Pesmet - Stiri si informatii despre Pesmet | pagina 2 Ultima actualizare: 23:51:03, 20.05.2024
18:41, 08.11.2021
Găluște cu prune. Desertul preferat al copilăriei
Ingrediente găluște cu prune:• 300 gr cartofi• 100 gr faina• 1 galbenus• 1 lingurita untura sau unt• ½ lingurita sare• pesmet prajitMod de preparare găluște cu prune:Cartofii ii punem la fiert in coaja, in apa…
18:25, 21.09.2021
Ce poți face cu pâinea uscată, în loc să o arunci. Idei de rețete cu pâine uscată
Ce poți face cu pâinea uscată, în loc să o arunci? Adevărul trist despre pâine este că nu rămâne proaspătă prea mult timp. Pâinea pufoasă și cu coaja crocantă devine moale pe exterior și fărâmicioasă în interior…
16:06, 24.06.2021
Iulian Ilinca, Frankfurt din „Vacanța Mare”, a rupt legătura cu foștii colegi. Cum arată la 48 de ani
Ani la rând, actorul Iulian Ilinca, interpretul lui Frankfurt din show-ul „Vacanța Mare”, a făcut toată România să radă. Grupul s-a destrămat, iar el a pornit pe propriul drum. Iată cum arată și cu ce se ocupă…
11:05, 17.02.2021
Sucevean condamnat pentru un transport mare de cocaină ascunsă în pungi de pesmeţi
Un sucevean a ajuns în arestul Poliției Suceava în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile din Portugalia, care l-au condamnat la 5 ani de închisoare, într-un dosar de trafic ilicit de droguri…
01:45, 17.07.2020
Reţeta de weekend – Dovlecei cu roşii şi brânzeturi, la cuptor
Ingrediente:800 g dovlecei, 400 g roşii, 5 ouă, 100 g caşcaval ras, 30 g parmezan ras, 100 g brânză, 1 lingură unt, 2 linguri pesmet, busuioc, ulei, făină, sare, piper Mod de preparare:Tai dovleceii felii de 4-5…
09:07, 07.06.2020
Biluțe de căpșuni în aluat de cartofi și pesmet – o rețetă pe care trebuie să o încerci măcar o dată
Aceasta reteta simpla se pregateste in cateva minute. Poti folosi fie capsuni proaspete, fie capsuni congelate. Trebuie sa gusti macar o data bilele de capsuni in aluat de cartofi si pesmet. Cu siguranta te vei…
12:54, 30.03.2020
RETEŢĂ de CHIFTELUŢE SUEDEZE. Ambasada Suediei a dezvăluit secretul: "Acum că Ikea s-a închis...."
"Te aşteaptă încă o săptămână grea de muncă de pe canapea? Suntem alături de tine (cu gândul) şi dorim să te ajutăm cu... o reţetă de chifteluţe suedeze. Aceasta îţi poate oferi răspunsul la două întrebări existenţiale:1.…
17:34, 19.03.2020
(P) Cea mai simplă rețetă de șnițel de pui
Bucățile de carne dezosată, de pui, porc sau vită, acoperite de un strat crocant de pesmet și apoi prăjite vor rămâne unul dintre cele mai delicioase preparate culinare. Șnițelul, pentru că despre acest preparat…
08:26, 15.03.2020
Retete de POST: Pârjoale de cartofi
Ingrediente (pentru 20 bucati) 4 cartofi 2 morcovi 2 linguri margarina/unt 2 linguri faina 100 gr pesmet patrunjel verde sare, piper, condimente Mod de preparare Se curata cartofii si morcovul, se taie…
01:25, 13.03.2020
Reţeta de weekend – Nuggets de pui crocante
Ingrediente: 1 piept de pui, 100 g pesmet, 100 g fulgi de porumb neîndulciţi, 2 ouă, sare, piper, boia dulce Mod de preparare: Se taie pieptul de pui în bucăţele mici. Se presară sare, piper şi boia dulce peste…
15:38, 12.03.2020
Rețete din conserve și produse congelate – idei rapide de preparate gustoase din conservele pe care le ai în casă
Când nu mai știi ce să gătești și nu vrei sau nu poți să ieși din casă, cu siguranță te vor ajuta preparatele din cămară, conserve, produse uzuale și produse congelate și vei pregăti cele mai gustoase rețete. Venim…
11:36, 15.01.2020
Cel mai gustos mod de a găti ceapa: inele în crustă de pesmet şi parmezan
Ceapa este una dintre cele mai apreciate şi mai folosite legume în orice bucătărie. Pe lângă întrebuinţarea ei în supe, aceasta poate fi preparată într-un mod inedit: prăjită în pesmet şi parmezan.
17:10, 13.01.2020
(video) Pesmeți și ceai pentru Viorel Morari, de la activistul Pavel Grigorciuc: „Numai să stea la pușcărie”
Activistul Pavel Gigorciuc a venit la ședința de judecată unde urmează să se decidă plasarea în arest de 30 de zile a procurorului Viorel Morari și i-a adus pesmeți și ceai. Chiar dacă Morari a fost procurorul…
10:42, 26.12.2019
O patroană tradiționalistă dezvăluie înșelătoria cozonacilor din unele cofetării: mâncăm de fapt pesmet cu aromă
Dacă aroma de nucă dintr-un cozonac este mult prea puternică, iar gustul este unul amărui, atunci să fim siguri că mâncăm un produs care are drept umplutură pesmet cu aromă de nucă „identic naturală”.
