Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A vrut să-și înșele nevasta, așa că a pus un anunț pe o aplicație de întâlniri. Când a văzut cine i-a răspuns, a înlemnit!

Publicat:

Plictisit de viața monotona in cuplu, un barbat la apelat la Internet pentru a-și gasi o amanta. Și-a instalat pe telefon o aplicație folosita de cei dornici de aventuri, și-a creat un anunț și a inceput cautarile. Cateva minute mai tarziu, a venit primul raspuns. Cand a vazut cine era, a ramas fara cuvinte.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un baiat de 14 ani a murit dupa ce a raspuns la o provocare și a mancat un chips extrem de picant

13:16, 17.05.2024 - Biroul de medicina legala din Massachusetts a concluzionat ca un adolescent care a mancat un chips care conținea o concentrație mare de compus chimic extras din ardei iute, a murit in septembrie anul trecut in urma unui atac de cord.

Condiții mai bune pentru pacienții Institutului de Medicina Urgenta

15:56, 03.05.2024 - Secția de anestezie și terapie intensiva de la Institutului de Medicina Urgenta a fost renovata, noteaza Noi.md. Au fost alocate 16,5 milioane prin proiectul Bancii Mondiale „Raspuns de Urgența la Covid-19”, iar restul – din sursele Ministerului Sanatații și ale Casei Naționale de Asigurari in Medicina,…

Cum a ajuns un cuplu din Cluj sa ramana fara bani și fara mașina, dupa un simplu click pe un anunț de pe internet

12:05, 29.02.2024 - Un cuplu din județul Cluj a crezut ca investește peste 5.000 de dolari in acțiuni la bursa și ca va caștiga rapid o avere, dar nu a fost deloc așa. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba!

Cum a ajuns un cuplu din Cluj sa ramana fara bani și mașina, dupa un simplu click pe un anunț de pe internet

12:00, 29.02.2024 - Un cuplu din județul Cluj a crezut ca investește peste 5.000 de dolari in acțiuni la bursa și ca va caștiga rapid o avere, dar nu a fost deloc așa. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba!

Profesor din Vaslui, ironizat pe internet dupa ce a dat un anunț matrimonial. „Ceva nu e in regula”

16:45, 28.02.2024 - Un profesor de romana din Vaslui, dornic sa isi intalneasca sufletul pereche, a postat un anunț pe Facebook. Comentariile nu au intarziat sa apara. Unii au apreciat curajul și sinceritatea dascalului, in timp ce alții l-au luat peste picior

Un cuplu din Cluj a ramas fara economii și mașina dupa ce a accesat un anunț de pe internet: ,,Credeam la inceput ca este pe bune"

11:15, 28.02.2024 - Un tanar și o tanara din Cluj au crezut ca au dat de o mina de aur atunci cand au vazut un anunț online care promitea caștiguri considerabile in urma unei investiții. Din pacate totul s-a dovedit a fi o schema de frauda iar cei doi au ramas și fara economii și fara mașina, pe care au amanetat-o…


Ce parere ai despre aceasta stire?