Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

39% dintre oameni evită știrile pentru a-și păstra sănătatea mintală

Publicat:

38% dintre oameni nu mai vor sa asculte știri pentru a evita starile de anxietate, in contextul pandemiei de COVID-19, a razboiului din Ucraina și a crizei economice, arata un studiu al .

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bauturile energizante ameninta sanatatea fizica si mintala a copiilor. Parinți sunt ingroziți: „Am crezut ca e pe moarte”

12:50, 28.04.2024 - Cercetarile publicate in luna ianuarie a acestui an au constatat ca la copii consumul de bauturi energizante este asociat cu o gama larga de riscuri legate de sanatatea fizica, dar si de cea mintala.

Ana Morodan, pas important in cariera, dupa cea mai grea perioada a vieții sale! Cum ii ajuta pe romani sa iși mențina sanatatea mintala: ”Dupa crize personale...”

14:25, 24.04.2024 - Ana Morodan pare ca a trecut cu bine peste toate problemele din viața ei, inclusiv cele care au dus-o direct in vizorul oamenilor legii. Acum, intr-una dintre cele mai bune perioade, a decis sa faca un pas important in cariera. Iata cum vrea sa ii ajute pe tineri și adulți sa iși mențina sanatatea mintala.

Ucraina a dat disparuți aproape 37.000 de oameni de la inceputul invaziei ruse. „Aceasta cifra ar putea fi mult mai mare”

17:50, 16.04.2024 - Ucraina a anuntat marti ca a identificat aproape 37.000 de civili si militari disparuti dupa declansarea invaziei ruse, numar incomplet inclusiv din cauza ocuparii de catre Moscova a aproape 20% din teritoriul ucrainean, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

Papa Francisc este inca racit și limiteaza din nou vorbitul in public

13:45, 06.03.2024 - Papa Francisc a spus miercuri ca sufera in continuare de o raceala si a delegat un asistent sa citeasca in locul lui cateheza cu prilejul audientei saptamanale din piata Sfantul Petru, informeaza Reuters, potrivit Agerpres. Suveranul pontif a spus multimii adunate in piata ca recurge la acest lucru…

Papa Francisc a avut nevoie de ajutor in fața credinciosilor

13:45, 06.03.2024 - Papa Francisc a spus miercuri ca sufera in continuare de o raceala si a delegat un asistent sa citeasca in locul lui cateheza cu prilejul audientei saptamanale din piata Sfantul Petru. Suveranul pontif a spus multimii adunate in piata ca recurge la acest lucru ”intrucat am in continuare o raceala si…

Razboi in Ucraina, ziua 734. Cancelarul german Olaf Scholz se opune ferm livrarii de rachete Taurus catre Kiev, pentru a evita o implicare a Germaniei in razboi

00:10, 27.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 734. Cancelarul german Olaf Scholz a exclus din nou livrarea de rachete de croaziera Taurus in acest moment catre Ucraina, explicand ca astfel dorește sa evite riscul ca Germania sa se trezeasca implicata in razboi.

Autoritațile din Miercurea Ciuc, interesate de sanatatea mintala a elevilor

19:25, 26.02.2024 - Acestea deruleaza deja, pentru al doilea an consecutiv, un program de protecție și consolidare a sanatații mintale din școlile municipiului Miercurea-Ciuc. Activitațile sunt in plin proces de desfașurare și implica 99 de profesori și 5 educatori, care sunt instruiți sa instituie, la clase, o atmosfera…

Și in județul Dambovița  se desfașoara campania „Nu lasa depresia sa-ți controleze viața! Sanatatea ta mintala conteaza!”

06:35, 05.02.2024 - Sanatatea mintala reprezinta o componenta fundamentala a sanatatii individuale și a „starii de bine”, descriind nu numai absența bolii, ci și capacitatea unui individ de a se integra cu succes in viața familiala, sociala și profesionala  Sanatatea mintala este un lucru vital și ne afecteaza viața in…


Ce parere ai despre aceasta stire?