Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţeta DROB pentru masa de Paşte. Gustul te va duce cu gândul la copilărie

Publicat:

Drobul de miel nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste. Fie ca alegi o reteta de Paste traditionala, preluata de la bunica, sau o varianta adaptata de marile restaurante, cu siguranta drobul va iesi unul delicios daca respecti intocmai reteta. Uite cum se face un drob de miel ca la bunica acasa. Gustul te va duce cu gandul la copilarie si la preparatele traditionale romanesti.

Pentru a prepara un drob gustos pentru masa de Paste aveti nevoie de maruntaiele de la un miel (inima, ficat, plaman si rinichi), 5 oua, 2 linguri cu ulei, 3 legaturi de ceapa verde, 1 legatura de marar, 1…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Oua umplute cu ton sau pate dupa rețeta lui Sorin Bontea. Ingredientul secret care da tot gustul bun

11:10, 04.05.2024 - Cea mai buna rețeta de oua umplute, direct de la chef Sorin Bontea. Celebrul bucatar a dezvaluit cum faci cel mai gustos preparat de Paște, pe care toata familia il va adora. Cum se pregatesc, de fapt, ouale umplute cu ton sau pateu și ce ingredient-secret le da un gust aparte. Cea mai buna rețeta […]…

Cea mai simpla reteta de drob de miel. Reteta pas cu pas

09:35, 02.05.2024 - Iata o reteta simpla si delicioasa pentru drob de miel, perfecta pentru sarbatorile de Paste sau alte ocazii festive. Drob de miel este un preparat traditional romanesc, bogat in arome si texturi, care imbina ficatul si carnea de miel intr o combinatie savuroasa. Este usor de preparat si va impresiona…

Cate oua se pun la drobul de pui. Trucul lui Horia Varlan pentru o rețeta ca la bunica acasa

22:25, 29.04.2024 - Drobul este unul dintre preparatele care nu lipsesc de pe masa de Paște. Este una dintre vedetele acestei sarbatori, pe care majoritatea gospodinelor il pregatesc. Daca vrei sa iasa exact ca la carte, afla cate oua se pun exact in compoziție. Doar așa va ieși inchegat și se va taia perfect. Cate oua…

Rețeta de mici ca la Dedulești, Dealul Negru, spusa chiar de un fost gratargiu:"Este cel mai important secret"

11:30, 27.04.2024 -   "Reteta de mici (ca la Dedulesti): Un kilogram de carne tocata de porc, 250 grame de seu de oaie. O lingurita mica de bicarbonat, 10 catei de usturoi bine tocati sau presati, ienibahar si cimbru pisat, piper, cateva linguri de zeama de carne, sare dupa gust. Se toaca de carnea de 2 ori prin masina…

Cate oua se pun la drobul de pui. Ce trebuie sa mai adaugi in compoziție

15:25, 26.04.2024 - Drobul este nelipsit de pe masa de Paște, dar nu toata lumea iubește mielul, așa ca unii oameni il fac de pui. Gustul este la fel de delicios și iți va ieși un preparat mai ușor, avand in vedere ca organele de pui sunt mai puțin grase decat cele de miel. Iata ce ingrediente ai […] The post Cate oua…

Rețeta de drob de miel de la chef Sorin Bontea. Tehnica diferita folosita de bucatar, pentru un gust delicios

21:00, 25.04.2024 - Drobul nu poate lipsi de pe masa de Paște, fiind un preparat tradițional care simbolizeaza bucuria acestei sarbatori. Este un aperitiv apreciat de catre toata lumea datorita gustului sau delicios și faptului ca este ușor de preparat. Anul acesta, poți incerca o rețeta inedita oferita de celebrul chef…

Drob de miel rețeta moldoveneasca. Deliciul de pe masa de Paște

13:00, 18.04.2024 - Daca vrei sa ai pe masa de Paște drob de miel rețeta moldoveneasca, trebuie sa urmezi aceasta rețeta prin care obții cel mai delicios preparat de sarbatori. Gustul organelor de miel cu ceapa verde, condimente și verdețuri este deosebit și ii va bucura pe toți cei prezenți. Poți servi drobul cu paine…

Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla

10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…


Ce parere ai despre aceasta stire?