Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit Aurel Ghindaru, fostul fundaș stânga al lui FC Brașov care suferea de schizofrenie cronică

Publicat:

A murit , fostul fundaș stanga al lui FC Brașov, la doar 52 de ani. Ghindaru suferea de mai mulți ani de schizofrenie cronica. In urma cu doi ani, familia lui accepta sa spuna povestea tragediei lui Aurel.  A murit , fostul fundaș de la FC Brașov „Este doliu imens in familia stegara! Unul dintre cei mai apreciati fundasi de banda pe care i-a avut FC Brasov s-a stins la varsta de doar 52 de ani. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care au fost ultimele cuvinte ale tinerei gravide din Bacau. Maria a murit cu zile, acuza familia: „Mi s-au uscat buzele”

12:06, 03.04.2024 - Maria, gravida din Bacau care a murit in Spitalul Județean de Urgența, a avut parte de un sfarșit sfașietor. A ajuns in stare grava, situația s-a complicat și mai tare dupa ce a trecut printr-o intervenție, iar familia spune ca a fost lasata in agonie de catre medici. Care au fost ultimele cuvinte ale…

Prima și singura reacție a soției lui Marius Țepeliga, dupa ce lautarul a murit. I-a fost alaturi pana in ultimul moment in lupta cu boala / FOTO

12:00, 18.03.2024 - A trecut mai bine de o saptamana de cand Marius Țepeliga a murit. Familia lui iși revine cu greu in urma tragediei. De departe, cea mai afectata este soția lui, Andreea Neagoe, cea care i-a fost alaturi pana in ultimul moment.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Familia femeii care a murit la spitalul Movila din Ploiești, declarații cutremuratoare! Fiica ei vrea ca medicii sa fie pedepsiți: ”Nu pot sa deschid sicriul”

10:05, 07.03.2024 - Apar din ce in ce mai multe detalii șocante despre tragedia de la spitalul Movila din Ploiești. Familia femeii moarte vrea sa știe de ce ea nu a putut fi salvata, in timp ce alți pacienți au fost. Fiica femeii a vorbit cu medicii, iar declarațiile ei sunt ingrozitoare. Iata ce i s-a spus!

A murit și bunica lui Gabi Stangau! Dubla tragedie in familia violonistului

18:55, 05.03.2024 - Dubla tragedie in familia lui Gabi Stangau. Violonistul a murit in urma cu doua saptamani, lasand un urma sa un gol imens, iar acum, bunica paterna s-a stins din viața. Cei dragi trec prin momente cumplite, dupa ce artistul și batrani au plecat in lumea celor drepți.

Tragedie in Germania. O moldoveanca a murit, dupa ce s-a inecat in raul din apropierea casei. Svetlana avea patru copii / FOTO

13:15, 17.02.2024 - O moldoveanca a avut parte de un sfarșit tragic, dupa ce a murit inecata in raul din fața casei sale. Svetlana era stabilita in Germania și avea patru copii, care acum au ramas fara mama. Familia ei este devastata de durere dupa moartea femeii.

Acces Direct. Unchiul lui Florin, romanul gasit fara suflare in Franța, adevarul despre problemele de sanatate. De ce nu crede ca barbatul a murit in urma unui infarct / VIDEO

19:10, 15.02.2024 - Florin a plecat la munca in Franța, dar a fost gasit fara suflare in vestiar, la cateva ore dupa ce intrase la munca. Familia crede ca barbatul ar fi murit in condiții suspecte. Inițial, rudelor li s-a spus ca ar fi facut infarct și ca atunci s-ar fi lovit de un obiect dur.

Accident cumplit in Brașov. Doi barbați au murit și o persoana este in stare de inconștiența, dupa ce doua mașini s-au ciocnit / FOTO

11:40, 08.02.2024 - Accident grav in Brașov. Doi barbați au murit și o femeie este in stare de inconștiența, dupa ce doua mașini s-au ciocnit, in Brașov. Una dintre ele se afla pe contrasens, iar impactul le-a fost fatal celor doi. Medicii depun eforturi uriașe pentru a-i salva viața femeii.


Ce parere ai despre aceasta stire?