Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Preparatul delicios cu care nu dai greș. Cum faci cei mai gustoși dovlecei cu mujdei de usturoi. Cât de groși se taie

Publicat:

Un preparat delicios de langa care nu poate lipsi mujdeiul de usturoi. Dovleceii pane se gatesc rapid, sunt plini de vitamine și se digera foarte ușor. Rețeta deliciosului preparat o regasim la .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dorada in crusta de sare la cuptor

00:16, 07.06.2024 - Carnea de pește gatita astfel iese foarte frageda și suculenta. Pestele isi ia cata sare are nevoie, iar condimentele puse in interiorul pestelui ii ofera un gust fresh. Ingrediente: 2 buc. dorada 4 felii de lamaie 2 oua 1 kg de sare grunjoasa 2 linguri de faina 2 crengute de rozmarin (sau orice alte…

Deliciu de primavara: mancare de fasole verde cu usturoi, roșii și marar. Rețeta, in doar cațiva pași simpli

10:21, 23.05.2024 - Ingrediente necesare pentru aceasta rețeta- 500 g fasole verde proaspata sau congelata- 3-4 roșii mari, coapte- 4-5 caței de usturoi- 1 ceapa medie- 2 linguri de ulei de masline- 1 legatura de marar proaspata- Sare și piper dupa gustCum se prepara mancarica de fasole verde cu usturoi, roșii și mararSpala…

Rețeta de supa italiana cu paste. Preparatul care nu te va ține prea mult timp in bucatarie

11:46, 17.05.2024 - Daca vrei sa te bucuri de o rețeta simpla, atunci pregatește supa italiana cu paste. Este o mancare care nu te va ține prea mult timp in bucatarie. Iata care sunt pașii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a te bucura de un preparat gustos!

Rețeta de pulpe de pui la tigaie in sos de vin. Preparatul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

20:25, 09.05.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un preparat care sa-ți incante papilele gustative, atunci gatește rețeta de pulpe de pui la tigaie in sos de vin. Este o mancare cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Dovlecei pane de post ireal de gustoși. Ingredientul secret pe care sa il adaugi

13:25, 23.04.2024 - Daca nu ai incercat pana acum aceasta rețeta de dovlecei pane de post ireal de gustoși, postul Paștelui este momentul ideal pentru a o face. Este un preparat atat de delicios, incat vei continua sa il faci chiar și in afara postului. Dovleceii sunt gustoși și foarte ușor de preparat. In plus, pot fi…

Rețeta de pateu de naut. Preparatul perfect pentru post

09:45, 16.04.2024 - Rețeta de pateu de naut este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat perfect pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de shaorma de post. Preparatul care iți va incanta papilele gustative

11:25, 11.04.2024 - Rețeta de shaorma de post este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative/ Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de salata de vinete cu roșii și usturoi. Preparatul de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:11, 05.04.2024 - Daca te-ai saturat de clasica rețeta de salata de vinete și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește salata de vinete cu roșii și usturoi. Este un preparat de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?