Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ucraina a dat dispăruți aproape 37.000 de oameni de la începutul invaziei ruse. „Această cifră ar putea fi mult mai mare”

Publicat:
Ucraina a dat dispăruți aproape 37.000 de oameni de la începutul invaziei ruse. „Această cifră ar putea fi mult mai mare”

Ucraina a anuntat marti ca a identificat aproape 37.000 de civili si militari disparuti dupa declansarea invaziei ruse, numar incomplet inclusiv din cauza ocuparii de catre Moscova a aproape 20% din teritoriul ucrainean, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel putin 37.000 de disparuti in Ucraina dupa declansarea invaziei ruse

20:35, 16.04.2024 - Ucraina a anuntat marti ca a identificat aproape 37.000 de civili si militari disparuti dupa declansarea invaziei ruse, numar incomplet inclusiv din cauza ocuparii de catre Moscova a aproape 20% din teritoriul ucrainean, informeaza AFP.

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia spune ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

08:46, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Ucraina a doborat peste 2.000 de rachete balistice si de croaziera ruse de la inceputul razboiului, potrivit Ministerului Apararii

18:10, 25.03.2024 - Ministerul ucrainean al Apararii a estimat luni la peste 2.000 numarul rachetelor balistice si de croaziera rusesti doborate de fortele ucrainene de la inceputul razboiului de agresiune declansat de Moscova la 24 februarie 2022, relateaza EFE. Intr-un mesaj pe reteaua X (ex-Twitter), ministerul scrie…

Rusia a inregistrat in februarie cea mai mare rata a pierderilor in randul trupelor sale de la inceputul razboiului

20:35, 03.03.2024 - Mai multi soldati rusi au fost ucisi si raniti zilnic in Ucraina in luna februarie decat oricand de la inceputul invaziei pe scara larga lansate de Moscova cu peste doi ani in urma in tara vecina, potrivit estimarilor britanice, citate de DPA.

Acțiunile recente din Republica Moldova sunt similare cu cele de la inceputul razboiului Rusia - Ucraina (ministrul german de externe)

08:51, 01.03.2024 - Ministrul german de externe Annalena Baerbock considera ca evolutiile recente din Republica Moldova le reflecta pe cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina si Rusia din urma cu cativa ani, cand Moscova a anexat ilegal peninsula Crimeea, informeaza dpa, preluat de Agerpres.

Ministrul german de Externe: Evolutiile recente din Republica Moldova sunt similare cu cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina si Rusia

07:40, 01.03.2024 - Ministrul german de externe Annalena Baerbock considera ca evolutiile recente din Republica Moldova le reflecta pe cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina si Rusia din urma cu cativa ani, cand Moscova a anexat ilegal peninsula Crimeea.

De la inceperea invaziei ruse, 14 milioane de persoane si-au parasit caminele, potrivit ONU

09:15, 23.02.2024 - Peste 14 milioane de persoane si-au parasit caminele din Ucraina la un moment dat in timpul celor doi ani de la inceperea agresiunii militare ruse, dintre care aproape 6,5 milioane sunt inca refugiati in strainatate, a anuntat joi ONU, potrivit AFP, informeaza AGERPRES . Cifra reprezinta in total aproape…

Vladimir Putin a promulgat poate cea mai dura lege de la inceputul conflictului din Ucraina: inchisoare și bani confiscați pentru cei care comit aceasta fapta

15:56, 14.02.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a promulgat miercuri o lege ce vizeaza confiscarea banilor si bunurilor persoanelor declarate vinovate de difuzarea de "informatii false" asupra armatei ruse, o noua ilustrare a represaliilor Kremlinului impotriva vocilor critice, la doi ani de la declansarea ofensivei…


Ce parere ai despre aceasta stire?