Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată acum mama Carminei, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu. Ami Teiceanu este o brunetă superbă la 44 de ani

Publicat:

are 44 de ani și este o femeie foarte frumoasa. și au inceput o relație in urma cu mai bine de 2 decenii, insa lucrurile nu au funcționat. Rodul poveștii lor de dragoste a implinit recent 22 de ani.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata femeia care l-a facut pe Liviu Varciu tata pentru prima oara! Fiica prezentatorului TV, imagine emoționanta alaturi de cea care i-a dat viața / FOTO

17:01, 12.05.2024 - Fiica lui Liviu Varciu nu a stat departe de lumina reflectoarelor, insa mama ei, da. De curand, Carmina a facut publice cateva imagini emoționante in care apare alaturi de cea care i-a dat viața. Ce mesaj emoționant a scris tanara pentru una dintre cele mai importante ființe din viața ei. 

Cat de mult a crescut fiica Adelinei Pestrițu. Imagine rara cu Zenaida intr-o rochie alba. Cu cine seamana fetița

16:21, 05.05.2024 - Adelina Pestrițiu a publicat o imagine rara cu fiica ei, Zenaida, chiar in perioada Paștelui. Bruneta nu a mai distribuit de mult poze cu micuța pe rețelele sociale, fapt pentru care fanii au fost surprinși cand au vazut cat de mult a crescut fetița.

Carmina, fiica lui Liviu Varciu, s-a desparțit de iubit. Mesajul postat de tanara dupa decizia luata: „Hai sa trecem peste...”

19:11, 14.04.2024 - Carmina, fiica lui Liviu Varciu, s-a desparțit de iubitul ei și a oferit mai multe detalii fanilor sai. Tanara a marturisit ca este un capitol incheiat din viața sa și prefera sa se axeze pe lucruri mai importante care sunt de viitor.

Ionuț Dolanescu, ipostaza superba cu singura lui fiica. Cum arata Ioana Maria in costum popular, e frumoasa ca o papușa

16:15, 28.03.2024 - Ionuț Dolanescu este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzica populara de la noi din țara. Fiul regretatei legende a folclorului, Ion Dolanescu, are o fiica de o frumusețe extrema. Cum arata Ioana Maria in costum popular. A moștenit talentul familiei sale. Fiica ii calca pe urme lui Ionuț…

Kim Jong Un și-a ales fiica adolescenta drept succesoare, spune Seulul, dupa ce un detaliu a atras atenția in presa de stat nord-coreeana

12:55, 18.03.2024 - Fiica liderului nord-coreean Kim Jong Un a fost numita sambata „hyangdo” in presa de stat de la Phenian, un termen folosit doar pentru liderii țarii și succesorii lor, relateaza AFP, citata de Agerpres. In acest context, Ministerul Unificarii din Coreea de Sud a afirmat luni ca aceasta a fost aleasa…

Badanta romanca in Italia, acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Ce acuzații ii aduce fiica varstnicei: „Nu este posibil...”

11:30, 14.03.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Torino, Italia! O badanda romanca in Italia este acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Iata ce acuzații ii aduce fiica varstnicei in varsta de 78 de ani!

Ce a dezvaluit juratul Chefi la cuțite Richard Abou Zaki: „Fiica mea a mancat la 3 ani in 20 de restaurante cu stele Michelin”

14:45, 08.03.2024 - Indragostit de bucatarie inca din copilarie, Chef Richard Abou Zaki este gata pentru o noua etapa in viața sa profesionala: odata cu debutul sezonului 13 Chefi la cuțite va incepe și cariera lui in televiziune, ca o incununare a unui parcurs impresionant in domeniul gastronomic.


Ce parere ai despre aceasta stire?