Pesmet - Stiri si informatii despre Pesmet | pagina 3 Ultima actualizare: 10:41:19, 03.06.2024
11:33, 06.04.2017
REŢETE PAŞTI 2017: Coroniţă umplută cu brânză și nuci, rețetă pentru MASA DE PAŞTE
Coroniţă de Paşte – Ingrediente Pentru aluat 800 g făină30 g drojdie proaspătă150 g unt3 ouă100 g zahăr1 plic zahăr vanilinat250 ml lapte250 g iaurt1 praf de sare1 gălbenuș, pentru uns Pentru umplutura de brânză…
23:37, 03.04.2017
Dietă rapidă după Paște. Scapă de 2 kg într-o săptămână în stil nemțesc
De Paște ai mâncat cam mult. Friptura, cozonacul, pasca și alte bunătăți ți-au adus și o greutate suplimentară. Vine 1 Mai și pleci la mare. Ai nevoie de un regim rapid, fără să te înfometezi. Încearcă o dietă…
23:40, 24.03.2017
Chifteluțe de macrou. De Buna Vestire e dezlegare la pește
Chifteluțe de macrou Ingrediente: două fileuri de macrou, 2 cartofi, un morcov, o ceapă verde, o ceapă roşie, câteva fire de mărar, câțiva căţei de usturoi, sare, ulei, câteva linguri de pesmet. Preparare: se…
04:27, 28.02.2017
Deliciu culinar de la bunica. Secretul celor mai bune pârjoale moldoveneşti: ce pui în compoziţie şi cât se prăjesc
“Pârjoalele sunt nişte „găluşte“ din carne care ne arată, limpede şi maroniu pe alb (căci cu piure sunt mai bune decât orice) că, dacă sudul muntenesc şi balcanizat nu ne-ar fi impus, odată cu dialectu-i oficializat,…
17:27, 15.02.2017
Rețetă de colivă pentru Moșii de iarnă. Iese bună ca o prăjitură
După cum se ştie există două zile dedicate cultului morţilor: Moşii de iarnă, sărbătoriţi în fiecare an, în ziua de sâmbătă dinaintea duminicii Înfricoşatei Judecăţi, şi Moşii de vară. Cum sâmbătă, 18 februarie,…
21:53, 14.02.2017
REȚETA ZILEI - MARȚI: Pui cu parmezan în pâine! Un deliciu de preparat
Doar când vei privi imaginile ți se va face poftă și vei da fuga în bucătărie să pregătești deliciosul preparat. Pui cu parmezan și usturoi în pâine, bun de te lingi pe degete. INGREDIENTE:…
23:39, 08.02.2017
Plăcintă cu mere la doar 7,70 lei Libertatea te ajută să găteşti ieftin şi bun
Nu stai prea bine cu banii, eşti înainte de salariu sau pur şi simplu vrei să faci economie, dar să mănânci ceva bun şi hrănitor. Noi te ajutăm. Vei găsi în fiecare zi, de luni până vineri, câte o reţetă ieftină.…
14:33, 29.01.2017
Reţeta zilei: Duminică - Rulouri de curcan pane! Se prepară repede şi vor fi pe gustul familiei
Nu ai nicio idee pentru gătit? Ai făcut absolut orice până acum, dar vrei să îţi impresionezi familia? Îţi spunem noi cum sa faci ceva foarte simplu: rulouri de curcan pane. Ai nevoie de:…
23:28, 25.01.2017
Omletă cu spanac la doar 7 lei. Libertatea te ajută să găteşti ieftin şi bun
Nu stai prea bine cu banii, eşti înainte de salariu sau pur şi simplu vrei să faci economie dar să mănânci ceva bun şi hrănitor. Noi te ajutăm. Vei găsi în fiecare zi, de luni până vineri, câte o reţetă ieftină.…
16:37, 31.12.2016
Unități de măsură băbești în bucătărie: câte grame au cana, lingura și lingurița?
