Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adelina Pestrițu își PEDEPSEȘTE iubitul când o supără. Uite unde îl trimite să doarmă!

Publicat:

Adelina Pestrițu și iubitul ei, Razvan Ispaș, s-au mutat impreuna și se ințeleg de minune. Cuibușorul lor de nebunii este chiar apartamentul fostei soții a lui , care se declara exterm de grijulie cu iubitul ei.

Sursa: foto Ringier

"Razvan are trai bun aici. Am grija de el și de multe ori ii pun și pachețel atunci cand pleaca la birou, așa ca sunt o soție iubitoare", a  spus Adelina, astazi, in emisiunea "Draga mea prietena", semn ca se considera mai mult decat iubita lui Razvan.

Bruneta a marturisit, insa, ca atunci cand o supara,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata acum mama Carminei, fiica cea mare a lui Liviu Varciu. Ami Teiceanu este o bruneta superba la 44 de ani

16:50, 10.05.2024 - Mama Carminei Varciu are 44 de ani și este o femeie foarte frumoasa. Ami Teiceanu și Liviu Varciu au inceput o relație in urma cu mai bine de 2 decenii, insa lucrurile nu au funcționat. Rodul poveștii lor de dragoste a implinit recent 22 de ani.

Condamnare in cazul romancelor escrocate de 'iubitul' american: Le-a promis ca le trimite 1,5 milioane de dolari in colet

22:00, 10.04.2024 - Un individ suspectat ca s-a dat drept militar american și a abordat mai multe femei pe rețelele de socializare, pretinzand ca dorește sa formeze o familie și promițand fiecareia ca o sa le trimita 1,5 milioane de euro, a reușit sa le determine pe amoreze sa ii trimita banii pentru presupusa livrare…

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.

Grosu, așteptat de Chicu in instanța, a 4-a oara: „Coloane, daca te zgarcești sa achiți un avocat, trimite juriștii Parlamentului”

10:46, 04.03.2024 - Fostul prim-ministru, Ion Chicu, liderul PDCM, susține ca președintele Parlamentului, Igor Grosu, este așteptat astazi pentru a patra oara in instanța, dupa invinuirile grave pe care i le-a adus ultimul, ca este un „agent strain”. „Refuza sa vina la judecata și fuge de poștașul care-i aduce citația.…

Zelenski trimite o delegatie pentru negocieri la granita cu Polonia

06:05, 22.02.2024 - Dupa zile de proteste ale fermierilor polonezi, presedintele ucrainean Volodimir Zelenski vrea acum sa ii trimita pe prim-ministrul Denis Smihal si pe alti membri ai cabinetului la punctele de trecere a frontierei blocate pentru a negocia, informeaza dpa. Este vorba, in special, de ministrului Apararii…


Ce parere ai despre aceasta stire?