Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A dat naştere propriei nepoate după ce fiica sa nu a putut rămâne însărcinată

Publicat:

Povestea femeii care a dat nastere propriei nepoate a facur inconjurul lumii. Femeia de 51 de ani a luat decizia dupa ce fiica sa aa avut mai multe incercari esuate de a ramane insarcinata.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Ovidiu nu poate sa-și vada fiica din cauza iubitei. Tatal nu este trecut in certificatul de naștere al fetei: ”Inca nu e divorțata” / VIDEO

19:40, 16.04.2024 - Ovidiu este disperat și marturisește ca nu-și poate vedea copilul din cauza iubitei lui. Cei doi au avut o relație de un an și jumatate, au locuit impreuna, apoi femeia a decis sa se intoarca la fostul soț.

Marina Nițoiu și-a petrecut ziua de naștere in Tenerife

00:05, 04.04.2024 - Zilele de naștere ale Marinei Nițoiu se transforma mereu in mini-vacanțe de neuitat! Aceasta de cand a trecut strictețea din pandemia Covid, pentru ca in acea perioada buzoianca a suferit foarte mult ca nu a putut petrece cu cei dragi momentele sale aniversare. „In ultimii ani nu mi-am putut sarbatori…

Mama Mariei, femeia insarcinata care a murit in Bacau, a facut declarații. Cum s-au comportat medicii cu fiica ei, cand au ajuns la Maternitate: ”Am vorbit cu ea...”

08:40, 03.04.2024 - In urma cu o zi, o femeie insarcinata a avut un sfarșit tragic la Maternitatea din Bacau. S-a stins din viața la 24 de ore dupa ce a ajuns acolo, iar acum soțul ei ii acuza pe medici de malpraxis. Mama femeii a facut declarații revoltatoare despre cum i-a spus fiica ei ca s-ar fi comportat medicii cu…

S-a prefacut insarcinata de 17 ori pentru a lua bani de la stat. Ce suma a putut sa stranga și ce pedeapsa a primit

14:10, 28.03.2024 - Femeia a falsificat un numar impresionant de 17 sarcini și a reușit sa pacaleasca autoritațile pentru o perioada de 24 de ani. Iata ce pedeaspa a primit dupa ce a fost prinsa de polițiști.

Bianca Dragușanu, petrecere de lux cu ocazia zilei de naștere. Ce surprize a pregatit vedeta pentru invitații ei / FOTO

00:05, 07.03.2024 - Bianca Dragușanu are parte de o petrecere de lux de ziua sa de naștere. Vedeta are alaturi de ea cele mai apropiate persoane, iar surprizele pentru ei nu au putut sa lipseasca. De la decorul de vis, la preparatele ideale, nimic nu a putut sa lipseasca, astfel ca a fost atenta la fiecare detaliu.

(video) Femeia care și-a pierdut soțul, fiica insarcinata și 2 nepoți in accidentul de la Orhei cere dreptate: „Șoferul cu Lexus-ul nici nu a fost interogat”

13:05, 05.03.2024 - Durere de nedescris in familia persoanelor decedate in cumplitul accident produs in vara anului 2023, la Orhei. Mama tinerei insarcinate, care a decedat in urma impactului, alaturi de fiul mai mare și tatal ei, a marturisit, intr-un interviu cu Adrian Prodan, ca nu e zi sa nu-i planga pe cei dragi,…


Ce parere ai despre aceasta stire?