Radu Anton Roman - Stiri si informatii despre Radu Anton Roman | pagina 3 Ultima actualizare: 01:16:32, 17.06.2024
18:25, 10.08.2023
Cum faci cea mai bună zacuscă. Secretul rețetei delicioase preparate tradițional, cât trebuie să o fierbi
Zacusca preparată ca pe vremea bunicii este un deliciu. După rețeta lui Radu Anton Roman, nu vei da greș cu acest preparat gustos. Pentru un gust autentic, gospodinele sunt sfătuite să coacă vinetele pe plită.
21:15, 03.08.2023
Ingredientul pentru cea mai bună salată de roşii. Ce punea Radu Anton Roman în ea
Grădinile și piețele abundă în această perioadă în roșii care mai de care mai frumoase și mai gustoase, numai bune de savurat în diverse preparate. Dar ce poate fi mai bun și mai răcoritor decât puse într-o salată?…
15:15, 03.08.2023
Ingredientele pentru cea mai bună zacuscă de vinete. Rețeta lui Radu Anton Roman
Pe lângă peisajele de vis, România se poate mândri și cu preparate de-a dreptul delicioase. Printre ele se numără și zacusca. Acest preparat este nelipsit din casa fiecărei gospodine. Multe gospodine se întreabă…
14:16, 03.08.2023
Rețeta celor mai gustoși dovlecei umpluți. Secretul preparatului de care nu te mai saturi
Cei mai buni dovlecei umpluți se fac după rețeta regretatului gastronom Radu Anton Roman, publicată în lucrarea “Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti” (Editura Paideia). Gospodinele sunt învățate ce ingrediente…
13:30, 20.07.2023
Ingredientul pe care Radu Anton Roman îl punea în salata de vinete. Schimbă tot gustul, trebuie să încerci şi tu
Salata de vinete este unul dintre cele mai îndrăgite preparate. Acest fel tradițional de mâncare este preparat de foarte mulți români. Însă, există un ingredient secret care poate oferi salatei tale un gust de-a…
09:15, 20.07.2023
Rețeta pentru salată de vinete a lui Radu Anton Radu. Secretul care o face diferită
Una din piesele de rezistență ale gastronomiei românești, salata de vinete este un deliciu vara, fiind foarte ușor de realizat și savuroasă. Iar rețeta din cartea regretatului gastronom Radu Anton Roman îi aduce…
12:40, 18.07.2023
Salata de vinete, preferata românilor. Reţeta secretă a lui Radu Anton Roman
Salata de vinete este prefarata românilor. Iată ce nota autorul despre acest preparat: "Șocant de gustoasă, salată de vinete e aperitivul aproape zilnic al unui anotimp românesc inexistent: vara-toamna."Adusă în…
21:00, 27.06.2023
Preparatul delicios cu care nu dai greș. Cum faci cei mai gustoși dovlecei cu mujdei de usturoi. Cât de groși se taie
Un preparat delicios de lângă care nu poate lipsi mujdeiul de usturoi. Dovleceii pane se gătesc rapid, sunt plini de vitamine și se digeră foarte ușor. Rețeta deliciosului preparat o regăsim la Radu Anton Roman.
13:20, 08.04.2023
Storceagul, regina ciorbelor pescărești. Secretul preparatului de care nu te mai saturi, greșeala care strică gustul
Regretatul gastronom, Radu Anton Roman dezvăluie în lucrarea “Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti” (Editura Paideia) toţi paşii necesari pregătirii celei mai bune ciorbe de pește. Într-un singur loc din România…
16:30, 06.04.2023
Trucuri pentru o friptură de miel perfectă. Rețeta senzațională de care nu te mai saturi, cu ce se unge carnea
Cea mai bună friptură de miel pentru masa de Paște se face după rețeta regretatului gastronom Radu Anton Roman. Gospodinele trebuie să țină cont de câteva trucuri pentru a avea un preparat suculent și gustos.
07:45, 04.04.2023
Cum faci cea mai gustoasă ciorbă de pește. Secretul preparatului de care nu te mai saturi, cu ce se acrește
O rețetă delicioasă de ciorbă de pește cu zeamă de varză pregătesc gospodinele de Florii, când Biserica dă dezlegare la astfel de preparate. Rețeta mâncării gustoase o regăsim la regretatul gastronom Radu Anton…
18:20, 02.04.2023
Rețeta specială a lui Chef Florin Dumitrescu face furori de Paște. Toți românii vor să o prepare
O rețetă specială a lui Chef Florin Dumitrescu face furori de Paște. Preparatul, inspirat din colecția regretatului Radu Anton Roman, va fi, fără doar și poate, vedeta mesei. Rețeta specială a lui Chef Florin Dumitrescu…
22:45, 01.04.2023
Iată REȚETA cu care face furori de Paște chef Florin Dumitrescu! Rezultatul, demn de un restaurant cu stele Michelin
Cel mai tânăr jurat de la „Chefi la cuţite” se laudă an de an cu această rețetă. Îi place atât de mult şi se mândreşte atât de tare cu ea, încât a introdus-o şi în meniurile restaurantelor sale. Este vorba despre…
08:15, 24.03.2023
Cum faci saramura de pește care se topește în gură. Secretele unui preparat delicios
La marea sărbătoare de Buna Vestire, credincioșii au dezlegare la pește. Saramura este un preparat delicios care se gătește rapid, însă are și câteva secrete. Cea mai bună saramură se prepară după rețeta regretatului…
10:25, 16.03.2023
Cum să prepari tuslama
Tuslama sau tuzlama este o rețetă din bucătăria turcească adaptată pe plaiurile mioritice. Tuslamaua poate fi adesea confundată cu ciorba de burtă deoarece ingrediente sunt destul de asemănătoare. Descoperă cum…
18:30, 15.03.2023
Rețeta celui mai gustos spanac înăbușit. Cum prepari mâncarea delicioasă de post: ingrediente secrete
Deliciosul spanac înăbușit, folosit pe post de garnitură ori umplutură la plăcintă, se prepară cu doar câteva ingrediente. Rețeta o regăsim la Radu Anton Roman, în lucrarea “Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti”…
09:25, 11.03.2023
Începe curățenia de primăvară, la Făgăraș. Programul de ridicare a deșeurilor vegetale
De săptămâna viitoare începe curățenia de primăvară , la Făgăraș. Primăria Făgăraș anunță că de de luni, 13 martie, demarează acțiuni de curățenie în municipiu. Curățenia de primăvară se va desfășura în perioada…
12:11, 07.03.2023
Cum faci cea mai gustoasă iahnie de fasole. Rețeta tradițională de care nu te mai saturi
Delicioasă și ușor de gătit, iahnia de fasole este un preparat preferat în Postul Paștelui. Ca să iasă perfectă, mâncarea are câteva secrete. Rețeta o regăsim la regretatul gastronom Radu Anton Roman în lucrarea…
19:45, 21.02.2023
Secretele delicioasei plăcinte cu brânză de vacă. Cât se ține aluatul la rece și ce se presară pe foaie ca să iasă fragedă
Gospodinele pregătesc plăcinte cu brânză dulce, la Lăsatul Secului. Desertul care se prepară înainte de Postul Paștelui, după rețeta regretatului gastronom Radu Anton Roman, are câteva secrete care îl fac de nerefuzat.
