Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciorba perfectă care te drege după mesele copioase de Crăciun. Cu ce se acrește ca să iasă delicioasă

Publicat:

Un preparat gustos, o zeama acra care te drege dupa mesele imbelșugate de Craciun este ciorba de potroace. Reteta deliciosului preparat o regasim la , un adevarat profesionist in arta culinara.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de ciorba de ștevie cu loboda și leuștean. Un preparat sanatos și delicios

14:35, 09.05.2023 - Este vara și poate și tu simți nevoia sa mananci o ciorba, astfel ca noi ne-am gandit sa-ți prezentam cea mai simpla și gustoasa rețeta pentru ciorba de ștevie cu loboda și leuștean. Este un preparat sanatos și delicios, pe care ar trebui și tu sa-l incerci macar o data, deoarece vei ramane uimit de…

Rețeta de ciorba de fasole cu afumatura a Mirelei Vaida. Cel mai delicios preparat tradițional

23:45, 08.04.2023 - Mirela Vaida este una dintre cele mai indragite prezentatoare TV de la noi din țara, iar vedeta impartașește cu fanii ei diferite rețete delicioase. Ciorba de fasole cu afumatura e un preparat delicios realizat de prezentatoarea TV, astfel ca noi iți dezvaluim care sunt pașii pe care trebuie sa-i urmezi…

Trucuri pentru o friptura de miel perfecta. Rețeta senzaționala de care nu te mai saturi, cu ce se unge carnea

16:30, 06.04.2023 - Cea mai buna friptura de miel pentru masa de Paște se face dupa rețeta regretatului gastronom Radu Anton Roman. Gospodinele trebuie sa țina cont de cateva trucuri pentru a avea un preparat suculent și gustos.

Cum faci cea mai gustoasa ciorba de pește. Secretul preparatului de care nu te mai saturi, cu ce se acrește

07:45, 04.04.2023 - O rețeta delicioasa de ciorba de pește cu zeama de varza pregatesc gospodinele de Florii, cand Biserica da dezlegare la astfel de preparate. Rețeta mancarii gustoase o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” (Editura Paideia).

Cea mai ieftina mancare. Cum faci delicioasa ciorba de urzici, rețeta preparatului de care nu te mai saturi

15:05, 27.03.2023 - Secretul reusitei in prepararea urzicilor este, in primul rand experienta, dar si respectarea retetei. Cine incepe sa cunoasca savoarea acestor preparate, va cauta urzicile in fiecare primavara. Ciorba de urzici este cea mai ieftina, dar și delicioasa mancare.

Rețeta de ciorba de urzici cu taiței. Un preparat gustos pentru post

11:20, 27.03.2023 - Ne aflam in perioada postului de Paște, este inceput de saptamana, iar daca vrei sa iți incepi saptamana bine, atunci incearca aceasta rețeta delicioasa de post. Noi iți vom prezenta cea mai simpla și gustoasa rețeta de ciorba de urzici cu taiței. Este un preparat care iți va incanta papilele gustative.…

Rețeta celui mai gustos spanac inabușit. Cum prepari mancarea delicioasa de post: ingrediente secrete

18:30, 15.03.2023 - Deliciosul spanac inabușit, folosit pe post de garnitura ori umplutura la placinta, se prepara cu doar cateva ingrediente. Rețeta o regasim la Radu Anton Roman, in lucrarea “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” (Editura Paideia).

Cum faci cea mai gustoasa iahnie de fasole. Rețeta tradiționala de care nu te mai saturi

12:11, 07.03.2023 - Delicioasa și ușor de gatit, iahnia de fasole este un preparat preferat in Postul Paștelui. Ca sa iasa perfecta, mancarea are cateva secrete. Rețeta o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman in lucrarea “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” (Editura Paideia).


Ce parere ai despre aceasta stire?