Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident în capitală. O ambulanță și un automobil s-au ciocnit

Publicat:

O ambulanța nu a ajuns la solicitare din cauza ca a fost implicata intr-un accident. Impactul a avut loc cu puțin timp in urma la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada A.Pușkin.

În accident a fost implicata o ambulanța de marca Mercedes și un autoturism de marca , scrie deschide.md.

În urma coliziunii, ambele vehicule au fost avariate, însa din fericire nu au fost înregistrate victime și nici persoane traumatizate.


Poliția urmeaza sa stabileasca toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și care…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Accident in Capitala. Un tramvai și o ambulanța s-au ciocnit!

11:55, 24.04.2024 - Un accident in care au fost implicate un tramvai și o ambulanța a avut loc miercuri dimineața, in Capitala. Din primele informații, in mașina salvarii se afla un pacient. Incidentul din trafic s-a produs in sectorul 2, aproape de Piața Obor. Un tramvai și o ambulanța s-au ciocnit. Ca urmare a producerii…

Accident in București: Un tramvai s-a ciocnit cu o ambulanta, aproape de Piata Obor

11:30, 24.04.2024 - Circulatia este ingreunata pe Soseaua Stefan cel Mare din Bucuresti, dupa ce un tramvai s-a ciocnit cu o ambulanta.Un tramvai s-a ciocnit cu o ambulanța din cadrul SAJ Calarași, miercuri, in apropierea Pietii Obor din Capitala.

Ambulanța lovita in plin de un Mercedes, in Capitala. Cine se afla la volanul bolidului

12:50, 03.04.2024 - O ambulanța a fost implicata intr-un accident grav in București. O șoferița nu i-ar fi acordat prioritate echipajului care se deplasa la o gravida. O ambulanța a Serviciului de Ambulanța București – Ilfov a fost implicata miercuri intr-un accident rutier.  Echipajul medical de pe ambulanța se deplasa…

(video) Un BMW și o Toyota, boțite intr-o intersecție din capitala: Poliția și ambulanța, la fața locului

10:45, 01.04.2024 - Un accident a avut loc in dimineața zilei de astazi pe o strada din sectorul Buiucani. Potrivit oamenilor legii, accidentul a fost inregistrat la ora 07:23, iar in urma impactului nimeni nu a avut de suferit.

Trei persoane au fost ranite in Capitala, dupa un accident in care a fost implicata o ambulanta SMURD

19:50, 31.03.2024 - O ambulanta SMURD a fost implicata duminica intr-un accident rutier, produs la intersectia Sos Panduri/Calea 13 Septembrie din Bucuresti, in urma evenimentului trei persoane fiind ranite si transportate la spital, anunta Brigada Rutiera.

Mașina de poliție avariata dupa impactul cu un alt autovehicul

13:20, 07.03.2024 - O mașina de poliție a fost avariata in timp ce se afla in misiune. Incidentul a avut loc miercuri, in jurul orei 19.00, la intersecția drumului național 29 cu drumul care duce din Plopeni spre Aeroportul "Ștefan cel Mare". Mașina de poliție marca Dacia Logan care aparține Serviciului ...

(foto) Un automobil s-a rasturnat la intrarea in capitala: O ambulanța și o echipa de descarcerare au intervenit

16:45, 22.02.2024 - Accident la intrarea in capitala. O șoferița, fiind la volanul unui automobil de model Dacia, a pierdut controlul asupra volanului și a derapat de pe traseu, izbindu-se de un copac. Ulterior, mașina s-a rasturnat. La locul accidentului a intervenit o ambulanța, dar și o echipa de descarcerare.

Știri Constanta azi: UPDATE. Accident rutier in Constanta! Implicata o ambulanta privata (FOTO+VIDEO)

16:30, 31.01.2024 - Un accident rutier s a produs azi, 31 ianaurie, la Constanta. Evenimentul s a produs la intersectia dintre strada Portitei cu strada Razoare.Este implicata o ambulanta privata de transporta pacienti cu numere de Ialomita si un autoturism marca Mercedes cu numere de Constanta. Misiunea este in dinamica.…


Ce parere ai despre aceasta stire?