Ești obișnuită cu unități de măsură moderne în bucătărie: cântar fin, pahar gradat, care indică mililitri și grame. Așa că rețetele tradiționale, care măsoară ingredientele cu lingura, lingurița și paharul îți…
12:55, 09.12.2016
Reţeta Zilei: Rulouri de pui cu şuncă
Ingrediente 1 piept de pui, dezosat şi fără piele 1 conservă ananas 150 g şuncă presată sare piper 1 ou bătut 100 g pesmet 100 g făină ulei, pentru prăjit 4 roşii mici rucola, opţional, pentru decor Mod de preparare…
12:23, 22.11.2016
Chifteluțe din năut cu doar 7,50 lei. Libertatea te ajută să găteşti ieftin şi bun
Nu stai prea bine cu banii, eşti înainte de salariu sau pur şi simplu vrei să faci economie, dar să mănânci ceva bun şi hrănitor. Noi te ajutăm. Vei găsi în fiecare zi, de luni până vineri, câte o reţetă ieftină.…
16:37, 21.11.2016
REŢETA ZILEI - LUNI: Papanaşi fierţi cu brânză de vaci şi pesmet
Papanaşii sunt desertul preferat al foarte multor români. Dacă te-ai săturat de reţeta clasică, dar nu te poţi despărţi de acest preparat, papanaşii fierţi cu brânză de vaci şi pesmet sunt alegerea…
04:18, 15.10.2016
Reţeta tortului de fasole. Cea mai excentrică formulă din celebra carte de bucate a Sandei Marin
250 g fasole fiartă, 4 ouă, 200 g zahăr, 2 linguri unt, 1 lingură cacao, 1 lingură pesmet, 2 linguri rom Se freacă fasolea fiartă, scursă bine de apă şi trecută prin sită, cu gălbenuşurile, zahărul şi untul proaspăt…
23:43, 07.10.2016
Bucătărie – Bunătăţi cu caşcaval
Un produs lactat gustos, foarte variat ca sortimente şi foarte utilizat în bucătărie. Iată trei reţete care au ca ingredient de bază caşcavalul. Bulete Ingrediente: 100 g caşcaval, 3 cartofi mari, un ou, o lingură…
23:38, 21.09.2016
Libertatea te ajută să găteşti ieftin şi bun. Caşcaval pane cu doar 9,50 lei
Nu stai prea bine cu banii, eşti înainte de salariu sau pur şi simplu vrei să faci economie dar să mănânci ceva bun şi hrănitor. Noi te ajutăm. Vei găsi în fiecare zi, de luni până vineri, câte o reţetă ieftină.…
23:12, 15.09.2016
Libertatea te ajută să găteşti ieftin şi bun. Conopidă pane cu doar 6,20 lei
Nu stai prea bine cu banii, eşti înainte de salariu sau pur şi simplu vrei să faci economie dar să mănânci ceva bun şi hrănitor. Noi te ajutăm. Vei găsi în fiecare zi, de luni până vineri, câte o reţetă ieftină.…
21:14, 08.09.2016
SFATURI UTILE! Cinci secrete din bucătărie pe care trebuie să le știi și tu
Află câteva dintre cele mai ingenioase secrete din bucătărie și vei pregăti mai repede și mai simplu diverse preparate, scrie libertateapentrufemei.ro. Cum separi rapid gălbenușul de albuș Dacă ai probleme când…
23:37, 05.09.2016
Libertatea te ajută să găteşti ieftin şi bun. Budincă de mere la doar 9,5 lei
Nu stai prea bine cu banii, eşti înainte de salariu sau pur şi simplu vrei să faci economie dar să mănânci ceva bun şi hrănitor. Noi te ajutăm. Vei găsi în fiecare zi, de luni până vineri, câte o reţetă ieftină.…
14:23, 13.08.2016
Cum obtii cele mai fragede snitele de pui? Secretul pe care nu ti l-a spus nimeni
Cum obtii cele mai fragede snitele de pui? Iata care este secretul pe care nu ti l-a spus nimeni. Ingrediente: -1 kg piept de pui -2-3 cani pesmet -2 oua batute -1 canita ulei -piper -sare Mod de preparare: Bate…
