Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident dramatic în Arad: Un muncitor a murit pe un șantier! Colegul lui, cercetat penal

Publicat:

Un muncitor in varsta de 53 de ani a murit, luni, dupa ce a fost strivit intre o placa de beton de doua tone si un stalp, pe un santier de pe calea ferata Arad-Curtici, parte din coridorul paneuropean de cale ferata.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Un muncitor a murit strivit de un utilaj, intr-o localitate din Hunedoara

11:50, 03.05.2024 - Accident de munca petrecut joi, in localitatea Petrila din județul Hunedoara. Un barbat a fost descoperit mort de patronul firmei la care lucra. El ar fi fost strivit de componentele metalice ale unui utilaj.

Accident feroviar in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de un tren. Victima a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar

08:36, 22.03.2024 - Un accident mortal s-a produs, in urma cu cateva ore, in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost calcat de tren. Acesta a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar, iar gestul teribilist l-a costat viața. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața.

Accident de munca pe un șantier din Prahova. Un muncitor a murit dupa ce a cazut de la opt metri inalțime

19:05, 14.03.2024 - Un accident de munca soldat cu moartea unui muncitor a avut loc joi, 14 martie, dupa orele pranzului pe un șantier dintre autostrazile A3 și A7, in județul Prahova. Conform informațiilor oferite de oficialii Poliției Județene Prahova, barbatul a cazut de la opt metri inalțime.

Un muncitor a murit pe un șantier, ingropat de un mal de pamant

14:26, 11.03.2024 - Un muncitor de aproximativ 25 de ani a murit luni dupa ce un mal de pamant s-a prabusit peste el. Acesta lucra pe un santier din municipiul Resita, la reabilitarea unei cladiri, scrie News.ro. ”Astazi, in jurul orei 10.30, pompierii militari au fost solicitati sa intervina in municipiul Resita, zona…

Un tanar muncitor a murit dupa ce a fost prins sub un mal de pamant

11:40, 11.03.2024 - Pompierii militari au fost solicitați sa intervina astazi, in jurul orei 10:30, in Reșița, zona Mociur, pe un șantier unde se efectuau lucrari de reabilitare, pentru a salva o persoana care efectua lucrari pe șantier și a fost surprinsa de un mal de pamant. „La fața locului s-au deplasat de urgența…

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.

O persoana murit arsa intr-o mașina, ca urmare a unui accident rutier petrecut pe o șosea din Alba

17:25, 17.02.2024 - Accident urmat de incendiu intre localitațile Cergaul Mare și Tau. Din informațiile preliminare, ar fi vorba despre un incendiu izbucnit la un autoturism, ca urmare a unui accident. In autoturism, posibil o persoana incarcerata. Intervine Garda de intervenție Blaj cu O ASAS și o EPA. La sosirea forțelor…

Accident dramatic in Bihor! Un barbat a murit, dupa impactul dintre doua tiruri / FOTO

08:51, 13.02.2024 - Accident infiorator in localitatea Tinaud, județul Bihor! Un barbat s-a stins din viața in urma impactului, dupa ce doua vehicule de mare tonaj s-au ciocnit puternic. Autoritațile au intervenit de urgența la fața locului.


Ce parere ai despre aceasta stire?