Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

2 avioane cu 380 de români repatriați din Italia au ajuns la Kogălniceanu

Publicat:

2 avioane cu 380 de romani repatriați din Italia au ajuns la Kogalniceanu    Foto: MApN.

Aseara au aterizat pe Aeroportul Internațional Mihail Kogalniceanu din Constanța, doua avioane cu aproximativ 380 de români repatriați din Italia.

Aceștia nu vor mai fi carantinați pe raza Județului Constanța, urmând a fi transportați catre județele de domiciliu, a anunțat Prefectul George-Sergiu Niculescu. 

Prefectul a precizat ca pentru românii sosiți cu primul transport, perioada de carantinare expira saptamâna viitoare, și vor fi sprijiniți sa…

Citeste articolul mai departe pe romania-actualitati.ro…  

Sursa articol: romania-actualitati.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aseara, la Antena 1, cea de-a zecea gala Te cunosc de undeva!, lider de audienta pe toate segmentele de public

10:01, 21.04.2024 - Aventura transformarilor a continuat aseara la Antena 1, cu personaje pe masura concurentilor, muzica live și multa voie buna. Cea de-a zecea gala a celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost caștigata aseara de catre Jo si Liviu, cu o super transformare si o piesa in limba finlandeza.

Iranul continua amenintarile: Suntem gata sa ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

00:10, 18.04.2024 - Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la inceputul sedintei cabinetului: „ Vin acum de la intalnirile cu ministrii de externe din Marea Britanie si Germania. Aseara am vorbit cu prim-ministrul britanic Rishi Sunak, iar in curand voi vorbi si cu alti lideri.Le multumesc prietenilor nostri pentru sprijinul…

Italia a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice, susțin surse din aparare

08:40, 30.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Italia susține ca a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice

23:50, 29.03.2024 - Forțele aeriene italiene au anunțat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internaționale din Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusești, scrie Reuters.

Japonia face noi pași spre renunțarea la pacifism și va incepe sa exporte avioane de lupta ultramoderne

12:05, 26.03.2024 - Guvernul Japoniei va incepe sa exporte noile avioane de lupta pe care le dezvolta impreuna cu Regatul Unit și cu Italia, in cel mai nou pas facut de aceasta țara spre renunțarea la pacifismul care a consacrat-o dupa Al Doilea Razboi Mondial, scrie BBC.

Japonia a aprobat exportul de avioane de vanatoare de noua generatie

12:45, 15.03.2024 - Partidele aflate la putere in Japonia au convenit vineri sa aprobe exportul de avioane de vanatoare de noua generatie dezvoltate impreuna cu Regatul Unit si Italia, o noua relaxare a regulilor stricte privind transferul de echipamente militare din arhipelagul nipon, informeaza AFP, potrivit Agerpres.…

Bacau: Amenzi de 45.000 lei aplicate firmelor de catering care livreaza hrana in crese si gradinite

16:50, 09.02.2024 - Valoarea amenzilor aplicate in urma controalelor la firmele de catering care livreaza hrana copiilor din cresele si gradinitele din judet se ridica la 45.000 lei, a anuntat, vineri, prefectul Lucian-Gabriel Bogdanel. Verificarile au avut loc in urma unui ordin emis de prefectul judetului Bacau, ca urmare…


Ce parere ai despre aceasta stire?