23:44, 01.08.2016
Libertatea te ajută să găteşti ieftin şi bun. Plăcintă cu mere de post, la doar 9,20 lei
Nu stai prea bine cu banii, eşti înainte de salariu sau pur şi simplu vrei să faci economie dar să mănânci ceva bun şi hrănitor. Noi te ajutăm. Vei găsi în fiecare zi, de luni până vineri, câte o reţetă ieftină.…
06:19, 20.07.2016
Cum să faci ceapă pane: mai multe variante ale aceleiaşi delicioase reţete
Foarte uşor de pregătit, dar prea puţin cunoscută, ceapa pane poate fi un aperitiv, o gustare ori o garnitură absolut delicioasă. Reţea este foarte simplă şi se prepară foarte uşor. Cine a făcut-o o dată, o va…
23:18, 19.07.2016
Libertatea te ajută să găteşti ieftin şi bun. Bulete de caşcaval cu doar 9 lei
Nu stai prea bine cu banii, eşti înainte de salariu sau pur şi simplu vrei să faci economie dar să mănânci ceva bun şi hrănitor. Noi te ajutăm. Vei găsi în fiecare zi, de luni până vineri, câte o reţetă ieftină.…
14:07, 12.07.2016
MIAM-MIAM! Pollo Parmigiana, o rețetă tradițională din Italia
Te-ai săturat de aceleași rețete clasice și nu știi ce să mai pregătești pentru cină? Încearcă o bunătate tradițional italiană, Pollo Parmigiana. E gata în 30 de minute și este delicios, mai ales în combinație…
06:08, 30.06.2016
Pârjoale moldoveneşti ca la bunica acasă. Reţeta preparatului gustos, de ce se prăjesc în unt şi cât de mari se fac
“Pârjoalele sunt nişte „găluşte“ din carne care ne arată, limpede şi maroniu pe alb (caci cu piure sunt mai bune decât orice) că, dacă sudul muntenesc şi balcanizat nu ne-ar fi impus, odată cu dialectu-i oficializat,…
23:32, 21.06.2016
Libertatea te ajută să găteşti ieftin şi bun. Vinete pane cu doar 5,70 lei
Nu stai prea bine cu banii, eşti înainte de salariu sau pur şi simplu vrei să faci economie dar să mănânci ceva bun şi hrănitor. Noi te ajutăm. Vei găsi în fiecare zi, de luni până vineri, câte o reţetă ieftină.…
14:13, 13.06.2016
Mingiuțe de cartofi gustoși, numai pentru pofticioși! Se fac imediat și îți vor înnebuni simțurile!
Ingrediente Cartofi Ouă O lingură generoasă de unt pesmet făină Mod de preparare Ți-e poftă de ceva bun și totuși nu ai niciun pic de inspirație? Atunci încearcă o rețetă simplă și rapidă de mingiuțe…
20:57, 05.06.2016
Secretul pulpelor de pui cu crusta crocanta. Te vei linge pe degete si trebuie doar sa adaugi…
Iata care este secretul pulpelor de pui cu o crusta crocanta. Te vei linge pe degete si trebuie doar sa adaugi cateva ingrediente simple. Ingrediente: -11 pulpe inferioare de pui -sucul de la doua lamai -sare dupa…
11:39, 27.05.2016
A dat cateva felii de branza prin pesmet. A iesit ceva absolut delicios
Aceasta reteta o puteti gati cu usurinta la domiciliu sau atunci cand va sosesc oaspeti pe neasteptate. Ingrediente necesare: -400 g de branza tare -2 oua -4 linguri faina -4 linguri pesmet -ulei de gatit Mod de…
15:43, 18.05.2016
VIDEO / REŢETA ZILEI: MIERCURI - Ouă fierte, prăjite în pesmet!
Dacă vrei să încerci o reţetă puţin ciudată, dar rapidă, poţi să încerci ouăle fierte prăjite în pesmet! Sunt crocante şi arată apetisant. Ai nevoie de: ouă făină ou bătut pesmet pătrunjel ulei…