Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Prietena Alina, primele declarații după tragedia din Ploiești. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu copiii: „A spus că ea nu are gemeni” / VIDEO

Publicat:

Alina a decis sa iasa in fața și sa povesteasca ce s-a intamplat, de fapt, in noaptea fatidica, in care doi copii de doi ani și cateva luni au cazut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești. a declarat ca nu știe cum s-a petrecut o astfel de tragedie, insa mama gemenilor a avut un comportament total nepotrivit, anormal pentru o persoana aflata intr-o astfel de situație.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Mama principalului suspect in cazul Raisei, fetița de doi ani din Dolj gasita moarta, primele declarații. Ce i-ar fi povestit femeii: „Era suparat in ziua aia”

18:30, 29.05.2024 - Parinții Raisei sunt in stare de șoc de cand au aflat ca fiica lor a fost gasita moarta intr-o rapa, langa casa. Familia ei s-a intors din Spania in Romania și vor sa se faca dreptate. Cei doi sunt convinși ca verișorul nu ar fi putut sa o ucida singur, in timp ce mama adolescentului spune ca nu are…

Primele declarații ale lui Robert Fico dupa atac: „A fost surprins de cat de repede s-a intamplat totul”

13:30, 17.05.2024 - Premierul slovac, Robert Fico, isi aminteste tot ce s-a intamplat in timpul atacului suferit miercuri si al transferului sau ulterior la spital, potrivit presedintelui ales al tarii, Peter Pellegrini, informeaza vineri EFE, citata de Agerpres.

Acces Direct. Familia barbatului ucis, in Crangași, primele declarații dupa crima de aseara. A fost omorat in fața trecatorilor: „Nu m-a bagat nimeni in seama”

18:30, 15.05.2024 - Un barbat a fost ucis ieri in Crangași de doi tineri in varsta de 16 și 20 de ani. Tinerii l-au lovit pana cand l-au omorat, sub privirile trecatorilor. Barbatul se intorcea de la munca și ar fi vrut sa iși apere copila. Familia a aflat de la un vecin ca a murit.

Printul Harry, primele declaratii dupa revenirea in Marea Britanie. Ce s-a intamplat intre el si Regele Charles

13:55, 10.05.2024 - Prințul Harry se afla in Marea Britanie pentru a sarbatori cea de-a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus, o competiție pentru barbați și femei militari, raniți, aflați in serviciu sau veterani. Primele declarații ale mezinului Regelui Charles. Ce situație ciudata are loc la palat. Mezinul Regelui Charles…

Primele declarații ale baiatului injunghiat in curtea unui liceu din Capitala. El a povestit ce s-a intamplat

14:16, 05.04.2024 - Elevul de 16 ani care a fost injunghiat in curtea unui liceu din Capitala a facut prima declarație dupa externare. Tanarul a povestit ca a fost atacat din senin și ca nu ii cunoaște pe agresori. Intre timp, unul dintre atacatori a fost arestat preventiv. 

Știrile Antena Stars. Soția lui George Nicolescu, primele declarații dupa ce artistul a murit. Erau impreuna de 56 de ani: „Totul a luat-o la vale” / VIDEO

15:40, 26.03.2024 - George Nicolescu, artistul care s-a nascut orb, a murit astazi, la 74 de ani. Soția lui i-a fost, de departe, cel mai important sprijin in lupta cu boala. Cantarețul a fost operat vinerea trecuta și trebuia sa fie externat ieri, dar starea lui s-a agravat, atunci cand a fost dus la terapie intensiva.

Alina Sorescu, noi detalii despre procesul cu Alexandru Ciucu. Artista demonteaza tot ce a declarat fostul soț. „Este bulversant”

11:40, 21.03.2024 - In urma cu un an, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au anunțat ca divorteaza dupa 12 ani de casnicie. Pentru cei doi a urmat un proces lung și pare ca lucrurile sunt departe de a fi rezolvate. Artista face noi declaratii dupa ce designerul a vorbit despre relația lor.Alexandru Ciucu a declarat ca nu…


Ce parere ai despre aceasta stire?