Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adriana Bahmuțeanu, distrusă de durere după moartea lui Marian Dârță

Publicat:

Marian Dața a murit in noaptea de duminica de luni, dupa o lunga suferința. Adriana Bahmuțeanu, una din persoanele cu care stilistul a avut o stransa prietenie, este distrusa de durere.  „Imi pare nespus de rau. Toata familia lui este disperata. Sora lui nu stie ce sa mai faca. Tuturor ne pare rau, dar decat sa se chinuie asa…”, a spus Adriana Bahmuțeanu, potrivit spynews.ro . Adriana Bahmuțeanu a fost alaturi de Marian Darța cu cateva zile inainte sa moara și a postat pe Facebook un mesaj emoționant pentru prietenul sau. „Te iubesc, prieten drag, si imi pare nespus de rau ca esti nevoit sa treci…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alina Marymar, durere uriașa dupa moartea nepotului ei. Lucas a avut o relație speciala cu fiica lui Tzanca Uraganu / FOTO

13:06, 19.05.2024 - Alina Marymar sufera enorm dupa moartea nepotului ei. Potrivit unei imagini postate de soția lui Tzanca Uraganu pe rețelele de socializare, Lucas a avut o relație foarte speciala cu verișoara lui și a iubit-o inca din primul moment.

Soacra lui Tzanca Uraganu este impietrita de durere! Ce mesaj a postat Geta, dupa moartea nepotului ei: „Drum bun...” / FOTO

14:30, 30.04.2024 - Clipe ingrozitoare in familia lui Tzanca Uraganu! Soacra manelistului, Geta, este impietrita de durere de cand nepotul ei a murit. Ce mesaj a postat pe o rețea de socializare in amintirea lui Lucas.

Mesaj fulger transmis de premierul Marcel Ciolacu dupa moartea fostului ministru Ilie Serbanescu

11:16, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, fost ministru al Reformelor in guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Serbanescu și-a dorit intotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru țara”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.

Mesaje de durere dupa moartea Sarei, adolescenta care a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov. Prietenii ei nu știau cu ce probleme se confrunta: ”Ai fost...”

10:35, 08.04.2024 - O adolescenta de 15 ani a avut un sfarșit tragic. Sara a murit dupa ce a cazut de la etajul 8 al unei cladiri. Moartea ei a lasat multa durere in sufletele prietenilor ei, care nu știau cu ce probleme se confrunta. Pe rețelele de socializare au aparut o mulțime de mesaje de durere.

Soția lui Marius Țepeliga, distrusa de durere dupa moartea lui. Andreea Neagoe l-a vizitat la mormant / VIDEO

15:25, 01.04.2024 - Soția lui Marius Țepeliga nu iși mai gasește liniștea, de cand lautarul s-a stins din viața. Andreea Neagoe a transmis un nou mesaj dureros, prin care a exprimat cat de mult sufera in urma morții lui. Soția lui l-a vizitat la mormant.

Surorile lui Gabi Stangau, distruse de durere la o luna de la moartea violonistului: „Ce dor imi e sa te mai vad...”. Cum vrea familia sa ii pastreze vie amintirea

09:35, 20.03.2024 - A trecut mai bine de o luna de cand Gabi Stangau și-a gasit sfarșitul intr-un mod tragic. Familia lui trece prin momente cumplite de cand violonistul a murit, iar apropiații vor sa ii pastreze vie amintirea.

Iubita lui Mile Povan, distrusa de durere la aproape trei saptamani de la moartea artistului: „Cea mai grea așteptare...” Roxana sufera cumplit / FOTO

12:30, 18.03.2024 - Maine se implinesc trei saptamani de cand Mile Povan a murit. Familia poate accepta cu grele cele intamplate, iar iubita lui sufera cumplit. Cei doi erau impreuna de mai bine de zece ani. Roxana iși gasește cu greu liniștea.

Mama lui Florin Dița, distrusa de durere dupa moartea fiului ei! Femeia nu iși mai gasește liniștea, dupa accidentul tragic: ”Am pierdut...”

09:36, 13.03.2024 - Florin Dița a murit in urma cu cateva zile, in accidentul rutier cumplit din Vrancea. Moartea lui a lasat in urma multa durere, mai ales in cazul mamei sale, care este distrusa de suferința. Dupa accidentul rutier, femeia nu mai reușește sa iși gaseasca liniștea și a transmis mesaje dureroase pe rețelele…


Ce parere ai despre aceasta stire?