Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit Erik Cowie, cunoscutul îngrijitor Zoo și vedetă pe Netflix

Publicat:

, 53 de ani, a fost gasit „intins cu fața in jos” in pat, in , a informat publicația britanica standard.co.uk . Cowie a murit vineri, 3 septembrie, dar informația a fost publicata de site-ul TMZ marți, 8 septembrie. a devenit celebru datorita serialului gazduit pe Netflix, „: Murder, Mayhem and Madness”, alaturi de . Surse judiciare au declarat pentru TMZ ca „nu exista nimic suspect privind decesul in acest moment” și ca „nu au fost gasite droguri la fața locului, deși probabil va fi efectuat un test toxicologic”. a lucrat ca ingrijitor

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat Costel Corduneanu in acest an. A murit pe patul de spital din Targu Mureș

12:50, 15.04.2024 - Este doliu in lumea interlopa din Romania, dupa ce s-a stins din viața Costel Corduneanu. Cunoscutul interlop a murit pe patul de spital din Targu Mureș. Iata cu ce probleme de sanatate s-a confruntat liderul lumii interlope din Moldova in acest an!

Oana Roman a visat-o pe mama ei. Ce semne primește vedeta de la Mioara Roman: „De cand a murit...”

20:35, 10.04.2024 - Pe 23 aprilie se implinesc doua luni de cand Mioara Roman. Oana Roman spune ca incearca sa invețe sa traiasca fara mama ei. Singurul gand care ii aduce alinare este ca Mioara Roman a ajuns intr-un loc mai bun și și-a gasit, in sfarșit, liniștea.

Adrian Schiller a murit „subit” la 60 de ani

11:10, 05.04.2024 - Actorul Adrian Schiller a murit „subit” la varsta de 60 de ani, a confirmat agentul sau. Actorul britanic a fost cel mai bine cunoscut pentru rolul unui bogat in serialul istoric Netflix „The Last Kingdom“ și al administratorului Cornelius Penge in drama regala ITV „Victoria“, informeaza BBC. Intr-o…

Doliu in literatura mondiala: A murit o scriitoare nominalizata de mai multe ori la premiul Nobel

11:45, 02.04.2024 - Personalitate marcanta a literaturii de limba franceza, scriitoarea din Guadelupa Maryse Conde a murit in noaptea de luni spre marti, in somn, la spitalul din Apt (Vaucluse), a anuntat pentru AFP sotul ei, Richard Philcox. Nascuta la Pointe-a-Pitre la 11 februarie 1934, Maryse Conde a scris aproximativ…

12 martie: 34 de ani de la adoptarea Proclamației de la Timișoara VIDEO

00:05, 12.03.2024 - La 12 martie 1914 a avut loc prima expoziție a lui Constantin Brancuși la New York, iar in anul 1993 a murit fotbalistul Iuliu Bodola. In aceeași zi, dar in anul 1966, a murit pictorul Victor Brauner.

Iris Apfel, simbol al modei si "starleta geriatrica", a murit la varsta de 102 ani

07:55, 02.03.2024 - Excentrica Iris Apfel, un simbol al universului modei din New York si vedeta pe Instagram, a murit vineri, la varsta de 102 ani, potrivit unui anunț pe contul sau oficial de pe reteaua sociala.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.

Doliu la Hollywood! A murit o actrița care a jucat in peste 150 de filme / FOTO

14:06, 22.02.2024 - Lumea filmului este in doliu! O actrița cunoscuta și indragita a murit la varsta de 101 ani! Vedeta era celebra pentru rolurile pe care le-a jucat de-a lungul timpului in peste 150 de filme.


Ce parere ai despre aceasta stire?