Umpluturile - Stiri si informatii despre Umpluturile | pagina 3 Ultima actualizare: 20:21:36, 23.05.2024
13:26, 27.01.2023
Cum să alegi cele mai bune plăpumi în așa fel încât să ai un somn liniștit
A sosit frigul. Dintr-o dată și aproape fără avertisment, după aceste temperaturi aproape de vară pe care le-am avut până de curând. Frigul este sesizabil mai ales noaptea. Nopți în care ai nevoie să te învelești…
14:05, 24.12.2022
Rețeta salvatoare de Sărbători: Aluat de cozonac la mașina de făcut pâine
Când pregătirile sunt în toi, o grijă în minus e o adevărată gură de aer. Mai ales când e vorba despre frământatul cozonacilor, un proces care consumă atât timp, cât și energie. Însă gospodinele care dețin o mașină…
03:50, 23.12.2022
Minicozonaci cu nucă
Ingrediente Pentru aluat: 900 g făină; 300 g margarină; 3 ouă; 50 g drojdie; 8 linguri zahăr; 1 cană lapte. Pentru umplutură: 500 g nuca măcinată; 100 ml lapte; 5 linguri de zahăr; 5 albuşuri de ou; 3 plicuri zahar…
09:31, 22.12.2022
Reţete de prăjituri și plăcinte cu mere de post
Chiar dacă ții post, asta nu înseamnă că nu te poți delecta cu preparate delicioase. Merele sunt fructele ideale pentru prăjituri și plăcinte, așa că de ce să nu profiți de ele pentru a face aceste rețete? Toată…
09:25, 20.12.2022
Istoria mai puțin cunoscută a sarmalelor. Multe țări revendică originea deliciosului preparat
Umplutura de carne, tradițională în Europa Umpluturile cu carne sunt tradiționale în Europa și includ carne de vită, miel sau porc, asezonată cu usturoi, ceapă și condimente. Cerealele precum orezul și orzul,…
22:06, 09.12.2022
Rețeta pentru cozonacul de post cu suc de portocale. E mai delicios decât ce știam până acum
Rețeta pentru cozonacul de post cu suc de portocale. E mai delicios decât ce știam până acum. Există și deserturi de post extrem de delicioase pe care le poți consuma în perioada următoare. Cea mai bună alegere…
07:15, 25.11.2022
Plăcintă sărată cu dovleac
Ingrediente: Pentru foi/ fillo: 450 g făină 200 g apă călduţă o lingură de oţet 50 ml de ulei o lingurita de sare. Pentru umplutură 1 kg de dovleac curăţat 400 g branza feta/telemea 60 ml ulei 2 ou 100 g orez/…
06:45, 17.11.2022
Lucrările la Varianta Ocolitoare se apropie de 50%
Lucrările la Varianta Ocolitoare a municipiului Târgu Jiu se apropie de 50%. Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova au efectuat o inspecție pe șantier și au discutat cu șefii de șantier.…
16:16, 14.11.2022
Ce materiale poți folosi la umplerea coletelor?
Comerțul online s-a dezvoltat într-un ritm la care nimeni nu s-ar fi gândit în urmă cu 10 ani spre exemplu. Astăzi, poți comanda orice ai nevoie, rapid, de oriunde te-ai afla. Este necesar doar un dispozitiv care…
22:25, 12.11.2022
Aşa faci cea mai DELICIOASĂ plăcintă de dovleac. E gata în 30 de minute: te vei linge pe degete
Ingrediente:- un kg de dovleac pentru plăcintă- 6-7 linguri de zahăr- un pachet de foi pentru plăcintă- 100 ml de ulei- 50 ml apă- două linguri de zahăr pudră- scorţişoarăMod de preparare:- se spală și se curată…
00:01, 10.11.2022
Firmă din Vrancea, amendată pentru „activități ilegale de excavare de material de umplutură”
OPERAȚIUNI ILEGALE În cursul zilei de miercuri, s-a desfășurat o operațiune de identificare și stopare a unor activități ilegale de excavare de material de umplutură (pământ amestecat cu bolovăniș) de pe teritoriul…
17:10, 09.11.2022
Musaca de cartofi - Rețeta cea mai simplă și mai gustoasă - Ingredientul special ce-i dă savoare
Iată rețeta pentru Musaca de cartofi cu carne.INGREDIENTE. Musaca de cartofi-1 kg cartofi-800 gr carne (tipul de carne pe care îl doriți)-2 cepe potrivite -200 ml suc de roșii -1 ou -1 lingură de unt -sare, piper -pătrunjel…
10:05, 05.11.2022
Câte ouă se pun în umplutura de sarmale, de fapt. Greşeala care le poate strica, doar aşa ies pufoase
Sarmalele românești nu lipsesc niciodată de pe mesele pregătite de sărbători. Gospodinele românce pregătesc acest preparat tradițional atât la Crăciun și Paști, cât și cu ocazia pomenirii sfinților amintiți în…
14:50, 03.11.2022
Mochi, desertul tradițional japonez
Deserturile ne fac viața mai dulce, indiferent dacă savurăm o gogoașă apetisantă, o prăjitură delicioasă cu cremă sau doar o simplă brioșă. Toate bucătăriile, fie europene, americane sau asiatice, au în rețetarul…
20:20, 26.10.2022
Secretul celei mai bune plăcinte cu mere. Ce puneau bunicile în umplutură. Ingredientul îl ai sigur în bucătărie
Plăcinta cu mere este un preparat ușor de gătit, care te poate scoate din încurcătură dacă nu ai niciun desert în casă și știi că urmează să ai musafiri. Toată lumea se va ridica mulțumită de la masă dacă vei găti…
10:56, 05.10.2022
Rețetă de quesadilla
