi ani, copiii au nevoie de socializare, iar intre pedagog și copil trebuie sa existe o relație de incredere. Noi, adulții din viața copiilor, suntem stancile lor.”

09:05, 02.05.2024 - “Investiția in educație timpurie este una dintre cele mai importante investiții pe care o societate le poate face”, spunea James Hackman, profesor de economie și laureat al Premiului Nobel. Invațarea timpurie se refera la procesul de acumulare de cunoștințe și dezvoltare care are loc in primii ani de…

Persoanele nascute dupa 1965 sunt mai expuse riscului de a face cancer. Studiul face legatura cu stilul de viața modern

13:41, 15.04.2024 - Oamenii de știința au prezentat o noua ipoteza la conferința anuala a Asociației Americane pentru Cercetarea Cancerului: generația nascuta dupa anul 1965 pare sa imbatraneasca mai rapid, la nivel celular, potrivit Realitatea Plus.Cei noua markeri evaluați pentru a calcula varsta biologica a celor aproximativ…

Procesul „decizional“ al virusurilor din interiorul bacteriilor gazda a fost descifrat

00:50, 18.03.2024 - Cercetatorii israelieni au descifrat un proces complex de luare a “deciziilor” care ajuta virusurile sa aleaga sa isi ucida bacteriile gazda sau sa ramana in “relatii de prietenie” cu acestea, a anuntat Universitatea din Tel Aviv (TAU) intr-un comunicat de agentia Xinhua, potrivit Agerpres. Publicat…

oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

10:55, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…


Ce parere ai despre aceasta stire?