Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident înfiorător în Mehedinți. Un șofer a murit, după ce s-a izbit cu mașina de un stâlp / FOTO

Publicat:

Un accident infiorator a avut loc in Mehedinți! Un șofer, in varsta de 54 de ani, s-a stins din viața, dupa ce s-a izbit cu mașina de un stalp. Totul s-a intamplat in seara aceasta, sambata, 13 ianuarie, in comuna Cireșu. Ce au transmis oamenii legii cu privire la acest caz. Autoritațile se ocupa in continuare de cercetari și ramane de vazut ce se va mai anunța pe parcursul anchetei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin, un tanar din Constanța, a murit de ziua lui. A pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un stalp / VIDEO

13:50, 28.04.2024 - Un tragic accident de circulație a avut loc seara trecuta pe o șosea din Constanța. Florin, un tanar in varsta de 21 de ani, s-a stins din viața in ziua in care ar fi trebuit sa iși serbeze onomastica. A murit dupa ce a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un stalp.

Accident in Argeș. La 18 ani, s-a izbit cu mașina de un stalp!

11:30, 25.04.2024 - Un eveniment rutier a avut loc joi, 25 aprilie, in Argeș. Pompierii au fost sesizați in legatura cu un accident petrecut in comuna Godeni, acolo unde un autoturism ar intrat intr-un stalp de beton.. Citește și: Polițist de la penitenciar, gasit mort intr-o benzinarie Au intervenit prompt pompierii de…

(foto) Accident tragic in sudul țarii: Un șofer a murit pe loc, dupa ce a ieșit cu mașina pe contrasens și a lovit alt automobil

18:50, 14.03.2024 - Un accident cu final tragic s-a produs, astazi, in satul Baurci din Gagauzia. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea s-a tamponat cu un alt automobil, informeaza Gagauzinfo.md .

Accident infiorator in Satu Mare. Un copil de 4 ani a murit, dupa ce a fost spulberat de un șofer beat / VIDEO

15:40, 09.03.2024 - O tragedie de neimaginat a cutremurat Satu Mare, dupa ce un copil de doar 4 ani și-a pierdut viața intr-un accident infiorator. Micuțul a fost spulberat de un șofer beat in timp ce se afla pe bicicleta.

Accident in Aghireșu, Cluj! Un șofer a ajuns cu mașina intr-un stalp - FOTO

10:10, 22.02.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit in aceasta dimineața la un accident rutier petrecut pe raza localitații Aghireșu. „In accident a fost implicat un singur autoturism, iar la misiune au luat parte echipajele de la Garda de Intervenție Aghireșu. Din fericire, nu au existat…

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

(foto) Accident tragic la Singerei: Un șofer a murit in brațele medicilor, dupa ce s-a izbit cu mașina de un copac

16:55, 12.02.2024 - Accident tragic la Singerei. Un șofer de 61 de ani a decedat dupa ce a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit de un copac. Barbatul s-a stins in timp ce medicii ii acordau primul ajutor medical.

Accident cumplit in Satu Mare! Un tanar de 30 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp / FOTO

10:50, 03.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, pe un drum din judetul Satu Mare. Un barbat de 30 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes".


Ce parere ai despre aceasta stire?