08:56, 14.10.2019
Ouă de prepeliţă scoţiene
Ingrediente Ouă de prepeliţă scoţiene– 10 ouă de prepeliţă– 500 g carne de pui tocată– 1 linguriţă de chimen sau coriandru– o ceapă tocată finfrunze de pătrunjel– sare– piper– pesmetPentru pane– un ou– făină– pesmet–…
09:56, 12.10.2019
Papanași cu brânză de vaci, fierți și “auriți” în pesmet
Când vine vorba despre papanași, cei mai mulți dintre noi ne gândim la delicioasele gogoși cu gaură în mijloc, făcute din aluat cu făină, brânză și ou, dospite și prăjite în ulei. Trebuie să încercați, însă, o…
22:17, 07.08.2019
Groaznic. Un supermarchet din Capitală vinde PESMEŢI CU VIERMI
Un agent economic din Chișinău riscă să plătească amendă pentru că a pus în vânzare pesmeţi cu viermi. Pungile cu pesmeţi pe care erau viermi au fost surprinse de către un cititor al site-ului publika.mdIncidentul…
16:16, 09.05.2019
RETETA ZILEI: Piept de pui in crusta de mac si susan
Piept de pui in crusta de mac si susan Mod de preparare Piept de pui in crusta de mac si susan Pieptul de pui il spalam si il taiem felii mai grosute. Intr-un vas adaugam sare, piper, usturoiul curatat si tocat…
10:06, 06.05.2019
Rulouri de vită cu caşcaval
Mod de preparare Rulouri de vita cu cascaval Se pregateste mai intai carnea. Am taiat -o in felii, pe care le-am batut bine si dupa le-am tartinat cu mustar pe o parte, am dat cu sare si piperat. Peste fiecare…
08:23, 11.04.2019
Şunca de casă AGIL îţi aduce primăvara pe masă!
Sufleu de cartofi cu şuncă AGIL Pentru 4 porţii ai nevoie de- un kilogram de cartofi fierţi, o linguriţă de seminţe de chimen, 200 de grame de ceapă, 40 de grame de unt, sare, piper măcinat, o linguriţă de cimbrişor…
15:34, 02.10.2018
Secretul bucătarilor! Cum se fac cele mai crocante șnițele din lume, cu pesmet sau fulgi de porumb
Rețeta clasică de șnițel o știe toată lumea, fiindcă se face extrem de simplu și de rapid, cu doar câteva ingrediente. Totuși, te-ai întrebat vreodată cum poți pregăti șnițele crocante, ce rămân la fel de gustoase…
23:42, 27.08.2018
Şniţele crocante de pui
Mod de preparare Snitele crocante de puiFiecare bucata de piept se taie fasii subtiri. Presaram pe fiecare sare si condimente. Pregatim 3 caserole mici si punem in fiecare: faina, ouale batute cu putina sare si…
11:05, 04.05.2018
Reţeta lui Costăchel cu recomandarea Paharnicului: Inele de calamar pane
Si, la fel ca în multe alte cazuri, calamarul proaspat e mai bun decât calamarul congelat (dar asta, din pacate, v-o spun mai mult ca fapt divers, fiindca tot în varianta bocna îl veti gasi cel mai des) Necesarul? 1…
11:42, 12.02.2018
Chiftele de conopidă marinate
De ce ai nevoie pentru chiftele de conopidă 450 g conopidă 300 g carne de pui fiartă 1 praf de sare 1 borcan sos de roșii 100 g mozzarella 1 ou 50 g pesmet 1 lingură parmezan ulei, pentru prăjit. Încearcă şi Conopidă…
14:44, 09.10.2017
Desertul copilăriei: macaroane cu pesmet
Iti amintesti sa fi mancat desertul asta in copilarie? Macaroanele cu pesmet sunt cel mai ieftin si usor de facut desert de post, din doar cateva ingrediente. Desigur, la origine macaroanele cu pesmet nu contineau…
23:12, 27.07.2017
Bulete de cartofi cu cașcaval. Gătește cu noi rețete delicioase!/VIDEO
Vrei să nu dai prea mulți bani pe mâncare, dar să ai o alimentație variată și sănătoasă? În loc să mergi la restaurant, mai bine gătește acasă. Vei avea control total asupra ingredientelor și te vei putea bucura…
23:17, 24.07.2017
Șnitele de porc cu pesmet. Gătește cu noi rețete delicioase!/VIDEO
Vrei să nu dai prea mulți bani pe mâncare, dar să ai o alimentație variată și sănătoasă? În loc să mergi la restaurant, mai bine gătește acasă. Vei avea control total asupra ingredientelor și te vei putea bucura…
11:53, 13.04.2017
Părintele Nicolae Capșa: ”Oul de Paști este roșu, nu galben și nu verde!”
Slujitor în bisericuța de la Corni, comuna Bodești, părintele Nicolae Capșa păstorește o comunitate restrânsă, în care credința, tradiția, istoria și rădăcinile sunt adevăratele valori. Poate și de aceea numește…
08:53, 13.04.2017
Reţeta DROB pentru masa de Paşte. Gustul te va duce cu gândul la copilărie
Drobul de miel nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste. Fie ca alegi o reteta de Paste traditionala, preluata de la bunica, sau o varianta adaptata de marile restaurante, cu siguranta drobul va iesi unul delicios…
06:17, 13.04.2017
Perje afumate cu fum rece şi umplute cu miez de nucă. De ce se pun prunele la păstrare în vase de lut
Prunele afumate şi umplute cu miez de nucă se servesc, de regulă, în timpul postului de Paşte, dar şi în apropierea sărbătorii Crăciunului, fiind un preparat specific pentru zona Moldovei. Ele se pot transforma,…