Deci, dragă cititorule.. Veni momentul să-i uimeşti pe-ai tăi cu ceva deosebit şi simplu, în egală măsură. Să facem întâi lipiile. Cantităţile sunt pentru mai multe lipii. Le micoşrezi, dacă faci mai puţine. –…
16:01, 26.09.2022
VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, Aktor a început să elimine umplutura din fața zidului de coloane forate
VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, Aktor a început să elimine umplutura din fața zidului de coloane forate Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, Aktor a început să elimine umplutura din fața zidului…
20:36, 22.09.2022
Secretul celor mai bune madlene. Ce să pui în umplutură
Indiferent că vorbim de anotimpul cald sau perioada mai rece a anului, desertul reprezintă întotdeauna o idee bună pentru aceia care adoră să guste ceva bun și dulce. Gospodinele dezvăluie cea mai simplă rețetă…
19:01, 14.09.2022
VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, Aktor așteaptă aprobarea pentru ridicarea ultimelor umpluturi, la alunecarea de la Oiejdea
VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, Aktor așteaptă aprobarea pentru ridicarea ultimelor umpluturi, la alunecarea de la Oiejdea Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, Aktor așteaptă aprobarea pentru…
09:36, 07.09.2022
(REȚETA ZILEI) Istoria sarmalelor. Ce conţinea reţeta lor acum 120 de ani şi cum se fac azi cu urdă sau stafide
Sarmalele sunt, de obicei, o mâncare grea (în special cele ne-vegetariene), care se prepară mai ales în timpul iernii. Se servesc alături de mămăligă, uneori cu cartofi, sau pâine, „răcorite” cu iaurt, smântână…
18:35, 03.09.2022
REŢETA ZILEI: Plăcinte cu ou şi mărar
Mod de preparare: Aluatul se pregăteşte ca în reţeta „Aluat pentru plăcinte și învîrtite”. Foile de aluat se taie pătrăţele cu dimensiunea 18x18 cm. Umplutura se pune în centrul fiecărui pătrăţel, marginile se…
14:36, 30.08.2022
Secretul celor mai bune scovergi ardelenești. Ce să pui în umplutură
Dacă ai poftă de ceva bun și rapid de făcut, gospodinele îți recomandă să te apuci să prepari câteva scovergi. Sunt delicioase, țin de foame și sunt pe placul tuturor, atât celor mici, cât și celor mari. Iată cum…
00:15, 29.07.2022
Autostrada A10 Turda-Sebeș: În zona alunecării de la Oiejdea, a început eliminarea umpluturii din fața coloanelor (VIDEO)
Pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, antreprenorul grec Aktor a început astăzi să elimine umplutura de pământ din fața coloanelor forate, în zona alunecării de teren de la Oiejdea, anunță siteul ziarulunirea.ro.…
16:00, 28.07.2022
VIDEO| Premieră pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2: În zona alunecării de teren de la Oiejdea a început eliminarea umpluturii din fața coloanelor
VIDEO| Premieră pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2: În zona alunecării de teren de la Oiejdea a început eliminarea umpluturii din fața coloanelor Premieră pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2: În zona alunecării…
19:40, 19.07.2022
Quiche cu umplutură de șuncă și cașcaval. Secrete pentru a face o crustă de tartă perfectă
Quiche este o tartă franțuzească cu o umplutură/ cremă savuroasă de ou, smântână sau lapte. Quiche-ul este de obicei copt într-o crustă de tartă și poate fi făcut cu o varietate de umpluturi diferite, de la carne,…
16:05, 23.06.2022
Fabrica de saltele - Propria înțelegere a standardelor de producție
O saltea bună de la fabrica de saltele Romesa are proprietăți ortopedice excelente. Umplutura pentru saltele este compusă din materiale naturale, cel puțin parţial, iar dacă există înlocuitori în design, aceștia…
05:10, 27.05.2022
Ştrudel cu vişine şi zmeură
Ingrediente Pentru aluat: 200 g unt rece100 g sana2 oua3 linguri îndulcitor pudră450-500 g făinăun praf de sare, 2 linguriţe vanilie Pentru umplutură: 500 g vişine300 g zmeură5 linguri îndulcitor pudră,1 plic îndulcitor…
23:40, 19.05.2022
Cornuleţe cu gem şi umplutură de fructe pentru orice pofticios
Milioane de români îşi petrec ziua onomastică în acest weekend cu ocazia zilei Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena. Această mare sărbătoare este un motiv tocmai bun pentru familii să se reunească şi să petreacă…
12:01, 20.04.2022
Delice Pan: Mai sunt două zile în care poți plasa comenzile de Paște!
Paștele e sărbătoare ”de familie”, cu cei dragi alături. Iar pe masa trebuie să fie bunătăți ca la mama acasă. Astfel, de cozonacii pufoși și cu multă umplutură, pasca delicioasă, cornulețele fragede și prăjiturile…
07:45, 20.04.2022
Reţete de cozonac de Paşte. Până acum ai făcut greşit cozonacul. Greşeala pe care gospodinele o fac
Reţete de cozonac de Paşte. Ingrediente pentru aluat1 kg făină albă500 ml lapte50 g drojdie1 ou mic, amestecat cu 4-5 linguri lapte, pentru uns2 linguri ulei1 linguriţă sare300 g zahăresenţă de rom şi vanilie200…