Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câte ouă se pun în umplutura de sarmale, de fapt. Greşeala care le poate strica, doar aşa ies pufoase

Publicat:

Sarmalele romanești nu lipsesc niciodata de pe mesele pregatite de sarbatori. Gospodinele romance pregatesc acest preparat tradițional atat la Craciun și Paști, cat și cu ocazia pomenirii sfinților amintiți in . Sarmalele nu sunt dificile de pregatit, insa necesita atenție. Vezi cate oua se pun in umplutura de sarmale pentru a ieși pufoase. Cum […] The post Cate oua se pun in umplutura de sarmale, de fapt. Greseala care le poate strica, doar asa ies pufoase appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa nu plantezi niciodata langa cartofi și ceapa. Greșeala care strica toata recolta

15:45, 07.06.2024 - Exista legume pe care ar trebui sa le plantezi separat pentru a reduce șansele de a atrage daunatori, boli, pierderea aromei sau incetinirea creșterii. De aceea, sunt reguli de care ar fi bine sa ții cont atunci cand vrei sa ai o recolta bogata de cartofi și ceapa. Iata ce nu trebuie sa plantezi niciodata…

Nu mai depozita ouale pe ușa frigiderului. Greșeala pe care o fac toate gospodinele din Romania

10:20, 02.06.2024 - Daca depozitezi ouale in mod corespunzator, se vor menține proaspete mai multe saptamani. Pentru a te bucura de oua o perioada mai lunga decat de obicei, ia in considerare sa nu le mai pui pe ușa frigiderului. In articolul de astazi iți vom explica cum sa pastrezi ouale, dupa ce le-ai cumparat de la…

Cea mai veche reteta de sarmale din Romania. Ingredientul care nu lipsea din ele, le facea pufoase

10:41, 21.05.2024 - Sarmalele sunt un preparat culinar tradițional care a cucerit inimile multor popoare din Balcani, dar și din Orientul Mijlociu. Istoria lui este cu adevarat fascinanta, dar putine gospodine de la noi au habar care este cea mai veche reteta de sarmale din Romania. Aveau un ingredient secret care le facea…

Ce pun gospodinele din Japonia in clatite ca sa fie super pufoase și moi. Ceva mai bun nu vei manca

16:25, 14.05.2024 - Bucataria japoneza, pe langa faptul ca este una extrem de simpla, este și spectaculoasa. Cand vine vorba de anumite rețete, gospdinele din Japonia surprind prin ingredientele folosite, spre exemplu, la banalele clatite. Așa ca, am aflat ca ceea ce pun gospodinele din Japonia in clatite le fac super…

Ouale se pun la fiert in apa rece sau calda? Marea greșeala pe care o fac gospodinele 

16:46, 24.04.2024 - Cand vine vorba despre oua, lucrurile par destul de simple, insa adesea devin destul de complicate. Exista o serie de reguli pe care trebuie sa le urmezi pentru a te asigura ca ouale iți ies perfecte. Mulți se intreaba daca ouale se pun la fiert in apa rece sau calda? Și mulți greșesc inca dinainte…

Ce pun gospodinele din Banat in sarmalele de post ca sa iasa cu adevarat gustoase. Ingredientul care le da un gust unic

19:20, 14.04.2024 - Cum faci cele mai bune sarmale de post. Gospodinele din Banat au dezvaluit secretul care te va ajuta sa iasa cu adevarat gustoase și sa nu simți ca nu conțin deloc carne. Este important sa adaugi un ingredient special, care va face minuni cu preparatul tau. Cum faci cele mai bune sarmale de post In…

Greseala care face ca prajiturile sau blaturile de tort sa se lipeasca de tava. Detaliul care iti strica iremediabil deserturile

15:05, 28.03.2024 - Vrei sa pregatești o prajitura sau un tort dintr-un blat pufos, cu o textura pur și simplu perfecta? Playtech Știri iți explica la ce detalii sa fii atenta pentru a nu strica deserturile. Cum trebuie sa procedezi astfel incat aluatul copt sa nu se lipeasca de tava. Secretele cofetarilor experimentați.…


Ce parere ai despre aceasta stire?