19:05, 01.02.2023
Desertul delicios cu rom care se topește în gură. Rețeta celui mai gustos chec: secretele gătirii
Un desert fin și aromat care nu poate fi refuzat de nimeni. Este vorba despre cel mai pufos chec, preparat după rețeta regretatului gastronom Radu Anton Roman, apărută în lucrarea “Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti”.
21:35, 12.01.2023
Rețeta celui mai popular preparat. Secretul ciorbei de perișoare, cum le faci ca să nu se desfacă la fiert
Preparat nelipsit de pe mesele românești, cea mai bună ciorbă de perișoare se gătește după rețeta regretatului gastronom, Radu Anton Roman. Mâncarea delicioasă se acrește cu borș și se drege cu smântână.
17:41, 10.01.2023
Carnea în untură, deliciu de pe vremea bunicii: secretele preparatului care „bate friptura”. Cât se păstrează
Carnea prăjită se păstrează timp de mai multe luni, dacă se adaugă untură peste ea. Rețeta preparatului delicios, la fel cum gătea bunica, o regăsim la Radu Anton Roman, în lucrarea “Bucate, vinuri şi obiceiuri…
13:41, 02.01.2023
Remediul care te pune pe picioare după Revelion. Cum faci delicioasa ciorbă de burtă, secretele gătirii
Nimic nu te ajută să-ți revii după mahmureală decât o ciorbă de burtă. Rețeta preparatului gustos o regăsim la regretatul jurnalist Radu Anton Roman. Pașii gătirii se găsesc în cartea “Bucate, vinuri şi obiceiuri…
18:30, 29.12.2022
Ciorba de potroace – remediu perfect împotriva mahmurelii. Cum se face ciorba de potroace
Ciorba de potroace este o rețetă tradițională româneacă și remediul potrivit pentru a trece de mahmureală după Revelion sau ca să-și revii după mesele copioase de sărbători. Este gătită în mod tradițional cu zeamă…
09:00, 25.12.2022
Ciorba perfectă care te drege după mesele copioase de Crăciun. Cu ce se acrește ca să iasă delicioasă
Un preparat gustos, o zeamă acră care te drege după mesele îmbelșugate de Crăciun este ciorba de potroace. Reţeta deliciosului preparat o regăsim la Radu Anton Roman, un adevărat profesionist în arta culinară.
18:40, 19.12.2022
Secretul sarmalelor care se topesc în gură. Cât trebuie fierte și cu ce se unge oala în care se gătesc
Sarmalele nu lipsesc de pe masa de Crăciun, iar un preparat perfect va impresiona musafirii. Maestrul gastronomiei româneşti, regratatul Radu Anton Roman a dezvăluit secretele sarmalelor care se topesc în gură.
09:25, 14.12.2022
Rețeta cârnaților tradiționali, vedeta mesei de Crăciun. Secrete pentru un preparat gustos care se topește în gură
Delicioșii cârnați făcuți în casă sunt vedeta mesei de Crăciun. Pentru a-i găti perfect puteți urma rețeta regretatului gastronom Radu Anton Roman, care are și câteva secrete pentru un preparat gustos care se topește…
09:00, 01.12.2022
Robert Ficheux, artizanul francez al Marii Uniri de la 1918
Nu știu câți dintre politicienii noștri care se bulucesc an de an la Alba Iulia de Ziua Națională a României știu că Marea Unire de la 1918 și existența țării noastre între frontierele ei de azi se datorează unuia…
15:00, 30.11.2022
Secretele unei fripturi perfecte la grătar. Când trebuie întoarsă și de unde știți că e rumenită cât trebuie
Cea mai bună friptură se face la grătar. Pentru a ști exact când este perfectă, trebuie să ții cont de câteva sfaturi. Carnea iese delicioasă după rețeta regretatului gastronom Radu Anton Roman.
19:40, 28.11.2022
Iahnie de fasole pentru 1 decembrie, reţeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul secret care o face delicioasă
Un preparat tradițional, potrivit pentru cei care respectă restricțiile alimentare impuse în timpul postului Crăciunului și care nu poate lipsi de pe masa românilor de Ziua Națională. Învață cum să prepari iahnie…