Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţeta lui Costăchel cu recomandarea Paharnicului: Inele de calamar pane

Publicat:

Si, la fel ca in multe alte cazuri, calamarul proaspat e mai bun decat calamarul congelat (dar asta, din pacate, v-o spun mai mult ca fapt divers, fiindca tot in varianta bocna il veti gasi cel mai des) Necesarul? 1 kg de calamari, faina, 4 oua, pesmet, ulei pentru prajit. Pregatiti mai intai farfuriile adanci (castroanele) clasice pentru pane: faina cernuta, ouale batute cu putina apa (50 ml), pesmetTaiati calamarii inele (cam 1/2 (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta personalizata a lui Chef Ștefan Popescu pentru Ed Sheeran. Artistul urca pe Arena Naționala pe 24 august. „Am creat un preparat”

13:20, 23.05.2024 - Celebrul Chef Ștefan Popescu este fan declarat al lui Ed Sheeran. Pentru ca va fi in public la concertul de pe Arena Naționala din data de 24 august, Chef nu putea sa nu marcheze prezența lui Ed Sheeran in Romania fara a-i crea o rețeta personalizata. Cu atat mai mult cu cat celebrul artist a declarat…

Ceapa verde la sticla. Rețeta cu care nu dai greș pe timp de iarna

16:55, 20.05.2024 - Aveți nevoie de ceapa verde și de una sau mai multe sticle de plastic de tip PET, de preferința cu gura larga.1. Curațați și spalați foarte bine ceapa verde și lasați-o puțin sa se scurga.2. Taiați ceapa marunt sau in felii, așa cum obișnuiți sa o utilizați in mancarurile dumneavoastre.3. Transferați…

Rețeta simpla de socata cu miere. Recomandarea unei familii de apicultori din Romania

12:41, 16.05.2024 - Socul este la mare cautare in aceasta perioada, iar o familie de apicultori din Arad ne dezvaluie o rețeta simpla de socata cu miere. Socul fiind un arbust care se gasește in multe zone ale țarii

Rețeta de prajitura Seara de Mai 

16:56, 11.05.2024 - Aceasta prajitura se topește in gura, oferind un blat pufos și o umplutura delicioasa de ciocolata. Iata cum poți prepara aceasta minunație chiar și ca incepator in bucatarie.(sursa:https://www.delicatese.net/). Ingrediente pentru blat: 4 oua 1 cana (200 ml) zahar pudra 1 cana faina 3 linguri pudra…

Pogacele cu cașcaval

09:11, 08.05.2024 - Pogacele sau idei de aperitive pe care poți incerca sa le faci acasa. Mini turte cu umplutura de branza sau cașcaval cu semințe presarate deasupra. Rețeta este foarte ușor de facut, așa ca iata de ce ingrediente ai nevoie.Pogacile sau turtele coapte cu umplutura pot fi servite in orice moment al zilei.…

Ce trebuie sa faci cu faina pentru cel mai bun cozonac oparit. Secretul rețetei de zeci de ani

23:30, 15.04.2024 - Ai nevoie de rabdare, cateva ingrediente și dorința de a pune pe masa un desert tradițional delicios, cu care sa iți rasfeți familia și musafirii. Afla, din randurile de mai jos, ce trebuie sa faci cu faina pentru a obține cel mai bun cozonac oparit. Rețeta este veche de zeci de ani, folosita cu incredere…

Pogacele cu branza și unt. Rețeta pentru gustari delicioase

11:15, 11.03.2024 - Rețeta se prepara ușor, din ingrediente simple și foarte accesibile, iar pogacelele ies moi și pufoase, dar și foarte gustoase.Aceste pogacele de casa pot fi preparate și pentru pauza de masa de la birou. Sunt ideale și pentru momentele cand vin prietenii in vizita și stați la povești sau urmariți emisiunea…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…


Ce parere ai despre aceasta stire?