Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Unchiul lui Gabriel a plecat de acasă după o ceartă cu fratele. Sora bărbatului face lumină după ce s-a spus că a dispărut din acest motiv / VIDEO

Publicat:

Gabriel iși cauta unchiul de noua luni. In tot acest timp, anchetatorii au descoperit puține detalii despre ceea ce i s-ar fi intamplat, mai exact bicicleta lui a fost gasita intr-un loc ferit, langa un rau. Barbatul s-a certat cu fratele lui inainte de a pleca acasa, ceea ce l-ar fi determinat sa dispara.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Marius, disparut dupa o cearta cu iubita! Nimeni nu știe nimic nici de tanara: „O fi facut vreo prostie...” / VIDEO

18:25, 02.05.2024 - Anghel Marius a disparut dupa o cearta cu iubita. Nimeni nu mai știe nimic de cei doi, dupa ce au plecat la munca in strainatate. Ce a marturisit mama tanarului, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Acces Direct. Gabriel, fratele lui Costel, barbatul disparut in urma cu 27 de ani, detalii groaznice despre stana! Informații șocante: „L-a gasit mort” / VIDEO

19:16, 26.04.2024 - Gabriel, fratele lui Costel, barbatul care a disparut in urma cu aproximativ 27 de ani, a oferit detalii groaznice despre stana verișoarei! Noi informații șocante cu privire la acest caz cutremurator.

Acces Direct. Varul lui Costel, inregistrare secreta. Ce i-a povestit surorii barbatului disparut in urma cu mulți ani: „Eu atata ii ziceam...”

20:15, 24.04.2024 - Dumitrița are o mulțime de intrebari la care nu gasește raspuns nici la ani buni de cand fratele ei mai mic a disparut. Femeia susține ca totul s-a intamplat in 1997, in timp ce varul lui a declarat ca a disparut in 2000. Ulterior, Ovidiu a venit cu o alta varianta in fața surorii lui Costel.

Acces Direct. Noi detalii in cazul lui Costel, barbatul disparut in urma cu 27 de ani. Ce i-ar fi povestit varul lui surorii barbatului: „A inceput cu mesajele”

19:51, 24.04.2024 - Dumitrița nu știe nici dupa ani buni ce s-a intamplat cu fratele ei care pe atunci avea 14 ani. Femeia susține ca varul lui, Ovidiu, ar fi știut mai multe, dar nu ar fi vrut sa spuna unele detalii și familiei, ca mai apoi in 2020 sa ii trimita un mesaj in care i-a spus ca barbatul ar fi murit.

De ce Feli Donose a luat o pauza de un an din muzica. Ce a facut cantareața: „Ma cearta producatorii, ma cearta Smiley”

15:40, 24.04.2024 - Feli Donose a stat pe bara anul trecut și nu a lansat noi melodii. Cantareața in varsta de 37 de ani a revenit anul acesta in muzica, la sfatul producatorilor ei, dar și al lui Smiley, care ii e prieten și mentor in cariera. „Ne iubim” e cea mai noua melodie lansata de Feli Donose. Acum doua saptamani…

Poliția Capitalei cere sprijinul populației pentru gasirea unui barbat care a plecat de acasa și nu s-a mai intors

16:25, 12.04.2024 - Ce au transmis oamenii legii in acest cazFamilia barbatului este disperata și a solicitat ajutorul populației pentru ca Cristian Gheorghe sa fie gasit teafar și nevatamat.Semnalmentele barbatului disparut sunt urmatoarele: inalțime 1,60 m, greutate 40 kg, constituție astenica, ochi albaștri, fața prelunga…

Acces Direct. Fiul dat disparut de familie ar fi fost sechestrat la stana! Baiatul s-a intors acasa cu povești infioratoare: ”M-a bagat in duba” / VIDEO

19:15, 11.04.2024 - Fiul dat disparut de tatal tau a fost gasit, la scurt timp dupa ce a fost anunțata intervenția familiei sale la Acces Direct. Baiatul ar fi fost sechestrat la o stana, unde ar fi muncit cu forța. S-a intors acasa cu povești ingrozitoare.

Acces Direct. Ioana iși cauta disperata fratele, dupa ce ar fi plecat din spital. A disparut dupa o noapte agitata

18:36, 15.03.2024 - Toader a fugit din spital unde a fost operat. Intr-o zi de luni, barbatul a fost supus intervenției, iar miercuri a disparut. De atunci, familia lui il cauta și spune ca este de negasit. Sora lui se teme ca ar fi putut pați ceva.


Ce parere ai despre aceasta stire?