Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident în zona Fântâna Mioriţa din Capitală. Două persoane sunt rănite

Publicat:

Un accident s-a produs luni in zona din Capitala din cauza lipsei acordarii de prioritate, a declarat pentru AGERPRES, , purtator de cuvant al a Capitalei.

Cei doi raniti au fost transportati la spital, suferind rani usoare.

"Unul dintre soferi circula dinspre Baneasa spre , iar la un altul a dorit sa intoarca si nu a acordat prioritate, provocand accidentul. Nu mai sunt victime colaterale", a spus Codau.

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in centrul Capitalei: Coliziune intre un microbuz și un autoturism, 12 raniți 

07:15, 17.06.2024 - Accident de proporții in Capitala, in care au fost implicate 15 persoane. In urma celor intamplate, 12 persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale. Totul s-a produs in Piața Unirii, intre un autoturism și un microbuz. Accident in Piața Unirii Douasprezece persoane au fost ranite și transportate la…

Cehia: 18 persoane au fost ranite de fulger intr-un parc la nord de Praga

03:40, 03.06.2024 - Un fulger a lovit un copac sub care se aflau oameni, duminica, intr-un parc la nord de Praga, care gazduia un eveniment cu ocazia Zilei Internationale a Copilului. 18 persoane au fost ranite, relateaza AFP, citat de news.ro.

Accident in Capitala. Traficul tramvaielor restricționat. Doua persoane ranite

12:45, 18.05.2024 - Traficul tramvaielor este restricționat, sambata, pe ambele sensuri dupa ce o mașina a lovit tramvaiul 19, iar din impact a fost proiectata in linia tramvaiului 40, la intersecția dintre bulevardul 1 Decembrie cu strada Șerban Ghița, in Capitala.

Tragedie in Capitala! O persoana a murit dupa ce un apartament a fost cuprins de flacari din cauza lumanarii aduse de la Inviere

13:05, 05.05.2024 - Azi noapte, un incendiu puternic a izbucnit intr-un apartament situat la etajul 12, intr-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei. O persoana a fost gasita carbonizata, in ziua de Paști. Pompierii spun ca incendiul a pornit de la o lumanare aprinsa lasata nesupravegheata.

Piedone iși prezinta programul politic pentru Capitala

17:25, 26.04.2024 - Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, iși prezinta, astazi, programul politic pentru Capitala, care include 12 puncte. Piedone  este unul dintre principalii favoriți la postul de primar al Capitalei. Iata care sunt principalele puncte ale programului politic pentru Capitala al candidatului…

Un incendiu puternic a izbucnit intr-un bloc din Capitala! O persoana a murit și alte noua sunt ranite / FOTO

18:45, 13.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit la etajele 7 și 8 ale unui bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Capitala. Pompierii bucureșteni intervin pentru stingerea flacarilor. Din nefericire, o persoana și-a pierdut viața și alte noua au fost ranite.

Trafic blocat pe Valea Oltului. 4 persoane au fost ranite in urma unui accident pe DN7

19:15, 07.04.2024 - Patru persoane au fost ranite, duminica, in urma unui accident care a avut loc pe DN 7 - Valea Oltului, in localitatea Calimanești, județul Valcea. Circulația rutiera este blocata total intre județele Sibiu și Valcea.

Trei persoane au fost ranite in Capitala, dupa un accident in care a fost implicata o ambulanta SMURD

19:50, 31.03.2024 - O ambulanta SMURD a fost implicata duminica intr-un accident rutier, produs la intersectia Sos Panduri/Calea 13 Septembrie din Bucuresti, in urma evenimentului trei persoane fiind ranite si transportate la spital, anunta Brigada Rutiera.


Ce parere ai despre aceasta stire?