Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

13 morți și 10 răniți după ce rușii au bombardat o piață din Donețk

Publicat:
13 morți și 10 răniți după ce rușii au bombardat o piață din Donețk

Cel putin 13 oameni au fost ucisi si alti zece au fost raniti dupa ce rușii au bombardat o piața din Donetk, in estul Ucrainei, a anuntat seful ocupatiei ruse din regiune, , scrie Reuters.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac major al Rusiei asupra Dnipropetrovsk: cel putin opt morti, 25 de raniti

13:10, 19.04.2024 - Un puternic atac cu rachete al Rusiei asupra regiunii Dnipropetrovsk (centrul Ucrainei) a ucis cel putin opt persoane, a ranit peste 25 si a avariat instalatii de infrastructura critica, au anuntat vineri dimineata autoritatile locale, citate de Reuters.

Alerte de raid aerian in jumatate din regiunile Ucrainei. Rușii au bombardat Cernihiv. Sunt morți și raniți

11:35, 17.04.2024 - Trei rachete rusești au zguduit centrul orașului Cernihiv, unde au fost uciși și raniți mai mulți civili. Autoritațile ucrainene au emis o avertizare de raid aerian in noua regiuni nordice și centrale din Ucraina, dupa ce in aceasta dimineața ar fi avut loc un atac ucrainean pe un aerodrom din Crimeea…

Doi morți și opt raniți dupa ce o drona a rușilor a lovit o cladire rezidențiala din Odesa

13:00, 02.03.2024 - Doua persoane au fost ucise, opt ranite și șase sunt inca date disparute dupa ce o drona a rușilor s-a prabușit sambata intr-un bloc de apartamente din orașul-port Odesa, din sudul Ucrainei, au declarat autoritațile, transmite Reuters.

O drona ruseasca s-a prabușit peste un bloc din Odesa: Doi morți și opt raniți

11:16, 02.03.2024 - Doua persoane au fost ucise, opt ranite și șase sunt inca disparute dupa ce o drona ruseasca s-a prabușit sambata intr-un bloc de apartamente din orașul portuar Odesa, in sudul Ucrainei, au anunțat autoritațile, citate de Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 738. Doi morti si opt raniti dupa ce o drona ruseasca s-a prabusit in Odessa

10:50, 02.03.2024 - Doua persoane au fost ucise, opt ranite și șase sunt inca disparute dupa ce o drona ruseasca s-a prabușit sambata intr-un bloc de apartamente din orașul portuar Odesa, in sudul Ucrainei, au anunțat autoritațile, citate de Reuters. „Rusia continua sa lupte impotriva civililor… Una dintre dronele inamice…

Armata ucraineana s-a retras din doua sate de langa Avdiivka: „S-au dat lupte crancene. Rușii au suferit pierderi grele”

17:40, 27.02.2024 - Armata ucraineana s-a retras din satele Severne si Stepove, situate in apropierea orasului Avdiivka, care a fost capturat recent de trupele ruse in provincia Donetk din estul Ucrainei, a anuntat marti un purtator de cuvant militar ucrainean citat de Reuters si AFP, potrivit Agerpres.

FOTO - Armata rusa a bombardat un spital și un bloc din orașul ucrainean Selidov, in apropiere de Donetk

10:16, 14.02.2024 - Trei persoane, printre care un copil, au fost ucise si 12 ranite in noaptea de marti spre miercuri in timpul bombardamentelor fortelor ruse asupra orasului ucrainean Selidov, situat in apropiere de Donetk, au anuntat autoritatile locale, transmit AFP si Reuters, conform Agerpres. Bombardamentele…

Cel putin trei morti si 12 raniti in bombardamente ale fortelor ruse in apropiere de Donetk

09:50, 14.02.2024 - Trei persoane, printre care un copil, au fost ucise si 12 ranite in noaptea de marti spre miercuri in timpul bombardamentelor fortelor ruse asupra orasului ucrainean Selidov, situat in apropiere de Donetk, au anuntat autoritatile locale, transmit AFP si Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?