Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ouă de prepeliţă scoţiene

Publicat:

de prepelita scotiene

– 10 oua de prepelita
– 500 g carne de pui tocata
– 1 lingurita de chimen sau coriandru
– o ceapa tocata finfrunze de patrunjel
– sare
– piper
– pesmet

Pentru pane
– un ou
faina
– pesmet
– ulei pentru prajit

Mod de preparare Oua de prepelita scotiene

Ouale de prepelita se fierb 3 minute in apa cu sare. Se lasa cateva minute in apa rece si apoi se decojesc. Crusta se face amestecand carnea de pui cu restul ingredientelor. Compozitia trebuie sa arate ca un fel de aluat omogen, fin…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Rama pentru Copt și Prajituri prezinta o rețeta-inspirație pentru masa de Paște, un cozonac care va completa perfect masa de sarbatori.

12:45, 23.04.2024 - COZONAC TRUNCHI DE CON Timp de pregatire: 45 minuteINGREDIENTEPentru aluat:300 gr margarina Rama pentru Copt și Prajituri300 gr de zahar tos2 plicuri de zahar vanilat5 oua1 lingurita de praf de copt300 gr de faina fina200 gr mix de fructe uscate, nuca și ciocolataPentru decor:100 gr de ciocolata de…

Rețeta de mochi. Desert tradițional japonez. Cum il poți prepara simplu

18:00, 18.04.2024 - Prima atestare a desertului dateaza inca din anul 794. Acest desert era destinat, in principal, luptatorilor samurai. Ei aveau nevoie de un aliment consistent și foarte hranitor care sa le ofere sațietate pentru o perioada lunga de timp, dar care sa fie și ușor de transportat.In Japonia Antica, mochi…

Blat de tort cu amidon, perfect pentru torturi deosebite

10:00, 10.04.2024 - Amidonul alimentar poate inlocui cu succes faina din rețetele de prajituri sau alte preparate. Nu conține gluten, iar preparatele in care este inclus pot fi consumate și de persoanele cu intoleranța la acesta.In plus, daca este consumat regulat, in cantitați recomandate, amidonul poate favoriza creșterea…

Rețeta mucenici moldovenești insiropați

09:20, 07.03.2024 - Pe data de 9 martie, in calendarul ortodox se praznuiesc Sfinții 40 de Mucenici, motiv pentru care gospodinele din toate colțurile țarii pregatesc rețete de mucenici. Mai jos iți spunem care sunt cele mai bune rețete pentru mucenici moldovenești insiropați.Mucenici pufoși, mucenici fierți in zeama sau…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…

Cel mai BUN tiramisu de casa. Gata in 10 minute

08:35, 26.02.2024 - Ingrediente: 2 lingurite cafea instant (nes) 2 linguri vin de Marsala 50 g fulgi ciocolata amaruie 225 g Mascarpone 4 linguri whiskey 2 linguri zahar pudra 250 ml frisca ½ lingurita esenta de vanilie 8 piscoturi, rupte in cate 3 bucati 1 lingura cacao, pentru servit Mod de preparare: Cafeaua instant…

Cum sa faci coji de eclere acasa

09:05, 20.02.2024 - Unul dintre cele mai consumate deserturi aromate, eclerele pline de crema fina, pot fi facute și acasa. Cojile de eclere se pregatesc din cateva ingrediente, insa cel mai important este sa respecți cațiva pași simpli. Iata cum sa faci coji de eclere acasa.Eclerul este unul dintre cele mai populare și…

Ce se intampla daca pui prea multa faina in compoziția prajiturilor. Care este cantitatea potrivita a acestui ingredient

18:25, 13.02.2024 - Poate și tu te numeri printre persoanele care au incercat sa prepare o prajitura și, din greșeala, este posibil sa fi pus o cantitate mult prea mare de faina. Ei bine, orice gospodina trebuie sa știe ce se intampla daca pui prea multa faina in compoziția prajiturilor. Iata, insa, care este cantitatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?