Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Marius, dispărut după o ceartă cu iubita! Nimeni nu știe nimic nici de tânără: „O fi făcut vreo prostie...” / VIDEO

Publicat:

a disparut dupa o cearta cu iubita. Nimeni nu mai știe nimic de cei doi, dupa ce au plecat la munca in strainatate. Ce a marturisit mama tanarului, in exclusivitate pentru .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Tatal lui Calin, declarații despre seara in care fiul lui a disparut. Ce a descoperit parintele in noaptea fatidica: „Cu vreo ora inainte...”

20:36, 10.05.2024 - Mama lui Calin nu mai are liniște de cand știe ca fiul ei este de negasit. Au trecut deja ani buni de cand, pe atunci copil, a disparut. Intre timp, mama lui spune ca de vina ar fi fost un tractorist, care ar fi dat peste el, dar nici in prezent nu se știe cu adevarat ce s-a intamplat cu el.

Acces Direct. Eugen se afla intr-o situație disperata! Iubita barbatului ar fi fugit la amantul ei și a luat și doi copii cu ea: „Infidelitatea...” / VIDEO

17:30, 01.05.2024 - Eugen se afla intr-o situație disperata! Iubita barbatului ar fi fugit la amantul ei și a luat și doi copii cu ea. Barbatul nu știe ce sa mai faca, deoarece femeia nu-i aduce copii. Iata ce a declarat Eugen la Acces Direct!

Acces Direct. Noi detalii in cazul lui Costel, barbatul disparut in urma cu 27 de ani. Ce i-ar fi povestit varul lui surorii barbatului: „A inceput cu mesajele”

19:51, 24.04.2024 - Dumitrița nu știe nici dupa ani buni ce s-a intamplat cu fratele ei care pe atunci avea 14 ani. Femeia susține ca varul lui, Ovidiu, ar fi știut mai multe, dar nu ar fi vrut sa spuna unele detalii și familiei, ca mai apoi in 2020 sa ii trimita un mesaj in care i-a spus ca barbatul ar fi murit.

Acces Direct. Artistul Ini nu mai știe nimic de familia sa de peste 7 ani. Soția și copii au disparut din viața sa: ”Nu știu de ce...” / VIDEO

20:31, 16.04.2024 - Artistul Ini nu mai știe nimic de familia sa. Soția lui a decis sa plece in Anglia și nu a mai vrut sa se intoarca in țara, apoi l-au urmat și cei doi copii. Barbatul in varsta de 70 de ani iși dorește sa-i revada dupa atația ani.

Acces Direct. Fiul dat disparut de familie ar fi fost sechestrat la stana! Baiatul s-a intors acasa cu povești infioratoare: ”M-a bagat in duba” / VIDEO

19:15, 11.04.2024 - Fiul dat disparut de tatal tau a fost gasit, la scurt timp dupa ce a fost anunțata intervenția familiei sale la Acces Direct. Baiatul ar fi fost sechestrat la o stana, unde ar fi muncit cu forța. S-a intors acasa cu povești ingrozitoare.

Acces Direct. Doinița, femeia care a disparut din Bacau, ar fi fost rapita? Ce mesaj misterios a transmis familiei: „A spus ca...” / VIDEO

18:56, 08.04.2024 - Rasturnare de situație in cazul dispariției misterioase a Doiniței! Mama a dat primul semn de viața. Familia e acum mai panicata ca oricand. Cu toții cred ca, de fapt, femeia a fost rapita și este in continuare sechestrata.

Acces Direct. Moarte invaluita in mister. Fiul Gabrielei, disparut in urma cu trei ani, ar fi fost gasit fara suflare in Germania. Pe cine banuiește familia

18:15, 28.03.2024 - Gabriela nu mai are liniște de aproape trei ani, de cand fiul ei i-a spus ca pleaca la munca, in București. Tanarul urma sa se angajeze in Pipera, dar de atunci nu mai știe nimeni de el. Ionuț avea 27 de ani atunci cand a disparut, iar de curand, ar fi fost gasit fara suflare in Germania.

Acces Direct. Rodica iși cauta tatal disparut! Batranul de 90 de ani ar fi fost rapit din curte: ”L-am cautat și nu mai era” / VIDEO

18:25, 05.03.2024 - Rodica nu mai știe nimic de tatal sau in varsta de 90 de ani. Batranul a disparut de acasa in luna noiembrie, iar de atunci, familia nu mai cunoaște nimic despre soarta sa. Conform ipotezei sale, ar fi fost rapit și dus in afara județului, dar nu exista nicio proba pentru cele afirmate.


Ce parere ai despre aceasta stire?